Jutro, brat ju je zarazio nosić zaštopan cijelu noć. Više od pola noći prespavala na rukama.
Mom Lovri je Nan smetao, pa bio na Humani iz Mullera (ove iz običnih dućana nije htio jer su puno slađe) taman nam je to vrijeme Bebimil bio u defakturi. Novalak je nakon prve bočice povratio u mlazu i nisam mu ga više davala.
Ajooj i ja samo čekam Videka da se razboli. Ninu je bolilo grlo, tatu boli grlo, Luka kiše a nas dva još ništa.
Inače smo imali dobru noć. Klinci već vani skaču jer smo naručili napuhanac, danas slavimo ročkas.
Mamica 🤞🤞🤞🤞 da se malena danas pošteno iskaka
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro drage moje.. prijavljujem odličnu noć, budio se samo 2 puta..oko pol 1 i oko 5 i sad jutros oko 8.. Mama sretna.. 🤗🤗
Sad kavica lagano... Kad smo kod kave.. Vi ju pijete? Mene kad zna oprati grižnja savjest ako si dam oduška i popijem pol šalice kave ujutro...
Šaljemo puse svima 😘🤩
Samo da mahnemo! Da kazem da citam, a ne pisem lagala bi 🙊 U totalnom sam zaostatku.
Sva sam vakumirana! U kratkom vremenu puno obaveza, svi navalili u babinje, sa svakim bi se podruzio.. Od jucer smo kod mojih, muz se vratio za Njem.pa za vik.dolazi po nas.
Ostali da se i moji malo nauzivaju malca, al vjerujte da jedva cekam u svoj mir makar znam da ce mi za 3 dana svi falit.
Vidila sam ima novih mamasita, tema gdje smo iscekivale zatvorena..wow kad vec? A nas dva knjigovodje nismo zakljucali posao! Bas sam nasla kad cu izgubit mob!
Anyway nocas poteska noc, budio se po svom starom ritmu 1,4,6..a par dana vec odspava po cijelu noc bez obzira sto je samo na siki. Nisam mislila da se sisaci mogu toliko zasitit 😁 Mamu sam u 3 potjerala da ode spavat u moju sobu jer hrce i budi mi djete 😂 a kao pomoci ce mi! 😂
Ljubimo vas sve..kad se vratimo u svoj svijet vracamo se i na Kloksu!🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara 👋👋👋 uzivaj jos sa svojima! Brzo prodje vrijeme..
Babyblue ja popijem kavu svako jutro, a dane kad sam bas jaako umorna malo popodne. Nema razlike u nervozi il ponasanju kod Rite.. mislim da 1-2 kavice dnevno nece nis naskodit
Svima dobro jutro i ugodan dan, Ivy uzivajte u rockasu!
Pozdrav mamice..mi umorni,beban kiše,kašlje,nervozan,neće papati,pojede pol bočice a zaspati hoće samo na sisi tak da sav van događanja ovdje al eto uletila da vas pozdravim i poželim ugodan dan. Ljubim vas sve😘🤗
Evo samo da javim da smo isli na Rebro da ju pogledaju jer i dalje nikaj od kakanja, a stalno vristi i napinje se. Dali su joj glicerinski cepic i rekli da je dobro da sam dosla radi crijeva. Sad cekamo u cekaoni da se iskaka da vide kak je, zasad samo kao kamencic izasao.
Evo samo da javim da smo isli na Rebro da ju pogledaju jer i dalje nikaj od kakanja, a stalno vristi i napinje se. Dali su joj glicerinski cepic i rekli da je dobro da sam dosla radi crijeva. Sad cekamo u cekaoni da se iskaka da vide kak je, zasad samo kao kamencic izasao.
Neka ste otišli... Da strah i mene s tim kakachima... Javite se!!!
Suoer za super noći.
Ena nadam se da će mališa brzo ozdraviti... Šaljemo pusice ozdravljenja 😘😘😘
Babyblue presladak je 😍😍😍😍.
Barbara 😘😘😘😘. Neka je i tvoj mališa odspavao... A kad se vratite domeka bit će lakše iako će vam svi nedostajati...
Evo mi skačemo na napuhancu a vid aja...
I netko je pisao za kavu ja pijem kako sam pila u trudnoći. 2 šalice dnevno (nekad i 2.5 h)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej, cure!
Ja danas pevi put otisla do ducana, u Muller pa sam sad ko da sam bila ne znam di😅.
Mi imamo problema, cini mi se da joj ovaj obicni Man nije dobar 😲-najede se i za sat vremena vec trazi jest, ak joj slozim vise ona sve pojede pa se ispovraca ili pol pobljucka, evo i sad ju nosam, ona place, mislim da ju frce jer ne place stalno i onak se razapinje... I sad pak stalno kaka 😳. To mi se sa zadnjim dogadjalo kad sam mu dala onaj Hipp sa probioticima, da je kakal po 8x na dan i da ga je frkalo od tog mlijeka 😨.
Imam Milumil pre koji sam joj dala u startu prije nek smo presli na pre Nan zbog vise kalorija... Da jon probam dat nazad taj Milumil, da vidim dal ce bit razlike?
Mamice, nadam se da se malecka konacno pokakala 🙄🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji