Hvala na pusama ozdravljenja za mojeg Miškeca😘😘🤗🤗🤗,i mi vas ljubimo,nek ljepo pajkiti,budete nam zdravi i veseli..i za dobra kakanja☺️.
Brzo ozdravite! 😘
Ne znam jel imas onaj aspirator kaj se stavi na usisavac, nama je kapanje puno fizioloske i izvlacenje slajma iz nosa s tim fakat pomoglo u zadnja tri dana, svi smo u virozi bili.
Hvala draga😘Špricam fiziološku na špricu i imam onaj aspirator kaj se povuče ustima,ok je i on al planiram prije zime drugi uzeti,teško mi je s tim
Prepprucam taj kaj ide na usisavac, minuta posla, a povuce slajm iz pete 😂😀👌
Lucy hehehe foooora 😘😘
Moj klinac spava od 22 a mene muci jebena nesanica pa jel moguce cijeli dan jedva čekala da navecer zalegnemo i sad se vrtim ko na raznju 😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Lucy hehehe foooora 😘😘
Moj klinac spava od 22 a mene muci jebena nesanica pa jel moguce cijeli dan jedva čekala da navecer zalegnemo i sad se vrtim ko na raznju 😤
Ajooj.. nadam se da si ipak uspjela zaspati. Joooj ja bih mogla još. Mi spavamo ali on cica i prdi..
Isem si popiti kavu.
Nadam se da je Miha bolje.
Mamica super za malenu da se pokakala 🎉🎉🎉.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro, teško je disala ali se nije budila. Čak nije tražila ni jest nego joj ja ponudila u 4 jad se muž digao na posao. Lovro je bio budan od 4 i nešto do skoro pola 6. Pa on još spava gospođica će uskoro opet na spavanac, ja doručkujem u miru
Vidim da dosta bebica muce nosici, meni je Greta u pol 6 ujutro isto imala zacepljen nos toliko da sam joj ga morala ispumpati usisavacem. Sad je bolje, a i pelenu je napunila kao u najboljim danima bez po' muke 😂😂😂
Bravo Greta za kakanje 🙌👏
Nego zna li koja što mogu uzet protiv alergije ubija me od sinoć. Imam doma Telfast ali on ne smije
Jutro mamice. Noć ok, al od jučer mi neće papati na bočicu,pojeo zadnje u 6 popodne i više nije htio,samo cica,jutros mu htjela u pola 9 dati bočicu,plače,vrišti i neće..opet dala sisu i zaspao😭. Sad ću probati opet kad se probudi
Bravo Greta 🎉🎉🎉🎉. Samo se je trebala odčepiti... Mami je isto odmah lakše.
Nas dva nemam ti pojma ali možda Pharma zna.
Ja svoje poslala u vrtić i idem čistiti stan (kaos od jučer) dok on spava.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice. Noć ok, al od jučer mi neće papati na bočicu,pojeo zadnje u 6 popodne i više nije htio,samo cica,jutros mu htjela u pola 9 dati bočicu,plače,vrišti i neće..opet dala sisu i zaspao😭. Sad ću probati opet kad se probudi
Ma kad je sad skužio ciku neće bocu... Moguće da si mu navukla dosta ili kak jr prehladen može manje papati. Bitno da ste se naspavali.. držim fige da popapa kak inače papa 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro mamice, kako ste nam? Mi smo čak ok i spavali.. Baš me zanima kakav će nam dan biti... 😂😀
Sortiraj odgovore
Najstariji