Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2018. 18:48

MaSen

Evo i nas .. mi smo imali super noc.. nakon 10 neprospavanih jedna odlicna.. zaspala oko 8 navecer, probudila se u 11,pojela i zaspala do pola 3, i onda opet do 7 ujutro.. malo se smirila i sa tim plakanjem i vristanjem.. danas odspavala 2 puta po 3 sata i sad opet spava.. sutra idemo po pikicu i na kontrolu :)
    6xmamabebicaa je predivna 🤩

Super,sretnice😘..moj vrišti opet i neće spavati,m ga nosi sada,ali nebude zaspao... prekrasna je,ko lutkica😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗

ami25
    24. Rujan 2018. 18:49

mamica1985

ami25

Bojana ova mala je divotica 😍😍😍 6xmama jao tate su zakon ja jucer se isla tusirat njemu mali bljucnuo dosta ovaj se preznijio panika ga ulovila da sta povraca i da ga ja uzmem da je njega strah 🙄🙄 franova nadam se da ce stariji bit dobro
    🙏🙏Ajme sva sreca na seki sta je uletila, svaka cast kako to sve solo hendlas… A ko te pita uopce. Kod nas je nakon par dobrih dana opet drama neka, mali pocne vristat odjednom sit, okupan, presvucen, cista pelena on vristi i vristi onako ostaje bez zraka, tesko mi ga je slusat i to odjednom pocne i uopce ne mogi prepoznat zasto😩😩😩 sinoc od 19 do 23 valjda se slomio i zaspao od umora, a nosili smo ga i mazili cijelo vrijeme i nikako stat! I danas oko 14 isti scenarij zaspao sad u 16,luda sam

Grcevi, proci ce, znam da je tesko gledati ih kako se muce 😘

Mamica sta to su grčići? 😩😩Eto ne znam ni to prepoznat, trbuh mu nije bio tvrd a i mogao je fino jest i kad je zaspao bas se odmorio prospavao noc bez problema pa sam nekako mislila da nisu grčevi

💙Bartol💙

6xmama
    24. Rujan 2018. 18:51

MaSen, prekrasna nam je nasa Palčica 💕😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    24. Rujan 2018. 18:54

Preslatke cure, male hrabrice 😍😍😍

ami25
    24. Rujan 2018. 19:06

Masen i 6xmama bas veliko i divno izgledaju vase gospođice😍😍😍🙏

💙Bartol💙

• Maja82
    24. Rujan 2018. 19:14

Predivne bebice sve! 
    jao cure vrijeme leti cestitam na mj dana !
    Nama dobar dan danas, sad malo prosetale ajme bas je zahladilo 😣  drzim fige svima za noc, mi smo nocas same muz radi drzite i vi nama!

Majda23
    24. Rujan 2018. 21:28

Preslatke bebice 😍 cestitamo mjesec dana 😘😘 i bravo za napredak 😊 bebo zaspao oko 8, a meni se nista ne da 😵 zelim svima laku i prospavanu noc 😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    24. Rujan 2018. 22:17

6xmama divna ti je djevojčica i čestitke tebi i nivami na punih mjesec dana (🎉🎉🎉😘😘😘🎉🎉🎉).
    Masen predivna ti je palčica, prava mala lutkica 😍.
    Možda nisu grčevi možda je samo kombinacija umora, nezadovoljstva, svrbi ga ,smeta mu pelena.. mogu ti samo reći razumijem te 
    Ena i moj danas vrišti od jutra... Probudi se i vrišti... Pocica i vrišti i djeca su mi nervozna (a i ja) od tog vriskanja... Jer eto jako je glasan.
    Ja nunam on vrišti... I vrišti i vrišti...
    Ako sam koga izostavila nek se ne ljuti 😘😘😘.
    Idem spat dok se vrištalo ne probudi 😴😴😴
    Eh da i cica mi se upalila. Danas dojimo i boli me boli kao da je puna mlijeka. Napipam ogromnu kvrgu u sredini. Masirala sam i razbijala valjda sam uspjela. Bolilo je kao sam vrag. Sutra kupujem zelje imate još kakav savjet?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    24. Rujan 2018. 22:22

Curke divne su bebice <3 
    cestitke svima na punim mjesecima :)
    Grčevi iš iš... mi se i nakon 3 mjeseca tu i tamo još borimo :( 
    Držimo palčeve za dobru no :* moja miskica spava i nadam se da bude neko vrijeme :))

puseee svima :)

franovamamita
    24. Rujan 2018. 22:47

Vecer
    Ajme divnih li bebica 😍😍
    Mi danas nismo ni isli iz kuce kisa cijeli dan,hladnoca nam ne smeta,stariji je zimska beba pa smo stalno od pocetka bili vani 🙂
    Ivy ja znam to samo za kupus i da masiras dok ne razbijes...
    Dosla sam i ja na red prehlada me uhvatila samo tako grlo i nos me peku jako...nemam pojma ni sta smijem uzeti za grlobolju sad cu malo guglati...ali to mi je horor mrzim taj osjecaj😤
    Ali bitno da su mi klinci bolje 😊
    Svima zelim mirnu ugodnu i prospavanu noc 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.