Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2018. 14:23

6xmama

Bokic curke!
    Ajoj, puno vas prehladjenih 😥, nek brzo prodje 💕.
    Proud, padobrancice, nek ti nama uletis i javis novosti. Bravo za dobre decke!
    Amy ja nemam pojma o tim skokovima nit sam to primjecivala na svojima, vj.zato jer su bili svi na AD.
    Mi smo na igralistu, luftamo guzice, rucak skuhan, pospremljeno 😉
    Evo mali pozdrav od mog juniora 😊

Pravi mali frajer,baš je zgodan😍🤗

pharmamma
    01. Listopad 2018. 14:54

Ami guglaj skok u razvoju,imaš kad se otprilike pojavljuju
    Mamica potpisujem za kolica i as,kod nas ista stvar..može ako ju uspavam prije,sve ostalo vristaona..nema šanse ni da zaspi u njima koliko god umorna bila
    Mimmyx mislim da bi bilo dobro da prestane krvarenje..a onda sve ovisi o tebi koliko si spremna
    6xmama slatkiš 😍
    Evo,ja uspjela popeglati ves dok dijete spava..vidim da se sad već polako budi 

01. Listopad 2018. 15:11

6xmama preslatki malac 🤗🤗

6xmama
    01. Listopad 2018. 15:18

Seks se ne preporucuje 6 tj nakon poroda-sto zbog lohija i povecane mogucnosti infekcije, sto zbog toga jer se tek nakon tih 6 tj organi pa tak i maternica vrate u stanje prije trudnoce... 
    Mamica, moja hoce kolica i as tak dugo dok smo u muvingu, cim stanes jao si ga tebi od deracine 😅..  Zahtjevne su te ljetnice za popizdit! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    01. Listopad 2018. 15:29

6xmama prekrasan dječak 😍😍.
    Mamica moj isto ni kolica ni as samo ruke priznaje. Jutros, dok sam peljala klince u vrtić,se skoro ugušio od plača u as a imam cca 2 min autom od doma do vrtića .
    Pharma i moj je danas odspavati 3 h. I počistila i skuhala i popila kavu...
    Evo sad već plaki idem ga zabavljati..
    Još nekaj je bilo ali sam zaboravila 😂🙈😜

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    01. Listopad 2018. 15:46

mimmyx

Mamica1985- nakon 3 tjedna ,jer to prerano?

Mislim da je 6 tj stavljeno ne radi rezanja vec da bi se grlic maternice - cerviks opet zatvorio odnosno ako ti je jos otvoren postoji veca opasnost od infekcije endometritisa.

• Maja82
    01. Listopad 2018. 15:51

Ami skok ti je vjerojatno. Tak je i nama bilo.. mislim da ti je 3 pa 6 tjedana pa nesto 3,6 i 9 mjeseci bar koliko se sjecam sam tak nes citala. Al moja je sisala ko luda dva dana i onda normalno. 
    6xmama frajer je presladak!
    Zao mi je zbog muka sa kolicima.. ni moja nije bila odusevljena s as ali kolica su provjerena za spavanac. Stvarno su bebe razlicite 😁

01. Listopad 2018. 17:30

Kaže meni moj gospodin: "džabe me voziš kad ti ne budem zaspao" 😂😂

ivymicek
    01. Listopad 2018. 17:37

BabyBlue

😂😂😂😂
    Uh što je sladak

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Listopad 2018. 18:07

BabyBlue

Baš je medeni😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.