Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    01. Listopad 2018. 21:38

bebice su 😍
    svima prehladenima zelim brzo ozdravljenje! 🙏
    Cini mi se da i moj ne voli as, nekidan kad smo se vozili je vrista a u kolica ga stavljam samo kad zaspe jer bi inace isto odma plaka.. 
    Mislim da cu narucit Fredu nosiljku,nadam se da ce se volit nosit 🙌
    Vidila sam na slikicama da ima bebaca koji dudaju dudu, utjece li vam to na dojenje ikako? Ja se nisam usudila dat dudu iako san svaki put u napasti kad mi posteno sazvace bradavicu 🙄

Majda23
    01. Listopad 2018. 21:41

Vecer curke, samo da vas brzinski pozdravim. Proudy bravo za decke i super mamu, javi kako prosao pregled 😘 bolesnim mamicama i bebicama saljemo puse ozdravljenja 😘 bebice i veliki decko su preslatki 😍 i mi smo danas bili u setnji i na kavi kod susjede, bas mi je bilo drago jer je kasnije poceo neki jaki vjetar puhati pa ne bi ni mogli izaci. Laku noc 😘😘

04.07. Matija 💜

pharmamma
    01. Listopad 2018. 21:44

Nivami bravo za kilice i cm 😊
    Franova moja je tek počela brbljati,ali mi se već sa čini da će tog biti stalno hahaha
    Lucy sve će biti ok,pedica samo neće davati dijagnozu bez pregleda 😉
    Hope moja se otkriva od prvog dana valjda 🙉 ne zna biti mirna ni minutu,stalno mlati nogama,diže ih u zrak i obavezno se otkrije..mislila sam bar se neće onda kad spava na trbuhu,i tu sam se prevarila 😂 noge pod guzu,i migolji se i odguruje dok se ne izmigolji van 😂 ali joj zato dekicu zaguram uz rubove kindaca,ako ide i ispod madraca pa vise ne može tako lako maknuti

ivymicek
    01. Listopad 2018. 22:35

Nivami bravo za kilice i za centimetre. Bit će to veliki dečko. 
    Lucy moguće da mu se iziritiralo crijevo bolje da ga pedi pogleda. Oni ti uvijek kažu da dodes kad nazoveš i pitaš.
    Franova i moj ga blebeće sa svime. I sa mobilom i sa sisom i sa sobom u ogledalu... Baš ga voli pričat.
    Joooj pharma jako ti je slatka... Ja svog i kad uspavam i spustim u kolica vrlo se brzo zbudi.
    Dakle ja sam sada imala takav napad panike. Kak smo svi lagano zaštopani išla sam kapati kapi metvice na vlažne ručnike i stavljati u svaku sobu. Očito mi je bočica se izvrnula i nakapala vlažne maramice. Vid se zbljucnuo i uzela sam jednu vlažnu maramicu jer ništa drufo nisam imala pri ruci(namočenu metvicom jer nisam skužila) i dotakla mu usta. On je tako počeo urlat a ja kad sam skužila da je maramica nakapana sa metvicom u panici ga umivala i kak je plakao i isprala jezik na što je on još jače počeo urlati..  dakle umrla sam od straha i sad se brigam može li mu što biti od eteričnog ulja 😱😱😱😱.
    Jeste i vi tak paničarke ili sam to samo ja?!?!?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    02. Listopad 2018. 08:01

Ajmo spavalice budenje 🥁🥁🥁🥁.
    Videka frče od 4 tak da nismo baš spavali ali ajde ok.
    Preživjeli smo eterično ulje iako sam ja paničarila negdje do ponoći kad sam od umora zaspala.
    Klinci su mi danas kod bake pa imam dan za sebe (čitaj čišćenje i peglanje) ako će mi videk dati, naravno.
    Kod nas kiša i nije baš toplo. Možda se okuražim za šetnju još ću vidjeti.
    Pusam vas i držim fige da ste svi dobro spavali.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Listopad 2018. 08:31

Dobro jutro drage moje.. 😘😘
    Imali samo 2 buđenja i sad se probudili...
    Netko je pitao za dudu.. Moj duda i ne utječe na dojenje...to mi je čak spas ponekad kad baš ne mogu sisu izvaditi van 🙈🙈
    Nadam se da su bubani ozdravili i da ste se naspavali..😘😘

6xmama
    02. Listopad 2018. 09:20

Jutro!
    Ivy,koji šou sa metvicom...ma ne bu mu niš,kaj bi mu bilo.
    Nivami,wooow koje kilice i centimetri,kakvo to ti imaš neko turbo mlijeko ..
    Bebuške u kolicima,preslatke ...onak na slici svi izgledaju tak benigno,a sve zajebant do zajebanta .
    Kod nas noć ok,spavala grofica od ponoći do 5 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

hope123
    02. Listopad 2018. 09:46

Jutro klokanice :) mi sspavali ok jedino sto ja dezuram jer se frajerica otkrivala cijelu noc..ali zato jos sad spava :)
    Ivy koji show :) prezivio malac, ti nakon dvoje panicarka, a sta mi s jednim ? Ja sam se jednom sva s kokos uljem.namazala i fino dam maloj sisat 🙈🙈🙈 kad sam se sjetila jaooooo
    Imam skuhan rucak od jucer tak da sam malo slobodna danas , eventualno peglanje :) 
    Kak su bubane bebice? Bolje?

lucy233
    02. Listopad 2018. 10:23

Jutro mamice :)
    Baš to što je Hope napisala,ako Ivy nakon dvoje paničari kako tek mi s prvim 😥😥
    Mi smo danas malo bolje, nema temperature, obrazi su malo manje crveni, i pedijatrica nam je popodne pa budemo vidili šta će reć..
    Ja mu dudu nisam davala dosad jer mi nije bila potrebna, gledam kad ga budem skidala sa sise da Ce dobro doc.
    Idem kuhat ručak da nešto i pojedemo prije trajekta 😅

• Maja82
    02. Listopad 2018. 10:25

Dobro jutro curke!
    Ivy show.. nisi jedina kaj ti je, jos si dobra 😁 vidis da svi panicimo!
    Lucy drzim fige za pregled i put! Javi nam kaj kaze pedi!
    Mi juce bili na uzv kukova, kao ok su al moram ju vise vjezbat kruta je.. jesu vama tako rekli nekom? Bila je mirna al ja se naravno.rasplakala doma da sam glupa jer ju nisam vise vjezbala. I onda ju kupali e to ne voli nikako i sva se uzruja i ja jos vise onda. Zaspala mi je oko 22 i papala u pol 4 pa u pol 7 grcenje/ papanje. Jutros onda na uzv srca i to nam je fala Bogu u redu. Bas je bila mirna i dobra!
    Bez dude bi poludili 😂😂😂 Meni nis ne utjece na dojenje. Imamo silikonsku dr brown dudu koja je ko bradavica nekako okruglasta.
    U petak nam je cijepljenje..e sve ovaj tj 😣😥 Jos da to prodje ok..
    Puse svima, nadam se da ce prestat bit tmurno ovak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.