Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Rujan 2018. 22:45

franovamamita

Pharma ajme bas lijepo 😍
    Ivy draga bas mi je zao a ja taman htjela kukati jer moj sad navecer cvili cendra nemos mu ugoditi ali je 95%vremena super znaci ne smijem kukati…svaka tebi zeno cast treba to bome psihički izdrzati…drzi se i nadam se da Ce sutra biti bolje 😘😘😘
    Hope pa ima skok s 3mj sad dal' bude tocno ili ne nemam pojma…

Samo se ti požali.. ti ih ipak hendlaš sama.. ma sve imamo oravo na kukanje jer biti mama je nekad baš teško.
    Sutra će biti bolje... Nekako mi bude lakše kad se bar tu pojadam.
    😘😘😘😘.
    Noćica...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Rujan 2018. 23:56

Evo mene opet ko padobranac!
    Dugo nisam bila na forumu i gledam sad kakva missmama?!? 😂😂😂😂
    Citam koliko uspijem,  al realno uspijem malo,  jer si stalno natovarim jos nesto dodatno za raditi. Pocela sam pisati opet nesto,  za Dr. Browns,  uz sve ostalo sto imam na ledjima. Al dobro!
    Aleks je super. Ima 10ak dana kako se okrece s ledja na trbuh,  zato je sada stalno,  kak Maksim kaze,  na donjoj polici,  tj na podu. S trbuha na ledja jos ne zna,  ustvari boji se pustit. Vagala ga nisam ima vec,  mislim da ni necu do 4.10. kad nam je kontrola.
    Inace se ne mogu pozalit,  kad citam kako je vama,  Aleks je divno dijete. Zaspe u 9 i spava do 9,  s 2 budjenja izmedju. Preko dana spava 2-3 puta krace i ima jedan duzi spavanac.
    Maks mi je malo kenjkav ovih dana,  curi mu nos i zacepljen je i od jucer je i promuko. Opce stanje mu je dobro i nema temp,  al ostavit cu ga sutra doma,  da se malo jos primiri to. 
    Ja jucer isla na trajni lak. Jako patim na nokte,  a nemam vremena ih stalno sredjivati,  pa sam morala nesto napraviti da ih ne gledam nikakve. Sad su divni i mirna sam bar 2 tjedna.
    Monolog by Proudy 😂😂😂😂
    Ugl ljubim vas sve i svima vam zelim mirnu noc sa sto manje budjenja. Zivim za noc prespavanu u komadu. 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Listopad 2018. 10:14

Hej Proudy🤗😘,baš mi je drago da vam super ide s dječicom😘,super za pisanje🙂,uživajte samo😘

01. Listopad 2018. 10:16

Jutro mamice. Kako ste mi danas? Jel bolje? Mi imali noć s puno cickanja al ok je i to🙂. 
    Nadam se da su prehladice i nosići bolje😘

ivymicek
    01. Listopad 2018. 10:20

ProudMomy

Evo mene opet ko padobranac!
    Dugo nisam bila na forumu i gledam sad kakva missmama?!? 😂😂😂😂
    Citam koliko uspijem, al realno uspijem malo, jer si stalno natovarim jos nesto dodatno za raditi. Pocela sam pisati opet nesto, za Dr. Browns, uz sve ostalo sto imam na ledjima. Al dobro!
    Aleks je super. Ima 10ak dana kako se okrece s ledja na trbuh, zato je sada stalno, kak Maksim kaze, na donjoj polici, tj na podu. S trbuha na ledja jos ne zna, ustvari boji se pustit. Vagala ga nisam ima vec, mislim da ni necu do 4.10. kad nam je kontrola.
    Inace se ne mogu pozalit, kad citam kako je vama, Aleks je divno dijete. Zaspe u 9 i spava do 9, s 2 budjenja izmedju. Preko dana spava 2-3 puta krace i ima jedan duzi spavanac.
    Maks mi je malo kenjkav ovih dana, curi mu nos i zacepljen je i od jucer je i promuko. Opce stanje mu je dobro i nema temp, al ostavit cu ga sutra doma, da se malo jos primiri to.
    Ja jucer isla na trajni lak. Jako patim na nokte, a nemam vremena ih stalno sredjivati, pa sam morala nesto napraviti da ih ne gledam nikakve. Sad su divni i mirna sam bar 2 tjedna.
    Monolog by Proudy 😂😂😂😂
    Ugl ljubim vas sve i svima vam zelim mirnu noc sa sto manje budjenja. Zivim za noc prespavanu u komadu. 😘😘😘😘😘

Neka ste vi dobro i uživate... Uleti češće kao padobranac..

Javi kak je prošla kontrila 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    01. Listopad 2018. 10:22

Ena31

Jutro mamice. Kako ste mi danas? Jel bolje? Mi imali noć s puno cickanja al ok je i to🙂.
    Nadam se da su prehladice i nosići bolje😘

Noć je prošla dobro... Planovi za danas probat skuhat ručak i počistiti... Kava probati popiti dok su dheca u vrtiću 😂.
    Vid je bokje ali sam se ja prehladila nos curi, kašljam... Vidi se da mi je slabiji imunitet... .
    Lucy kako ste vi?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    01. Listopad 2018. 11:18

Jutro mamice :)
    Mi smo sinoc imali fibru 37,6 , normalno ja se prepala a frajer odspavao cijelu noć s dva buđenja za sisanje.. nos je pun, i dalje kašlje ali nema fibre i super to podnosi. Sad smo otišli u vožnju do ljekarne i ducana, babe prigovaraju ali ja govorim bolje sunce i svjež zrak nego kući stajat..
    Ena, ja uvijek kažem draže mi je da sisa koliko hoće navečer nego da je budan ma i samo 15 minuta pa da ga moram nosit 😂 
    Nadam se da su i drugima noći bile ok! 
    Btw,da mi je itko rekao da će mi i odlazak u ljekarnu bit nešto čemu se radujem.. 

01. Listopad 2018. 11:24

Dobro jutro ženice moje... Mi imali ok noć, zaspao oko 22h, prvo buđenje oko 2.. kasnije se malo češće budio al ajde, nije dugo cicao kako zna otegnuti po sat vremena pa sam se uspjela i naspavati.. sad ručak kuham paralelno sa dojenjem 😂😂
    Trebala bi i veš pokupiti sa štrika jer brat bratu "suši" se već 3 dana...😂😂 Čarolija majčinstva...

Bubanim bebicama i mamicama želim što brže ozdravljenje 😘😘

01. Listopad 2018. 11:40

lucy233

Jutro mamice :)
    Mi smo sinoc imali fibru 37,6 , normalno ja se prepala a frajer odspavao cijelu noć s dva buđenja za sisanje.. nos je pun, i dalje kašlje ali nema fibre i super to podnosi. Sad smo otišli u vožnju do ljekarne i ducana, babe prigovaraju ali ja govorim bolje sunce i svjež zrak nego kući stajat..
    Ena, ja uvijek kažem draže mi je da sisa koliko hoće navečer nego da je budan ma i samo 15 minuta pa da ga moram nosit 😂
    Nadam se da su i drugima noći bile ok!
    Btw,da mi je itko rekao da će mi i odlazak u ljekarnu bit nešto čemu se radujem..

Istina,ma samo vi prošećite,godit će mu svježi zrak,i ja imam u planu dok još malo zagrije kod nas,oko 2,3 u neku šetnjicu..tako ti se i ja radujem odlasku bilo kamo,čak i u ljekarnu😂😂

pharmamma
    01. Listopad 2018. 12:47

Proudy super ti to sve hendlas ☺️☺️ Samo se ti javi čim ulovis priliku 😘
    Kod nas dobra noc,2 cickanja i buđenje u 7...ali evo,pospana mi je a nikako da zaspi na dulje od 15 min..nadam će da će uspjeti da ne bi bila cendraona cijelo popodne 😕 mene lagano grlo boli,izgleda da sam ipak pokupila prehladu..A se zasad dobro drži  🤞
    I mene sutra čeka izlazak u ljekarnu hahaha al kod mene to zbog posla ispadne stvarno ko da idem nekud na kavu,na kraju budem sat dva tamo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.