Babyblue i 6×mama decki su vam divni 😍😍
Mi usli u kucu sad je vec hladno vani,poigrali se i na sisi kunja...koliko Vasi "pricaju" moj staaaalno melje 🤣🤣🤣🤣 bit Ce na mene😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Slatkis 😍
Ja sam maloprije izasla sa starijom do parka jer je mladja zaspala u kindacu, muz me zvao da de probudila 5min nakon kaj smo izadle i da odmah dodjem doma jer mala vristi 20min bez prestanka, kaj god da radi. Naravno da se starija rasplakala jer opet nekaj nije mogla zbog seke. Dosle smo doma, mala je fakat urlala, cim sam ju primila, momentalno je prestala i zaspala za 2min na meni. Vec vidim da mi se ponavlja proslost kao sa starijom, do njene prve godine nisam mogla ni do wc-a bez nje. 😣😣😣😣😣
Vecer
6xmama i Babyblue decki su vam preslatki 😍😍😍😍
Mi danas obavili prvi sistematski T ima 5400 i 61 cm, od otpusne dobili 1660 i 9 cm, po danu nekad vise budan, prvi nocni san mu je 5,6 sati zatim po 3 sata
ProudMomy 😘😘😘 super za tvoje decke
Svim mamama i bebama 😘 😘
Babyblue tvoj kolica pa cica i spavanje,moja cica i zaspala pa sam ju uvalila u kolica 😂
Bebice su preslatke, dečkić također 😍😍
Moj isto stalno nešto melje i lupa Nogicama 😂
Ja sam dosta tužna, zvala sam pedijatricu za svaki slučaj zbog prehlade i rekla mi je da ipak dodem sutra...tako da moramo sutra u Split i jos me strah da mu ipak nije nešto :(
Bome borbe s mojim.. Jedva gleda i kao zaspi i čim se ja odmaknem evo ga 🙈🙈 pa sve ispočetka... samo da tako ne bude večeras...🙏
Bebice su preslatke, dečkić također 😍😍
Moj isto stalno nešto melje i lupa Nogicama 😂
Ja sam dosta tužna, zvala sam pedijatricu za svaki slučaj zbog prehlade i rekla mi je da ipak dodem sutra…tako da moramo sutra u Split i jos me strah da mu ipak nije nešto :(
Ne brigaj mila, bude to sve ok.. 😘🙏
Hej curke...kakve divne bebe :))) :*** i mali frajer :)
Moguce da smi imali skok...spavala je jucer od 9 do 11 ujutro sa 2 budenja ...ne smijem porec ni hvalit :)))
I meni mljekeco opet nadoslo :)
Ivy super da je Videku bolje, a ti se probaj sa vitaminima da dodes sebi 🤞🤞🤞🤞
Nivami kakav napredak :)))
Nek sve bebice cim prije ozdrave :)
Moja voli kolica alu ne voli dugo zurit u nebo :D promatra sve tak bistro i pocela se s boka na trbuh , malo joj fali :)
Cure jel se vasi otkrivaju po noci? Moja digne noge u zrak pa se prevrne ne bok i sve zbaca sa sebe a u vreci ne zeki biti :D
Nadam se da su sve bebice dobro i da lagano spavaju :*
Sortiraj odgovore
Najstariji