Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2018. 09:54

Jutreko. Hvala na info za zubiće,sad mi je malo lakše🙂. Ivymicek nek si ti počela papati😘.
    Keksić bio 2 puta kod nas od poroda i sve je ok..mislim da mi je vještica stigla,već dva dana ali skroz slabo nešto,samo kad obrišem🤔🤔 pa nisam sigurna al nakon 4 mjeseca nebi trebalo niš drugo biti...kaj se bljuckanje tiče,Mihael još uvijek bljucne ali to je normalno,ne puno. Noć nam opet nije bila bajka,u 5 počeo plakati,složila bočicu,do 6 smo ju jeli na rate i zaspao do 7,cicao i zaspao do 8,od tad me tjerao iz kreveta,pričao,lamatao rukicama i nogicama...sad papali a dalje bumo vidli..sutra idemo na pikicu😰 i kontrolu...

mamica1985
    09. Listopad 2018. 10:04

Jutro, nama noc bila super, spavala od 20h do ih s budjenjima samo za jelo u 1h i 6h. Sad opet zaspala na meni prije 40min. 
    Mi vodimo borbu s hranjenjem preko dana, po noci popije 120ml u dahu, a po danu joj dam max 90ml u jednom obroku i to razvlaci po sat vremena, nervozna je i baca mi se po rukama, nikako da se smiri i pojede u miru. Nadam se da je samo faza jer me izludjuje i brine. :(
    Lijepi i miran dan svima zelim 😗

ivymicek
    09. Listopad 2018. 10:57

hope123

Jutro mamice :) puno procitala nisam bas nesto zapamtila :) upsic :D
    Ja ne zamrzavam mlijeko jer nemam kud stavljati a kad izdajam mogu bez problema jednu bocicu napunit.
    Moja kroz dan jede svaka 3 h nekad krace nekad duze i ovisi kolko bljucka nakon obroka. Jel jos cija beba od skoro 4 mj bljucka vise? Ena vama se to popravilo?
    Jucer mi je prespavala noc od 10 do pol 7 ujutro ali eto danas vec 2 budenja za papanje. Vec sam mislila bude tim putem nastavila ali nista. Mada mi je i ovo ok.
    Curke koje niste blizu svojih mama, svekrva i sl i vecinom ste same? Kak vam klinci reagiraju na druge koji ih zele drzati? Moju je do prije 10 dana bilo tko mogao uzet, ali sad krene urlat :D za vikend imamo krstitke i uopce ne znam kak bude jer kumu nije vidjela 2 tjedna :D
    Nadam se da ste imale dobre noci :*

Moj bljucka, baš sam si jučer pomislila kako opet kreće bljuckanje. Nije stalno ali kako koji dan . I ja se zabrinem.
    Moj zasad hoće ići svima ali to se promijeni a ovisi i od dijeteta. Moj L nije nikoga baš volio osim mame i tate.. dan danas je takav. 
    6xmama samo hrabro... Sad će se želudac smanjiti pa će biti lakše.
    Evo ja skuhala rižu i idem ispeči meso sli kad uspijem vida spustiti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Listopad 2018. 11:00

mamica1985

Jutro, nama noc bila super, spavala od 20h do ih s budjenjima samo za jelo u 1h i 6h. Sad opet zaspala na meni prije 40min.
    Mi vodimo borbu s hranjenjem preko dana, po noci popije 120ml u dahu, a po danu joj dam max 90ml u jednom obroku i to razvlaci po sat vremena, nervozna je i baca mi se po rukama, nikako da se smiri i pojede u miru. Nadam se da je samo faza jer me izludjuje i brine. :(

Ma moguće da je faza. Ne znam koliko trebaju papati ada po mjesecima ali možda njoj manje treba. Ja bih se vodila onime da nisu svi kikachi isti i da ne jedu svi jednako. Ali razumijem da te brine i mene bi isto brinulo. Vjerujem da napreduje... 😘😘😘😘
    Eh da ja ne znam kako vaši ali moj slini u vodopadima, svakih pola sata mijenjam slinček. Gloda se u moje rame..  i čini mi se da manje jede kad je budan. Odnosno duže cica kad je uspavan nego kad je budan. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    09. Listopad 2018. 12:36

mamica1985

Mi ti negdje iza 15 imamo takvu epizodu... al kako koji dan... isto se trga pa nece cicu  a sisa palac za poludit..i mislim gladna je i ponudim joj cicu..tad krene vristat.. onda drugi dan bude dobro.. zato sam bila pitala za dobivanje na tezini jer je nekad u danu i po 5 h bez papanja bila :/

ivymicek

mamica1985

Ma moguće da je faza. Ne znam koliko trebaju papati ada po mjesecima ali možda njoj manje treba. Ja bih se vodila onime da nisu svi kikachi isti i da ne jedu svi jednako. Ali razumijem da te brine i mene bi isto brinulo. Vjerujem da napreduje… 😘😘😘😘
    Eh da ja ne znam kako vaši ali moj slini u vodopadima, svakih pola sata mijenjam slinček. Gloda se u moje rame.. i čini mi se da manje jede kad je budan. Odnosno duže cica kad je uspavan nego kad je budan.

mamica1985
    09. Listopad 2018. 14:14

ivymicek

mamica1985

Ma moguće da je faza. Ne znam koliko trebaju papati ada po mjesecima ali možda njoj manje treba. Ja bih se vodila onime da nisu svi kikachi isti i da ne jedu svi jednako. Ali razumijem da te brine i mene bi isto brinulo. Vjerujem da napreduje… 😘😘😘😘
    Eh da ja ne znam kako vaši ali moj slini u vodopadima, svakih pola sata mijenjam slinček. Gloda se u moje rame.. i čini mi se da manje jede kad je budan. Odnosno duže cica kad je uspavan nego kad je budan.

Moja se tako identicno ponasa

franovamamita
    09. Listopad 2018. 17:01

Ej cure 😘
    I moj F puuuuuno slini,bljucka podosta i to mi se čini da je vise sline u tome nego mlijeka...za sada ga je drzalo njih par i nije se bunio dok je stariji htio ssmo mene...danas nam stize tata nakon dugih mjeseci dana 🤗 i cisto me zanima reakcija od F...ako me nema i ne tipkam znajte da koristim svaki trenutak 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Listopad 2018. 17:07

franovamamita

Ej cure 😘
    I moj F puuuuuno slini,bljucka podosta i to mi se čini da je vise sline u tome nego mlijeka…za sada ga je drzalo njih par i nije se bunio dok je stariji htio ssmo mene…danas nam stize tata nakon dugih mjeseci dana 🤗 i cisto me zanima reakcija od F…ako me nema i ne tipkam znajte da koristim svaki trenutak 😘

Samo uživajte draga,super da dolazi,iskoristi svaki trenutak 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
    Mihica je počeo plakati kad ga primi netko drugi,osim m i mene,bit će i nama veselo na krštenju za cca mjesec dana,kumu je vidio svega par puta i to dok još baš nije znao za sebe😂😂

• Maja82
    09. Listopad 2018. 18:01

Franova super uzivajte i iskoristite svaku minutu!
    Moja se zasad nije bunila al nosile ju samo bake i frendica, isto nam je krstenje 27.i bas se brinem kak ce izdrzat

lucy233
    09. Listopad 2018. 18:11

Franova uživajte 😊😊😊
    Moj F nema problema s tim...taj bi u svakog i svima se smije. Dobro dođe za odmorit 😂
    I mi puno slinimo i sve trpamo u usta. Sad već može sam igračku stavit u usta pa je i problem dat mu išta šta se ne pere..
    U nas je danas tako lijepo a dragi ima slobodan dan pa smo svo troje bili na moru. 

F uživa u ležaljci dok se mama i tata kupaju na smjene
    F uživa u ležaljci dok se mama i tata kupaju na smjene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.