Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    29. Rujan 2018. 23:39

Pozdrav curke, 
    Mi bili u west gate išli upoznat dr Pliško. Marta je bila super kad smo došli zaspala u marami i u jednom trenu poslje zaplakala ja joj dala dudu i ona nastavila. Kasnije sam skužila da je to bilo u 7 kad joj je vrijeme da se ide spremat za spavanje. Na kraju sam ju probudila kad sam ju stavljala u auto. Malo je kasnije večeras zaspala i tamo je bila jako buka vidjet ću što nosi noć.
    Miha sretan imendan
    Babyblue sretna godišnjica
    Netko je pitao za dobivanje na kilaži poslje 3 mj je normalno da manje dobivaju. Mi se sad već skoro mj dana nismo vagali. Dr smo naručene tek 5.11. pa će idući tjedan doć patronažna da nas izvaga.
    Laku i prospavanu noć vam želim 😘😴

pharmamma
    30. Rujan 2018. 07:07

Jutro 😘
    Meni spavanje nije suđeno..frajerica se zbudila u 5.10 za cickanje i ja sva sretna mislim možda sad odspava do 7-pola 8 bar,još i zamračim sobu malo..moš mislit,6.30 ona budna ko da budilicu ima, smješka se i guguce u kimbiju 😩 i prdi naravno 😂 noć ni nije bila toliko grozna,3 buđenja,ali me jučer popodne iscrpila..barbara ona i Sebi bi mogli biti par,priuštila nam je da i mi isprobamo kak je to uspavljivati ju 6 sati 😩 nadam se da ste mi vi dobro i da niste toliko umorne..želim vam mirnu i lijepu nedjelju 😘

lucy233
    30. Rujan 2018. 07:11

Jutro curke, iza nas je neprospavana noc i prva prehlada... F se cijeli zaštopao, ne može spavati uopće, kašlje jako suho i grubo.. a kad smo išli spavati sve je bilo u najboljem redu :/
    Nadam se da je vama bolje

ivymicek
    30. Rujan 2018. 08:54

pharmamma

Jutro 😘
    Meni spavanje nije suđeno..frajerica se zbudila u 5.10 za cickanje i ja sva sretna mislim možda sad odspava do 7-pola 8 bar,još i zamračim sobu malo..moš mislit,6.30 ona budna ko da budilicu ima, smješka se i guguce u kimbiju 😩 i prdi naravno 😂 noć ni nije bila toliko grozna,3 buđenja,ali me jučer popodne iscrpila..barbara ona i Sebi bi mogli biti par,priuštila nam je da i mi isprobamo kak je to uspavljivati ju 6 sati 😩 nadam se da ste mi vi dobro i da niste toliko umorne..želim vam mirnu i lijepu nedjelju 😘

Ajme pharma grozno... Baš mi je žao što se tako mučite. Nadam se da će skoro svr doć na svoje i da ćete početi uživati.
    Lucy žao mi je zbog prehlade. Ako je suhi kašalj bilo bi dobro inhalirati bebicu i vlažiti prostoriju u kojoj spava. Ako je nosek zaštopan čistiti (ova Nisota mast (hvala tko mi je preporučio) je odlična za noć). E sad ja sam svojim velikima stavljala mucoplant mast kod kašlja ali ne znam ide li on za bebe pa pitaj u ljekarni.
    Nas dva super za izlet. Što se tiče klupe za dojenje ne znam hoću li doć jer je ovaj moj još malo prehladen a ja još uvijel natečena. Ako se stanje popravi dodjem 
    Kad je grupa za dojenje? Na to bih svakako probala doći.
    Mi imali ok noć. Cixkanje i spavanje i kakanje u snu. Ali nam zato dani prolaze u plakanju..  no i to će proći

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Rujan 2018. 09:04

Jutro cure, noć je konačno prošla... 
    Jučer pohvalim dijete kako je bilo dobro, kad smo došli doma spavao na rate po 5-10 min., a za noć, ne znam.. imam osjećaj da smo stalno bili budni i na cici.. bradavice su mi kao dvije užarene žvakaće 😖😖 Stvarno ne znam kaj mu dođe.. jednu noć ima 3 buđenja, drugu pak 33.. i oko 6 više nisam mogla i dala mu bočicu 🙈 i evo, i sad spava...

Žao mi je zbog prehladica i zaštopanih noseka, nadam se da će to brzo proći.. Mene sve strah naše prve prehlade (puj puj, ne daj Bože) jer bi se vjerojatno pogubila..😖😫
    Idem sad kavu piti jer jedva gledam 😴😴

lucy233
    30. Rujan 2018. 09:36

ivymicek

pharmamma

Jutro 😘

Ajme pharma grozno… Baš mi je žao što se tako mučite. Nadam se da će skoro svr doć na svoje i da ćete početi uživati.
    Lucy žao mi je zbog prehlade. Ako je suhi kašalj bilo bi dobro inhalirati bebicu i vlažiti prostoriju u kojoj spava. Ako je nosek zaštopan čistiti (ova Nisota mast (hvala tko mi je preporučio) je odlična za noć). E sad ja sam svojim velikima stavljala mucoplant mast kod kašlja ali ne znam ide li on za bebe pa pitaj u ljekarni.
    Nas dva super za izlet. Što se tiče klupe za dojenje ne znam hoću li doć jer je ovaj moj još malo prehladen a ja još uvijel natečena. Ako se stanje popravi dodjem
    Kad je grupa za dojenje? Na to bih svakako probala doći.
    Mi imali ok noć. Cixkanje i spavanje i kakanje u snu. Ali nam zato dani prolaze u plakanju.. no i to će proći

Nazalost smo na otoku pa nedjeljom nema ništa otvoreno tako da se danas borimo kako znamo...  Ne znam koliko puta smim izvlačiti aspiratorom slinu? Koliko god izvukla opet se stvori

franovamamita
    30. Rujan 2018. 09:41

Jutro 
    Moj F spava super vec 3 noci ali ja budala ne legnem kad i on 🙄😋
    Svim bubanima 😘😘😘da sto prije ozdrave...
    Netko je spominjao vaganje?? Konzum, Kaufland zavisi kako kada 🤣🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    30. Rujan 2018. 09:43

Lucy samo ti izvlači bolje nego da mu se spusti na pliva i obilno nakapaj fiziološke ne kap dvije nego po mililitar dva u svaku nosnicu

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Rujan 2018. 10:11

Jutro klokanice. Eto mi pajkili kak tak,puno cickanja noćas... žao mi je zbog loših noćica i umornih mamica i bubanj nosića,puse svima da prođe😘😘. 
    Franovamamita kraljice😘😘😘🤗🤗🤗, super metoda vaganja😂😂.
    Mi hvala Striki imamo kadicu s vagom pa je super😀.
    Jučer sam malo slagala robicu i služim da smo na 74 došli😲
    Ugodna vam nedjelja svima😘😘😘

pharmamma
    30. Rujan 2018. 12:49

Ono kad ti jedna gesta popravi dan i svo nespavanje 😊 dragi me iznenadio i dogovorio s frendom frizerom da me dođe ošišati ☺️☺️ bas sam si sva hepi sad 🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.