Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    18. Rujan 2018. 09:15

Dobro jutro cure!
    Bojana svaka cast prave curke! 
    Nadam se da ste dobro.. nama noc onako 😕 jako je fino spavala predvece u setnji i doma samo nastavila, doslovce uspavana posisala u 12 i super sve do 4 a onda kakanje prdenje i bacanje po sisi. Mislim da ju je tako mucilo da nije cak ni dojenje palilo. Zaspala sam kasnije nakon kojih sat i pol do pol 9, pa mi je opet kakala.. pospanac sa kavom u ruci vas pozdravlja 😘

nasdva
    18. Rujan 2018. 09:23

Jutro, naša noć ok. Nakon večere u 8 tražila jest tek u 4. Uz doručak je prdila i plakala danas je 3. dan da nije kakala
    Bravo za bebice koje lijepo napreduju.
    Ja sva zaštopana od alergije, al preživjet ću ja to💪
    Pozdrav svima

Majda23
    18. Rujan 2018. 09:45

Jutro, Ivy sretan rodendan malenoj sa zakasnjenjem 😘😘
    Ena jeste bolje? 
    Bravo za Beatu 😀
    I mi se pridruzujemo drustvu ne kakanja, proslo 5 dana i nista 😲 bili smo jucer kod pedijatra, primiti bocu. Hvala Bogu nije imao nikakvu reakciju, samo je bio vise mazan i uspavan 😊 za ne kakanje su rekli da ih vise zanima boja i konzistencija kakice nego to ne kakanje, kazu normalno je posto sisa. E sad, u mj i pol je dobio samo 900 g, meni je to malo, oni kazu da nije. Onda si u glavi zabrijem mozda on i ne kaka jer mu je mozda malo mlijeka 😵😵😵 ugl, narastao je 7 cm, sad smo na 5290 g i 61 cm. Dobio 2 kg i 10 cm od otpusta 😀😀 mali sad spava, a nemamo vode pa si ne mogu popiti kavu u miru 😠 

04.07. Matija 💜

nasdva
    18. Rujan 2018. 09:52

Majda23

Ena jeste bolje?
    Bravo za Beatu 😀
    I mi se pridruzujemo drustvu ne kakanja, proslo 5 dana i nista 😲 bili smo jucer kod pedijatra, primiti bocu. Hvala Bogu nije imao nikakvu reakciju, samo je bio vise mazan i uspavan 😊 za ne kakanje su rekli da ih vise zanima boja i konzistencija kakice nego to ne kakanje, kazu normalno je posto sisa. E sad, u mj i pol je dobio samo 900 g, meni je to malo, oni kazu da nije. Onda si u glavi zabrijem mozda on i ne kaka jer mu je mozda malo mlijeka 😵😵😵 ugl, narastao je 7 cm, sad smo na 5290 g i 61 cm. Dobio 2 kg i 10 cm od otpusta 😀😀 mali sad spava, a nemamo vode pa si ne mogu popiti kavu u miru 😠

Moja je prošli mj dobila 760 gr i dr komentirao kao školski 25gr dnevno. Talko da 900 gr nikako nije malo još s obzirom da je i narastao 7 cm

18. Rujan 2018. 10:04

Jutro mamice. Super za kilice i centimetre,rastu naše mrvice🙂😍🤗, super i za dobro podnašanje pikica. Nek sve boljke brzo prođu,mi još kašljemo al čini mi se manje,još ne papa kak bi trebalo bočicu ali barem sisa puno pa si mislim da mu je dosta. Kaj se kakanja tiče zadnjih par dana on to riješi oko 8 dok smo još u krevetu pa smo mirni ostatak dana s tim. Ugodan dan vam želim svima 😘

pharmamma
    18. Rujan 2018. 10:08

Mamice jesu vaši klinci primili Rotarix i kakva su vam iskustva?

6xmama
    18. Rujan 2018. 10:08

Jutro svima!
    Bojana,bravo za curke!Imam i ja mršavka,samo je moj visok i mršav-ovaj kaj će 3 god u 1.mj...12 kg a visok metar ,a za jest katastrofa,taj bi mogo bit bez jela danima.
    Nasdva,si uzela na kraju kaj za alergiju?Nemaš neki sprej za nos tipa kortikosteroida,oni djeluju samo lokalno?
    Majda,pa fino ti je malac dobio,taman,vele sve prek pola kile mjesečno je ok po pedijatrima...Bravo za bocku i kaj nije bilo reakcije.
    Ja jedva čekam kontrolu u ponedjeljak da vidim kak moja mrva napreduje.Počela mi se budit za jest-konačno,sad i po noći,čak i prije nego prođu 3 sata od zadnjeg jela se već počne javljat...a kad joj daš flašu vuče ko da sutra ne postoji 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    18. Rujan 2018. 10:14

Pharma,moja pedica je stava da se takva cjepiva tipa za rotu,kozice i sl daju nedonoščadi i djeci koja su imunokompromitirana,zdravoj djeci ne,tak da ja svoje nisam cijepila za takve bolesti...samo za pneumokoki to kad su kretali u vrtić

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    18. Rujan 2018. 11:46

Majda23

Ena jeste bolje?
    Bravo za Beatu 😀

I moj je dobio isto toliko u mj i 2 tjedna i rekla je da je odlično. Mislim da će ovaj put biti dosta jer se baš zbuckao.
    Pharma dodatna cijepiva nisam davala. Nismo išli u vrtić do 3 godine pa sam smatrala da ne trebaju.
    Beata bravo za djevojčicu.
    Bojana svaki kikach raste po svojem. Moj mališa i od kume mala su tu negdje u visini ali ona ima manje kila od moje nine koja je 2 god mlada. Jednostavno sitnija djevojčica bitno da ona napreduje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    18. Rujan 2018. 12:53

kod nas je noc bila kako tako ok. Pred jutro smo imali problema sa zrakom u pupi pa je tata nosio i uspavao na ramenu. Hvala Bogu na dobrom tati 😊😍
    Danas bila patronazna. U tjedan dana smo dobili 190g samo na ciki tako da smo zadovoljni 😊
    Drago mi je da sve bebice lipo napreduju 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.