Ni ja nisam sigurna da ću ić ubija me alergija
Moj se baš zbudio, ne znam do kad će biti budan... Ljuti se na nešto a ja ne mogu skužiti na što. Probudi se i dere.. valjda je neka faza.
Noćica i nadam se da ćemo i mi uskoro ajsti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Mi se nismo javljale par dana jer smo doživljavale šokove u bolnici, još smo tu ali nadamo se da je danas nas dan za kući
Prvo nismo mogli ići jer vikendom ne rade provjeru sluha, pa onda u ponedjeljak je doktorica čula da joj malo sporije kuća srce pa je morala na ultrazvuk srca i glave i vadio se nalaz krvi, sve je bilo uredu osim malo povišenog crpa pa su joj jučer ponavljali nalaz i Hvala Bogu crp je bio u normali ali je na kraju malo pozutila tako da smo se jučer 6 sati suncale, nadam se da danas konačno idemo kući
Jutreko mamice 😘 i bebice. Nadam se da ste imali ok noć..mi tako tako,budio se često na sisanje ali sam već navikla😂😂,sad me sat vremena pokušavao probuditi a ja se ljenčina pravim da ne čujem😂😂,nije plakao nego pričao nešto,pa viče,opet priča,lupa me ručicama i nožicama..kakao,papao i eto ga opet priča i mlatara,živahan ful..a sinoć sigurno dati pol imao neke razgovore i nikako zaspati..Mlada mama bitno da je sve ok sada,nadam se da ćete moći uskoro kući😘🤗
Jutro
Mladamama nadam se da idete domeka 😘
Nama noc ok,nos procurio i meni Filip se jos drzi i nadam se da Ce tako i ostati....odo popiti kavicu vani 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamama bome šokovi. Nadam se da ćete danas domeka 🤞🤞🤞.
Franova uživaj u kavici ja idem tek sada svoju popiti. I moj miš nešto zaštopan. Tak tak smo spavali em ga frče em nosić.
Kak se Mihael trudi mamu razbuditi, ja Vida znam tako ostaviti pa nakon što se ne uspije počne vriskati da obratim pažnju. Sada kada se plače zapravo vriska to mu je nova fora.
Idem piti kavu pa kuhati
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nas dva neću uspjeti danas doći jer mi je miš zaspao. Dodem sljedeči put svakako...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nas dva neću uspjeti danas doći jer mi je miš zaspao. Dodem sljedeči put svakako…
Ma ne idem ni ja ovako šmrkava među bebice iako je samo alergija.
Nadam se da se vidimo idući put
Mladamamica nadam se da idete domeka danas.
Franova nafam se da si guštala u kavi
Miha je zakon 😍
Naša noć standardna. Sad od jutra već treći put sam ju uspavljivala zaspi i spustim ju kolica i budi se to mi je napravila 2x puta trenutno mi na rukama spava
Jutro mamasite.. nisam vas citala bas zadnjih dana.. nadam se da je svima sve ok..
Mladamama..bit ce to ok.. i mom je bio povisen crp po izlasku iz rodilista.. oko 9 je bio..i morali drugi dan na vadjenje krvi..pa je pao na 5.. samo nek papa puno ako dojis..i za zutilo isto puno znaci.. i moj je tak bio..i na svjetlost s bebacem..
Ugl ja sam otisla kod privatne pedijatrice u pon.. spasila se.. malecki je vristao zadnjih dana na ciki..ispostavilo se da ima gljivicu u ustima..a ja nisam skuzila jer je samo jezik malo bijel..mislila sam od mlijeka.. ugl sad to tretiramo i odmah je mirniji Bogu hvala.. rekla je da je ok kaj sam ukinula k1d3 i dala mi samo d3 od oleovita..tu idu 2 kapi samo i jucer mu dala 1.put i bilo je dobro..nek samo tak i ostane.. ugl.ja se usput izvagala..imam 48 kg😣..2 kg manje nego prije trudnoce..eto toliko me ubio umor i nervoza zbog tih grceva i ludosti i straha od hrane .. sad se trudim malo vise jesti ipak.. i da..prepisala mi je normabele!? Kao mogu dok dojim.. da ce mi biti lakse..nisam bas bila za to.. ja sam samo jedan popila i bas me zamantalo..nisam vise i necu osim ako bas ne bude neka situacija..
Inace kaze da mali fino napreduje.. ima vec 4180g ..a rodio se sa 3180g.. slusala je srceko..i pogledala kukice i sve zivo i sve je dobro.. zena me spasila.. ko zna kak bi pukla da sam cekala 25. i taj 1.pregled kod naseg pedi...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji