Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    16. Rujan 2018. 13:03

ivymicek

mamica1985

Evo samo da javim da smo isli na Rebro da ju pogledaju jer i dalje nikaj od kakanja, a stalno vristi i napinje se. Dali su joj glicerinski cepic i rekli da je dobro da sam dosla radi crijeva. Sad cekamo u cekaoni da se iskaka da vide kak je, zasad samo kao kamencic izasao.

Neka ste otišli… Da strah i mene s tim kakachima… Javite se!!!
    Suoer za super noći.
    Ena nadam se da će mališa brzo ozdraviti… Šaljemo pusice ozdravljenja 😘😘😘
    Babyblue presladak je 😍😍😍😍.
    Barbara 😘😘😘😘. Neka je i tvoj mališa odspavao… A kad se vratite domeka bit će lakše iako će vam svi nedostajati…
    Evo mi skačemo na napuhancu a vid aja…
    I netko je pisao za kavu ja pijem kako sam pila u trudnoći. 2 šalice dnevno (nekad i 2.5 h)

Evo cekamo i dalje u cekaonici, dobila je i drugi cepic jer se nakon prvog malo pokakala i tvrdo, za velicinu palca. Sad opet malo i tvrdo. Kazu da gubi tekucine valjda radi tog slinjenja od zubica i virozice pa je tvrda stolica, ali da ju samo dojim i dajem ad kao dosad, da nista drugo od tekucine ne dodajem.

6xmama
    16. Rujan 2018. 13:04

Babyblue, malac je presladak 💙
    Ena, nek Miha brzo ozdravi 🤞
    Barbara, cekamo te strpljivo da nam se vratis 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    16. Rujan 2018. 13:06

6xmama

Hej, cure!
    Ja danas pevi put otisla do ducana, u Muller pa sam sad ko da sam bila ne znam di😅.
    Mi imamo problema, cini mi se da joj ovaj obicni Man nije dobar 😲-najede se i za sat vremena vec trazi jest, ak joj slozim vise ona sve pojede pa se ispovraca ili pol pobljucka, evo i sad ju nosam, ona place, mislim da ju frce jer ne place stalno i onak se razapinje… I sad pak stalno kaka 😳. To mi se sa zadnjim dogadjalo kad sam mu dala onaj Hipp sa probioticima, da je kakal po 8x na dan i da ga je frkalo od tog mlijeka 😨.
    Imam Milumil pre koji sam joj dala u startu prije nek smo presli na pre Nan zbog vise kalorija… Da jon probam dat nazad taj Milumil, da vidim dal ce bit razlike?
    Mamice, nadam se da se malecka konacno pokakala 🙄🤞

Pol slova mi krivo sad tek vidim 😅, bute skuzile kaj sam pisala valjda 😅

franovamamita
    16. Rujan 2018. 13:29

Dan cure 
    Mi evo na sisi pa koristin priliku 😁
    Imali smo ok noc...kasnije igra i bili vani...bas se mjenja iz dana u dan,jako puno guguce i smije se i sve ga zanima 😃
    Babyblue presladak je 😍 sto se tice kave ja popijem jednu ako mi se pije ali nisam ni inace vise pila...
    Barbara uzivaj kod svojih,a da faliti Ce ti sigurno to tako uvijek bude..
    Nasdva ajoj bas mi je zao neka sto prije prode nosic 😘
    Ivy lijepo se provedite danas s djecicom a nadam se da Ce tebe i najmlađeg zaobići prehlada i ja strahujem..starijem su oci pomalo upaljeno i dosta kaslje...
    Ena pa zar je i on prehladen jadnicak evo mu puse ozdravilice 😘😘😘
    6xmama mozda najbolje sutra da nazoves pedijatra i objasnis...nadam se da ju nece dugo frkati 😘😘
    Mamica a kak onda rijesiti tvrdu stolicu bez dodatne tekućine?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    16. Rujan 2018. 14:32

franovamamita

Dan cure
    Mi evo na sisi pa koristin priliku 😁
    Imali smo ok noc…kasnije igra i bili vani…bas se mjenja iz dana u dan,jako puno guguce i smije se i sve ga zanima 😃
    Babyblue presladak je 😍 sto se tice kave ja popijem jednu ako mi se pije ali nisam ni inace vise pila…
    Barbara uzivaj kod svojih,a da faliti Ce ti sigurno to tako uvijek bude..
    Nasdva ajoj bas mi je zao neka sto prije prode nosic 😘
    Ivy lijepo se provedite danas s djecicom a nadam se da Ce tebe i najmlađeg zaobići prehlada i ja strahujem..starijem su oci pomalo upaljeno i dosta kaslje…
    Ena pa zar je i on prehladen jadnicak evo mu puse ozdravilice 😘😘😘
    6xmama mozda najbolje sutra da nazoves pedijatra i objasnis…nadam se da ju nece dugo frkati 😘😘
    Mamica a kak onda rijesiti tvrdu stolicu bez dodatne tekućine?

Da to sam se i ja baš pitala za kakać... Kak prorijedit stolicu ak nema tekučine... Bitno da je malo pokakala.
    Ja sam ipet krenula pit čaj za dojilje i imam opet hrpu mijeka. Cike pune😂 čak se i izdajala... Btw nama danas 3 mjeseca

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    16. Rujan 2018. 14:53

Ivy, preslatki je 😍😍😍! 
    Pa to je mamina kopija 😊

lucy233
    16. Rujan 2018. 14:55

Ivy presladak je 😍 sretna tri mjeseca lijepom dječaku! 
    Nadam se da su sve bebe mirne i pokakane, i da će prehlade brzo proći.
    Moj spava evo već 2 sata, to nije mjesec dana napravio. Toliko mi je čudno da ništa ne radim nego odmaram jer stalno mislim da će se probuditi 🤣 

lucy233
    16. Rujan 2018. 14:58

Probudio se iste sekunde kad sam napisala da spava 😆

franovamamita
    16. Rujan 2018. 15:50

Ivy preeeeemeden je 😍😍 a super za mlijekeco kak kod mene to ne djeluje i kad ga pijem i ne pijem isto mi je 🙄 kontam probati s onim maminim kapima jel koja od vas cure to koristila ? Gdje god citam imaju samo riječi hvale...
    Lucy ahahahaha moras naučiti nikada ne hvali djete da spava tak i ja se pohvalim i kao da cuje odmah otvori oci 🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

lucy233
    16. Rujan 2018. 15:53

franovamamita

Ivy preeeeemeden je 😍😍 a super za mlijekeco kak kod mene to ne djeluje i kad ga pijem i ne pijem isto mi je 🙄 kontam probati s onim maminim kapima jel koja od vas cure to koristila ? Gdje god citam imaju samo riječi hvale…
    Lucy ahahahaha moras naučiti nikada ne hvali djete da spava tak i ja se pohvalim i kao da cuje odmah otvori oci 🤣🤣🤣

Baš sad vidim da je moj rođen isti dan kao tvoj mlađi, a zove se skoro isto kao tvoj stariji, moj je Frane :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.