Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2018. 10:27

Jutro mamice. Kod nas opet cickanje cijelu noć,baš sam nekak umorna već..od jutra vrištanje,jedva zaspao sad,bar na kratko vrijeme...pročitala sam super kilice i centimetre 😍😍🤗🤗,bravo 🙂.
    Ivymicek vjerujem da si se uplašila,ma to ga je samo trenutno malo zapeckalo i hladilo,niš mu nemre biti.,ja sam jednom bila u panici da mu je muž u bočicu dao D3kapi umjesto Espumisan,jbt idu 2 a kaj da mu je stavio 25 kak ide Espumisan😲😲,al srećom nije...Kaj se otkrivanja tiče tu je pravi maher,nogice u zrak i gura sekicu,začas je vani..
    Nek nam je svima dobar dan😉,hvala Bogu kiša je pa će i m kad dođe s posla biti s nama,kad nemože vani niš raditi..

02. Listopad 2018. 10:29

Ena31

Jutro mamice. Kod nas opet cickanje cijelu noć,baš sam nekak umorna već..od jutra vrištanje,jedva zaspao sad,bar na kratko vrijeme…pročitala sam super kilice i centimetre 😍😍🤗🤗,bravo 🙂.
    Ivymicek vjerujem da si se uplašila,ma to ga je samo trenutno malo zapeckalo i hladilo,niš mu nemre biti.,ja sam jednom bila u panici da mu je muž u bočicu dao D3kapi umjesto Espumisan,jbt idu 2 a kaj da mu je stavio 25 kak ide Espumisan😲😲,al srećom nije…Kaj se otkrivanja tiče tu je pravi maher,nogice u zrak i gura sekicu,začas je vani..
    Nek nam je svima dobar dan😉,hvala Bogu kiša je pa će i m kad dođe s posla biti s nama,kad nemože vani niš raditi..

*Dekicu a ne sekicu😂😂

nasdva
    02. Listopad 2018. 11:05

U bravo za kilice bit će to veliki dečko.
    Ivy sve mi paničarimo povremeno.
    Mi se opet vratile na dva buđenja u noći.
    Sad smo bili vani malo skakt po lokvicama i spavat u marami.
    Ivy 3 srijeda u mjesecu je grupa

• ivanolora
    02. Listopad 2018. 11:15

Mame koje imate bebe od 2 mj.  Koliko stolica dnevno imaju bebe i dal je dobro zuta boja stolice ili nije

ivymicek
    02. Listopad 2018. 11:58

ivanolora

Mame koje imate bebe od 2 mj. Koliko stolica dnevno imaju bebe i dal je dobro zuta boja stolice ili nije

Mi imamo skoro 4 ali nam se stolica mijenja iz dana u dan. Nekada je žučkasta nekada je zelena. Nekada ima grudice nekada ne. 
    Zašto misliš da žuta nije dobra? Jer obično im je senfasta normalna.
    Ma joj bap sam se bila prestrašila jer se on uplašio bap kaj ena veli peckalo ga je... Ugl bilo pa prošlo.. 
    Oki doki javim se za grupu za dojenje. Tada imam pregled ali je popodne pa vjerujem da ćemo doći.
    Toliko o peglanju ili čišćenju jer nosamo se od jutra. 😂
    Lucy držim fige za pedi a i za put. . treba izdržati na trajektu (nadam se da vam neće biti hladno)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• anchyca
    02. Listopad 2018. 11:58

ivanolora

Mame koje imate bebe od 2 mj. Koliko stolica dnevno imaju bebe i dal je dobro zuta boja stolice ili nije

Već vas dugo čitam i pratim, i prepoznajem sebe i svog Nikolu u raznim situacijama ali nikako da se javim  Iskoristit ću ovo pitanje, pošto mi imamo 2 mjeseca - stolica bude kako kada, nekad 1, nekad čak 4 dnevno, ali samo kad je budan i (pazi sad ovo), leži na koljenima ili se nosa na rukama tak da gleda naprijed  U klokanici, u kojoj provede fino vremena, nema šanse, a bome ni noću nije duuuuuuuuugo. Boja je žuta, onako od oker pa do senfaste, kako kada. I sa komadićima nekad. Da, isključivo cickamo, ako ti to kaj znači.

I još samo da komentiram, sve ove bebice koje sam vidjela dosad - preslatki ste svi do jednog 

ami25
    02. Listopad 2018. 12:15

Boook zene i od nas.. Dinosaurus moj da odojka pojede nebi odbio ciku.. Duda boca zlica cica sve ide ko ludoo.. Nivami bas to sta kaze 6xmama,neko turbo mleko je to😂😂bravo TONI.  
    Ivy citam ovo uf i ja se uspaničarila, al vidim da je sve poslije bilo ok 😥😥
    Mi puno kakimo i po 8 puta na dan

💙Bartol💙

02. Listopad 2018. 12:25

Ženskice da se i ja malo javim, bio je buran tjedan pa nikako. Sve lijepe bebice  i super napreduju a boljke nek što prije prođu 🤞🤞
    Mi odradili u subotu pir i bio je super, bio je u kući s mojom mamom a ja sam ga dolazila nahranit, al je jeo i malo ad. Iako tek kad smo krenuli od doma tako se ispovraćao da me panika uhvatila. Ogroman mlaz. I kad smo stigli i stali s autom. Kaže mm da je to zato jer sam ga našopala prije nego smo krenuli. Al nije ni plakao bi ništa. I prođe to sve i onda u nedjelju vidim osip po trbuhu 😣😣 još ga ima malo, kaže pedijatrica da ga samo kupam u čistoj vodi s par kapi ulja. Danas smo imali prvi pregled jer nije bilo doktorice prošli tjedan kad smo trebali imati. Ima 4700 i 57cm. Dobio je 1200 i 7 cm, kaže pedijatrica super. I dosta nas muči prdenje. Sav stenje i napne se i to ga stalno budi, a crijeva se baš baš jako čuju 😣
    Eto, pojadala sam se i taman se budi pa idemo papati 🙂😘😘

02. Listopad 2018. 12:26

Anchyca dobro nam došla 🤗
    Moj malac jučer uopće nije kakao, pa sam masirala tibu i dizala noge al ne vidim da ga to muči i jutros se vrlo malo pokakao..isto je senfaste boje sa grudicama..
    Neki dan je bila zelena sa grudicama pa sam se prepala, a dala sam mu možda pol h prije bio gaia-u pa sam zaključila da je od toga..

02. Listopad 2018. 12:29

Ami.. Bozje moj što sam slatki 🤗😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.