Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    17. Rujan 2018. 15:19

Mame kako prozivljavate grceve bebe pa to je nesto prestrasno, kako im pomoci

Yvone
    17. Rujan 2018. 17:28

Ivanolora, mi nemamo redovito grčeve i kratko traju. Od pomoći ti moze biti Hipp caj za dojilje, kamilicA s kimom... a postoje i kapi tipa sab simplex ali ja ih nisam nikad davala. Druge Curke imaju vise iskustva s njima.

nasdva
    17. Rujan 2018. 19:06

ivanolora

Mame kako prozivljavate grceve bebe pa to je nesto prestrasno, kako im pomoci

Ja sam joj stavljala termofor s trešnjinim košticama i s njim masirala i smjeru kazaljke na satu i puštala white noise

franovamamita
    17. Rujan 2018. 20:13

Ivanolora mi smo koristili espumisan i nosali se...hvala bogu nije puno plakao ali grcio se stenjao i bas ga je znalo frkati...
    Ena jeste bili kod doktora?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Rujan 2018. 20:39

franovamamita

Ivanolora mi smo koristili espumisan i nosali se…hvala bogu nije puno plakao ali grcio se stenjao i bas ga je znalo frkati…
    Ena jeste bili kod doktora?

Nismo išli,činio mi se bolje, budem vidjela kroz noć i ujutro kak bude

• Maja82
    17. Rujan 2018. 20:42

Zao mi je zbog prehladice Ena. Meni muz prehladjen, isla sam brze bolje kupit aspirator za svaki slucaj da imamo u kuci..nadam se da nece mala pokupit. Uzela sam onaj elektricni nekidan je netko komentirao da je dobar, zaboravila tko al hvala na preporuci! Drzim svima fige za dobru noc! 😘

17. Rujan 2018. 20:46

Ma svi su bolesni nešto oko mene,bila mi mama,svekar,muž,ja,kuma..jbt svi prehlađeni....ma bude prošlo,on se jako dobro drži,smije se,veseo..jedino cendra kad mu se nosić napuni i ljuti se jer ga kašalj probudi

bojana27
    18. Rujan 2018. 05:41

Jutro mame :) evo mi jucer obavili pikicu sa 5 godina 🤗🤗 curka ima 104 cm i 16 kg :) najmanja od svih u nasoj okolini , bas od njene kume mala sa nepune 3 godine je na istom broju i robe i svega kao moja Sara 🤭 , a seka rodila mj dana prije pa je mala 116 vec i 20 kg 🤗🤗
    Al neka , kaze doktor da je prava vitka curica ❤️
    Sutra nam je 3 mj i imamo 5400 i 60 cm 😍
    Preporuke za lampu od himalajske soli , proguglajte ❤️
    I brz oporavak bolesnoj ekipici 😘😘

pharmamma
    18. Rujan 2018. 09:06

Jutro svima 😘 evo mi se jučer vratile u Zagorje 😊 put nam je trajao malo dulje jer cendralica nije mogla spavati,a budnih joj se bas ne sviđa as pa smo često stajali 🙈 zao mi je za prehladice i začepljene nosiće,nadam se da će brzo proći..i A. je nekako počela kihati,nadam se da ju neće uhvatiti nešto..
    Netko je pitao za alergiju,svi ti lijekovi se izlučuju u mlijeko pa ako možeš,probaj izbjeći..probaj kalcij s c vitaminom, fiziološku ili možda sprej s ektoinom..ako neće biti dovoljno,vidi sa svojim dr..
    Bojana bravo i za veliku i malu curku 😊
    Nama noć prošla dobro iako ja nakon 4 nisam bas spavala od straha..nakon papanja stavljam ja nju u krevetić na bok,a ona mi se okrene na trbuh i nastavi spavati 😱 Bilo mi je zao probuditi ju da ju okrenem pa sam do jutra svako malo provjeravala baby monitor 🙈

18. Rujan 2018. 09:11

Dobro jutro mamice.. Kako ste nam...? Mi fino spavali.. papali oko 21h i prvo buđenje je bilo oko 20 do 1.. Ali se nakon toga malo meškoljio 😂
    Sad nam bila patronažna, vagala nas.. i bome fino napredujemo.. već smo prošli 3520g, a iz bolnice smo izašli sa 3070g.. 😆🤗 Mama sretna..
    Želimo vam lijep dan svima 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.