Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2018. 12:32

E sad kad je prikačen, mogu završiti. Rekla je još da ima suho i grubo lice. Ne znam od čega je to. 
    A osip ja bi rekla od hrane, jer sam jela rižoto od lignji i od sipe. Al nisam sigurna. A ona kaže da izbacim šampon za pranje. 
    Evo kako mu je bilo u nedjelju 😣😭

I da, moj isto sve normalno, i sisu i dudu i bocu. Kao što Ami kaže, da mu dam odojak, i to bi vjerojatno 😂

02. Listopad 2018. 13:08

Curkice bebice su preslatke😍😍😍😍

lucy233
    02. Listopad 2018. 13:27

Super za pir 😃 osip moze bit i od hrane ali ja bi mozda prvo posumnjala na robicu ako je samo na trbuhu. 
    Suhe obraze bože moj svi imaju kad puše, možda samo malo osjetljiviju kožu ima. Mome su skroz pocrvenili i spucali od bure, mazali dva dana Trudi kremom i ko novi.
    Kakica, u nas je nije bilo 10 dana kad smo imali dva mjeseca, sad zadnjih par dana kakimo par puta dnevno, nekad je žuta s grudicama, nekad je skroz vodenasta..mislim da je za dojenju bebu sve ok osim tvrde kakice.

Ovo moram podijeliti s vama, nekako je zaspao u babygmyu
    Ovo moram podijeliti s vama, nekako je zaspao u babygmyu

lucy233
    02. Listopad 2018. 13:31

Trajalo je 12 minuta ali divnih 12 minuta

02. Listopad 2018. 13:42

Lucy.. baš sam se nasmijala sad 😂😂😂 12 minuta raja.. 😂❤

nasdva
    02. Listopad 2018. 13:46

Joj koje slatke bebice 😍
    Kakanje!? Prošli tjedan kakala u pon pa nije do subote, pa je danas kakala. Najčešće bez grudica, u nijansama žute. 
    Kakica je zelena kad oksidira kad se nagutaju zraka.
    Možda moja princeza ne kaka redovito, ali zato prdi ko velika em se jaki čuje em ti treba gas maska

• Anđeo_
    02. Listopad 2018. 14:02

Pozdrav, ja sam s jesenskih beba ali čitam vas otkako sam saznala da sam trudna ❤❤❤ čestitam vam svima bebice su prekrasne 😍😍 a vaši savijeti i iskustva puno znače nama kojima je ovo prva bebica 😊
    Imam pitanje za mame koje kombiniraju dojenje i flašicu koju flašicu koristite da je najsličnija da beba ne odbije ciku? 
    Malo istražujem planiram kupit prije nego rodim tek tolko ako zatreba da nemoram jurit ili nekog slat 
    HVALAAA ❤❤

ami25
    02. Listopad 2018. 14:07

Ian😍velik si frende, Cokica jel ti rekla sta pedica za sudokrem, nama pomogao protiv osipa.. 
    Lucy umorio se od gymanja
    😂
    Anđeo mi imamo Aventovu i dali smo mu vec 4 5 dan i super ju prihvatio i jos voli cicu tako da ne znam dal je to do bebe ili boce mi smo zadovoljni.. 

💙Bartol💙

nasdva
    02. Listopad 2018. 14:25

E da zaboravih napisat za suhe obraze. Ja joj ih mažem svojim mljekom kad izdoji do kraja pa onim masnim joj namažem lice i bolje joj je. Mažem tek 2 dana, a sinu namažem s bepanthene masti

02. Listopad 2018. 14:28

I mi imamo Aventovu Natural bočicu i super je..😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.