Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    17. Rujan 2018. 09:55

Jutro 
    Ivymicek sretan rođendan Nini u zakašnjenju😘😘🎂, u Vidu tri mjeseca 😘😘
    Ena za Mihaela da ozdravi i Mozda je stvarno navukao dosta mlijeka pa mu boca ni ne treba 😘😘
    Mamica super za punu pelenu 😘
    Nasdva za dorucak u miru i ja sam jutros svoje otpratiks u skolu, doruckovala i sredila po kuci, a malac jos spava... Muci ga stomak, krenuli smo s lefax kapima
    Jedna lijepa vijest stigla mi je obavijest na egrađanin da je danas porodiljni 😜

franovamamita
    17. Rujan 2018. 10:00

Zaspala negdje oko 2 neka groznica me tresla bas sam kontala da cu se probuditi danas bolesna...ali ok sam za sada...
    Nasdva ja stvarno nemam pojma nista o alergijama ali kao sto kaze Ivy pharma Ce imati sigurno neki savjet 😉
    Ena vjerojatno zbog prehlade manje papa,drzim fige da se sto prije vrati u normalu 😘
    Mamica super za kakanje bar ju to sada ne muci 😘
    Jooooj Neda mi se nista...ma ni necu nista odo srediti djete i idemo van u dvorište...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

lucy233
    17. Rujan 2018. 10:13

Jutro curke! 
    Šta se alergije tiče,mislim da se svi ljekovi ko claritine izlučuju u mlijeko ali stvarno ne znam štete li bebi. 
    Super za punu pelenu, da mi je netko rekao koliko se možeš radovat kakici nebi mu vjerovala 😀
    Ena nadam se da će prehlada brzo proći, a mislim da bi dojenje čak trebalo skraćivati vrijeme prehlade pa bolje da oće sisu nego bočicu 😊
    Mi danas opet idemo u Split jer imamo sutra pregled za kukiće, mislim da ću i malo shopinga za sebe napravit, nisam si kupila ništa od 7,8 mjeseca trudnoće jedva čekam

6xmama
    17. Rujan 2018. 10:16

Jutro, mame i bebe! 
    Mamice, fino da se curka iskakala, sad bu joj lakse! 
    Ena, vjerojatno Miha zbog prehlade visi na cici... Lako s njim, ima covjek zaliha da moze koji dan i manje pojest. 
    Franova, fino da mozes tak, meni se isto nis ne da al evo moji vec spitavaju kaj bu za rucak 😥, tak da sad moram krenut kuhat hocu-necu jer kad se i junior (oko 11,imam velikog spavača) zbudi nema sanse za kuhanje, moram van s njim i malom. 
    Ja jucer svoju curku prebacila nazad na Milumil pre, kolko je plakala i stenjala na tom Nanu 1,nisam ju mogla vise gledat tako. Od kad je pojela Milumil, drugo dijete, odspavala odma 2 sata da nije ni cimnula, fino sad jede svakih 3-3,5 sata, između je zadovoljna i mirna. Tak da izgleda mojoj djeci ne odgovaraju ta mlijeka sa probioticima, sa zadnjim je bilo isto parade sa tim i sad sa njom. 
    Odo kuhat, tipkamo se kasnije! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    17. Rujan 2018. 11:14

Ena - mislim da mu je cica tekucina i utjeha, samo ga prati, ako postane bezvoljan i cudan, odi do dr.
    Meni se danas ne da van uopce, a prekrasan dan. Morala bi do dm-a, ali mislim da cu to kad cu po stariju u vrtic.
    6xmama - bitno da si nasla alternativu da malena bude sretna i zadovoljna, a time i ti 😀

ami25
    17. Rujan 2018. 13:11

Jutro zenice, 
    IVY čestitke za rođošš🎉🎉❤️ja uvijek citam stranicu dve iza ostalo ne stignem 😱 mamica super za punu pelenu kakve stvari nas sada vesele..
    6xmama sta se tice dohrane kako to ide ak se skuzi da ne paše? Meni su rekli ako zelim mjenjat moram se konzultirat s pedijatrom🙄 čisto da znam ak bude problema.. Evo da prijavim nasu kilazu velikih 3900 dobio skoro 300 g u par dana. Je da mama izgleda kao smrt i to je uljepšano al malac samo cica duda pije bocu 💪 imamo 1x dohrane, cica i plus se izdajam dok stignem jer lijeva cika moze nahranit cijeli kvart, desna je zastekala malo. Guram ga na nju al nece 😩😩 ugl borimo se a on samo plače tj vrišti kad je gladan.. Sta je cesto 🙄
    Enaaa nadam se da ce Mihić bit bolje💪

💙Bartol💙

6xmama
    17. Rujan 2018. 13:44

Amy, ja sam medicinar i ja sam svojima sama mijenjala formulu, bez pedijatra. Sva ta mlijeka su vise manje slicna i u sastavu i u kalorijama, osim tih vrazjih probiotika kaj sad dodaju, takvih mlijeka nije bilo do prije par godina 😲, ko da majcino mlijeko sadrzi probiotik, mislim svasta. Mislim, to vjerojatno pomogne klincima koji imaju zatvor, al eto moje je frkalo i stalno su kakali od tih mlijeka... 
    Super kilazica i super za cickanje 🤗, sam tak nastavite! 
    Mi u pon imamo prvu  kontrolu... Bas velim danas muzu, ja reko nasa miska bu sa mj.dana imala tipa cca 3,5 kg, neki imaju i vise od toga kad se rode 😅... A Mihinu porodjajnu bumo imali valjda sa 2 mj 😅

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    17. Rujan 2018. 14:00

Hello! Sretni rockasi  i puni mjeseci 🎉🎉🎉🎉 ajme kako vrijeme leti. Bravo za centimetre, kilice i kajanja 😀 Uh, toliko ste pisale da ne stignem sve pohvatat. Netko je pitao za alergiju. Kalcij+c je ono sto smijemo.Provjereno, to je valjda jedino sto daju, osim ako nije nešto turbo jako. Mi imamo malo zeznute noći. Noćas svakih sat vremena cickanje, od nekih 5 nespavanje. Cijepili se, malo joj i nos curi. Vidim i vas muče začepljeni  nosici. Ja imam Nisita mast i preporucam i za mame i bebe. I mene dohvatila neka viroza al već je u prolasku.

17. Rujan 2018. 14:05

Hvala vam mamice,mislim da ipak idemo pedijatrici kad m dođe s posla,pa makar po savjet ako niš drugo..i vidjeti u ljekarni za taj aspirator možda...
    6xmama samo nek mišica papa i dobiva na kilažici,bit će to prava cura pa kad se jednom ona i Mihica sretnu,da vidiš kak budu iskrice frcale😂😂

ami25
    17. Rujan 2018. 14:58

6xmama super i cekamo update da vidimo koliko ima Bea. 💪💪Mozda prkosi pa odluči zeznut svih i pokazat svima napredak. Danas mi bas patronazna govori da i bebaci od 2 i pol kg na rođenju znaju doc na npr 4 kilice u isto vrijeme kad i bebe rođene sa 3 - 3 i pol.. Mozda bude slično🤗🤗🤗

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.