Da se brzinski javim dok njurgi spava 10 min, ajme franova sad citam za vaganje umirem, nikad se sjetila toga nebi 😂😂 pharma super za frisku 🤗😍😍 Ivy nadam se da ce ici na bolje. Mi isto problema sa nosićem imamo a kad vucemo cuje nas cijeli grad od vristanja🤪🤪
Pitanje za skokić, dali je moguce da ima trenutno plače po cijele dane, nikako zaspat stalno bi jeo pa bljuje, budi se cesto po noci nervoza.. I nikako nikaki zaspat, na 10 min ga legnem odmah u plač buđenje, i stalno njurga, od jutra do navecer dok ne zaspe. Pojeo bocu u 21 30 budenje vec u 23 plakanje ajmeeee🙄🙄🙄 kako prepoznat taj skok? Ima 3 i po tj
💙Bartol💙
Dan cure
I mi isli do ljekarne po sudocrem ispod vrata mu je crveno pa da odmah rijesimo...i zimsku dekicu sam mu uzela da kad jos vise zahladi mozemo i dalje biti dugo vani 😊
Noc bila dobra,budenje u 3 pa u 6 i ustali u pol 8...
Babyblue i moj se tako skoro uvijek "suši" 🤣🤣🤣🤣
Proud 😘😘 neka Maks sto prije ozdravi
Pharma znaci i ti dosla na red ma uzas svi su bolesni...
Lucy eto vidis vidis na sta smo mi mame dosle jeeee ljekarna kao da idemo neznam ti di 🤣🤣🤣🤣
Ivy neka je Vidu bolje nadam se i ti da ces za dan dva rijesiti prehladu...😘😘
Ena uzivaj u setnji 😘😘
Aaaaa sto me sekira to dojenje...F vec danima moram u polusnu uvaliti sisu ovako sisa minutu i nece vise baca se cendra vrti okrece sve ostalo mu zanimljivo bi malo malo nebi...djeluje mi ko onaj "strajk u dojenju" tak mi je i s prvim bilo a nisam imala pojma za to pa je prestao sisati...dajte neki savjet?mijenjamo poze,mjesto probam ga animirati ma svasta i isto eto sad iz treceg pokusaja u pol sata spava sa cicom u ustima...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bokic curke!
Ajoj, puno vas prehladjenih 😥, nek brzo prodje 💕.
Proud, padobrancice, nek ti nama uletis i javis novosti. Bravo za dobre decke!
Amy ja nemam pojma o tim skokovima nit sam to primjecivala na svojima, vj.zato jer su bili svi na AD.
Mi smo na igralistu, luftamo guzice, rucak skuhan, pospremljeno 😉
Evo mali pozdrav od mog juniora 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej kloke,imam jedno pitanje ,mozda i glupo al zelim pitat vas a ne traziti razlicita misljena na internetu. Kad je pravo vrijeme za seks poslije poroda? Vidla sam da pise 6 tjedana al ja nisam rezana ni sivana pa neznam jer to ima kakve veze?
Cori u kolicima 😀kaj bum samo nju stalno stavljala 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dan cure
I mi isli do ljekarne po sudocrem ispod vrata mu je crveno pa da odmah rijesimo…i zimsku dekicu sam mu uzela da kad jos vise zahladi mozemo i dalje biti dugo vani 😊
Noc bila dobra,budenje u 3 pa u 6 i ustali u pol 8…
Babyblue i moj se tako skoro uvijek "suši" 🤣🤣🤣🤣
Proud 😘😘 neka Maks sto prije ozdravi
Pharma znaci i ti dosla na red ma uzas svi su bolesni…
Lucy eto vidis vidis na sta smo mi mame dosle jeeee ljekarna kao da idemo neznam ti di 🤣🤣🤣🤣
Ivy neka je Vidu bolje nadam se i ti da ces za dan dva rijesiti prehladu…😘😘
Ena uzivaj u setnji 😘😘
Aaaaa sto me sekira to dojenje…F vec danima moram u polusnu uvaliti sisu ovako sisa minutu i nece vise baca se cendra vrti okrece sve ostalo mu zanimljivo bi malo malo nebi…djeluje mi ko onaj "strajk u dojenju" tak mi je i s prvim bilo a nisam imala pojma za to pa je prestao sisati…dajte neki savjet?mijenjamo poze,mjesto probam ga animirati ma svasta i isto eto sad iz treceg pokusaja u pol sata spava sa cicom u ustima…
Franova- ja mojoj samo u snu ili odmah nakon budjenja mogu uvaliti cicu, inace kad je busna cica je najveci neorijatelj, uoravo ovako se ponasa, zato po danu imam mozda 3 podoja max, sve bocica, a navecer se budi 1-2 puta i to uspijem uvaliti cicu i jede 5-10 min, ali cini mi se da nije navukla jace mlijeko za svoje potrebe i trazi jos jesti nakon toga. Ja nazalost nisam nasla nacin osim sto mi nekad kad ustanem i hodam hoce dojiti 😂😂😂
Ja prijavljujem da moje dijete mrzi as i kolica 😭😗😭😭😭😭 ako je stavim kad je zaspala onda nema problema, ali budnu ili ako se probudi, odmah vriskovi i hoce van 😭😭😭 setnje i odlasci nekamo s autom su mi postali nocna mora, s prvom sam mogla satima biti vani.
Hej kloke,imam jedno pitanje ,mozda i glupo al zelim pitat vas a ne traziti razlicita misljena na internetu. Kad je pravo vrijeme za seks poslije poroda? Vidla sam da pise 6 tjedana al ja nisam rezana ni sivana pa neznam jer to ima kakve veze?
Ako imas zelju i volju, probaj, pa ako ne bude ugodno probaj opet kroz neko vrijeme. Lubrikant i zastita (ako ne zelis novu bebu)
Bokic curke!
Ajoj, puno vas prehladjenih 😥, nek brzo prodje 💕.
Proud, padobrancice, nek ti nama uletis i javis novosti. Bravo za dobre decke!
Amy ja nemam pojma o tim skokovima nit sam to primjecivala na svojima, vj.zato jer su bili svi na AD.
Mi smo na igralistu, luftamo guzice, rucak skuhan, pospremljeno 😉
Evo mali pozdrav od mog juniora 😊
Secerko 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji