Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Rujan 2018. 14:12

pharmamma

Ono kad ti jedna gesta popravi dan i svo nespavanje 😊 dragi me iznenadio i dogovorio s frendom frizerom da me dođe ošišati ☺️☺️ bas sam si sva hepi sad 🎉

Super,bravo za dragog🙂😍😘🤗,baš lijepo od njega 😍😍😍😍

ivymicek
    30. Rujan 2018. 14:31

pharmamma

Ono kad ti jedna gesta popravi dan i svo nespavanje 😊 dragi me iznenadio i dogovorio s frendom frizerom da me dođe ošišati ☺️☺️ bas sam si sva hepi sad 🎉

Bravo mužić 🎉🎉🎉. Uživaj u svom trenutku 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    30. Rujan 2018. 18:33

Izgleda da je ova prehlada gora meni za podnijet nego njemu.. ja cijela uplašena a F nikad mirniji, leži i smije se. Svako dva,tri sata mu ispraznim nos i nemogu vjerovat da toliko sline uopće stane :/ i naravno da babe uokolo pričaju kako je to jer ga uvijek slabo oblačim, sigurna sam da njihova djeca nikad nisu bila prehlađena! 

lucy233
    30. Rujan 2018. 18:34

Pharma, blago ti se, mi na otoku ni frizera nemamo 😂😂 ali istina,sitnice baš uvesele dan 

ivymicek
    30. Rujan 2018. 19:36

lucy233

Izgleda da je ova prehlada gora meni za podnijet nego njemu.. ja cijela uplašena a F nikad mirniji, leži i smije se. Svako dva,tri sata mu ispraznim nos i nemogu vjerovat da toliko sline uopće stane :/ i naravno da babe uokolo pričaju kako je to jer ga uvijek slabo oblačim, sigurna sam da njihova djeca nikad nisu bila prehlađena!

Ma neka je on dobro 🎉🎉🎉. Vjeruj mi i ja paničarim iako mi je treće 😂.
    Mrni koma dan psihički. On plače večinu dana. Ja i mm u svađi. Danas sam si pomislila jel meni ovo trebalo 😣. Nikud ne mogu otić, u autu plače u kolicima plače u rukama plače.. obeshrabri te skroz. Nadam se boljoj noći

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    30. Rujan 2018. 19:46

Pharma bravo za muza!!! Moram svoom pokazat da se malo ugleda :D hihiji
    Lucy ne obaziri se na babe i koje te znaju i ono sto te ne znaju imat ce sta uvijek za rwc nikad ne bude dobro..svi uvijek pametni
    Mi muku danas isto mucimo s cicanjem.. sad smo 3,5 mj jel moguce da je neki skok??? Isisala me jucer i danas kompletno... ili ke stalno gladna ili idu zubi van jer cijelo vrijeme ima ruke u ustima i sad gumenu zirafu...dam cicat ona bljuca, pa se svadamo da hoce samo ragbi pozu.. joj komaaa ...guram joj ad ali nece pljuje van :D
    Valjda bu bolje...
    Nadam se da budu bolje veceri i noci svima!!!!

30. Rujan 2018. 20:50

Ivymicek žao mi je da je bio loš dan,ajmo sutra iz početka pa bude bolje 🤞🤞🤞🤞😘😘🤗🤗🤗
    Mi bili kod dede danas,baka otišla u selo😂,skuhao nam ručak,prošetali na kavicu..dok se nosi i vozi dobro je😂. Eto stigli doma,pojeo,brzo počeo trljati okice i okrenuo se k sisi,pocicao i pajki😍..samo nek se ne budi tak brzo😂. Imali smo i pokušaje okretanja na bok,a skužio je i da može pljuckati slinu i mlijeko pa hranjenje liči na male praščiće kad papaju😂😂...eto baš nam je bio dobar dan..mirnu i ugodnu noć vam želim svima😘😘

30. Rujan 2018. 20:55

hope123

Pharma bravo za muza!!! Moram svoom pokazat da se malo ugleda :D hihiji
    Lucy ne obaziri se na babe i koje te znaju i ono sto te ne znaju imat ce sta uvijek za rwc nikad ne bude dobro..svi uvijek pametni
    Mi muku danas isto mucimo s cicanjem.. sad smo 3,5 mj jel moguce da je neki skok??? Isisala me jucer i danas kompletno… ili ke stalno gladna ili idu zubi van jer cijelo vrijeme ima ruke u ustima i sad gumenu zirafu…dam cicat ona bljuca, pa se svadamo da hoce samo ragbi pozu.. joj komaaa …guram joj ad ali nece pljuje van :D
    Valjda bu bolje…
    Nadam se da budu bolje veceri i noci svima!!!!

I moj ti se zadnjih tjedan dana ponašao ko da je u skoku,neznam..al moguće da i jeste,ide kao s 3 mjeseca al može i kasnije,kak kod kojeg djeteta,bar su meni tak rekli,samo hrabro i drži se,što bi rekli proći će..hm da,al onda slijedi nešto drugo😂🤣. Možda joj ne paše ad,a i navikla je na tvoje mljekeco. 😘😘🤗🤗da čim prije krene sve ok i da odmoriš malo🙂

pharmamma
    30. Rujan 2018. 21:01

Lucy pusti babe neka pričaju,njima nikad nis ne pase 🙈 super da maleni dobro podnosi prehladu,nadam se sa će brzo proći 🤞
    Hope moguće da je skok, trebao bi biti jedan oko trećeg mjeseca
    Ivy želim ti da bude bolja noć,a i sutrašnji dan 😘 vjerujem da ti je teško,pogotovo uz troje klinaca..nadam se da će Vidu čim prije ploči ova faza pa da vam bude lakše 
    Mi danas bili kod mojih na ručku,zaspala je tamo,nastavila do doma,opet ju uspavala nakon vađenja iz jajeta i odspavala još 2 sata..tako da sam i ja uspjela odmoriti..al je zato vrištala za vrijeme kupanja toliko da mislim da ju je cijela zgrada čula 😕 evo,zaspala na cici,sad slijedi pokušaj seljenja u kindac 

franovamamita
    30. Rujan 2018. 21:12

Pharma ajme bas lijepo 😍
    Ivy draga bas mi je zao a ja taman htjela kukati jer moj sad navecer cvili cendra nemos mu ugoditi ali je 95%vremena super znaci ne smijem kukati...svaka tebi zeno cast treba to bome psihički izdrzati...drzi se i nadam se da Ce sutra biti bolje 😘😘😘
    Hope pa ima skok s 3mj sad dal' bude tocno ili ne nemam pojma...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.