Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    18. Rujan 2018. 13:32

http://www.desetimjesec.hr
    Naletila sam na zanimljivu stranicu, s fora člancima

franovamamita
    18. Rujan 2018. 16:02

Dan cure 
    Bas lijepo stvarno sve bebe rastu 😘
    Mi danas malo lutali sad sisamo i odmaramo...nosala ga okolo u jajetu jer kao necu ponjeti kolica ne trebaju mi...kicma mi se raspada 😂😂😂
    Moj stariji sin je isto sitniš krenuo u prvi razred i ima 19kg...i tako vec sigurno godinu i pol 6×mama uh to za hranu mi je poznato i traje negdje od njegove druge godine sve Ce napraviti samo da nemora jesti s tim da je uzasno izbirljiv ima hrane sto jos uvijek nikako ne jede jer mu se gadi ludila sam zbog toga a sad sam vec prihvatila...sad je šmrkav i ja sam neka cudna i samo se nadam da Ce filip to izbjeći...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Rujan 2018. 16:24

franovamamita

Dan cure
    Mi danas malo lutali sad sisamo i odmaramo…nosala ga okolo u jajetu jer kao necu ponjeti kolica ne trebaju mi…kicma mi se raspada 😂😂😂
    Moj stariji sin je isto sitniš krenuo u prvi razred i ima 19kg…i tako vec sigurno godinu i pol 6×mama uh to za hranu mi je poznato i traje negdje od njegove druge godine sve Ce napraviti samo da nemora jesti s tim da je uzasno izbirljiv ima hrane sto jos uvijek nikako ne jede jer mu se gadi ludila sam zbog toga a sad sam vec prihvatila…sad je šmrkav i ja sam neka cudna i samo se nadam da Ce filip to izbjeći…

Nadam se da vas nebude uhvatila prehlada🤞🤞😘. Ja se nadam sad malo do grada kad m dođe, po pelenice,hranu i tako(izgovori😂😂,da se malo maknem iz stana),Mihica jeo u 20do1 i sad kad je trebao opet on zaspi😂😂,al dobro,prvi put kad je zaspao ga baka probudila 🤯 pa je cicao poslje toga...

• Maja82
    18. Rujan 2018. 17:08

Curke koje imate lezaljke/ njihaljke za djecu? Do koliko se to ugl koristi odnosno ono kad pise da je npr lezalhka do 36 mjeseci tj kao stolica za starije hoce li oni u tom sjediti? Ili ispadaju sastrane? Da ju eventualno mogu hranit dok u njoj sjedi kasnije. Ja bi da se stavi na kauc ili na pod, nije mi bitno da pusta muziku ili vibrira iako ne znam jel to preporucate ili ne? Ima tko kakvu preporuku? 

ivymicek
    18. Rujan 2018. 17:47

Ena31

franovamamita

Dan cure
    Mi danas malo lutali sad sisamo i odmaramo…nosala ga okolo u jajetu jer kao necu ponjeti kolica ne trebaju mi…kicma mi se raspada 😂😂😂
    Moj stariji sin je isto sitniš krenuo u prvi razred i ima 19kg…i tako vec sigurno godinu i pol 6×mama uh to za hranu mi je poznato i traje negdje od njegove druge godine sve Ce napraviti samo da nemora jesti s tim da je uzasno izbirljiv ima hrane sto jos uvijek nikako ne jede jer mu se gadi ludila sam zbog toga a sad sam vec prihvatila…sad je šmrkav i ja sam neka cudna i samo se nadam da Ce filip to izbjeći…

Nadam se da vas nebude uhvatila prehlada🤞🤞😘. Ja se nadam sad malo do grada kad m dođe, po pelenice,hranu i tako(izgovori😂😂,da se malo maknem iz stana),Mihica jeo u 20do1 i sad kad je trebao opet on zaspi😂😂,al dobro,prvi put kad je zaspao ga baka probudila 🤯 pa je cicao poslje toga…

Držim fige da je samo kratkotrajno i da će do sutra proći.
    Joj Franova i moj je užasno izbirljiv i gadljiv. Salate krastavce paprika paradajz nikako. Samo što podvalim u umacima ovak rijetko.. on ima 22 kg
    Ali je mršav ko prut 😂.
    Ne pišem jer ne stignem moje čudovište već dva dana na rukama, slabo spava i nezadovoljan i ciki i ciki i ciki... A cike više nemaju pa stalno pijem/jedem. Ugl umorna

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    18. Rujan 2018. 19:30

Pozdrav cure! 
    Vidim da kilice i centrimetri rastu :) 
    Majo, ja imam ležaljku giocam, i on obožava bit u njoj. Može se koristiti od 0-9 mjeseci, nema vibriranja i sviranja, samo plišane igračke s kojima se igra po pola sata bez problema (više ga ne želim niti stavljat dok je tako mali,nije da mu dosadi). I spašava me to kad trebam na WC ili nešto radit, sigurna sam da neće past i da će se zabaviti. 
    Mi smo danas bili na pregledu kukića i sve je u redu. Nema više širokog povijanja napokon 😊

nasdva
    18. Rujan 2018. 19:53

Maja82

Curke koje imate lezaljke/ njihaljke za djecu? Do koliko se to ugl koristi odnosno ono kad pise da je npr lezalhka do 36 mjeseci tj kao stolica za starije hoce li oni u tom sjediti? Ili ispadaju sastrane? Da ju eventualno mogu hranit dok u njoj sjedi kasnije. Ja bi da se stavi na kauc ili na pod, nije mi bitno da pusta muziku ili vibrira iako ne znam jel to preporucate ili ne? Ima tko kakvu preporuku?

Js imam običan viper koji ide u 3 položaja i njemu voli biti dok maše nogama lijepo se zaljulja, priča igračkama koje vise. Pa kako maže rukicama tako zakači igračku koju nosi u usta. Kad počnem s dohranom u tome ću ju hranit dok nebude sjedila.

nasdva
    18. Rujan 2018. 19:58

Ivy hoćeš sutra na grupu ić?

ivymicek
    18. Rujan 2018. 20:14

nasdva

Ivyhoćeš sutra na grupu ić?

Budem vidjela kak će mi frajer biti.. kak se sastajete ako ne uspijem sutra da dodem sljedeći put. Sutra je u 10? Tamo gdje se održavaju i trudnički tečajevi?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    18. Rujan 2018. 22:44

ivymicek

nasdva

Ivyhoćeš sutra na grupu ić?

Budem vidjela kak će mi frajer biti.. kak se sastajete ako ne uspijem sutra da dodem sljedeći put. Sutra je u 10? Tamo gdje se održavaju i trudnički tečajevi?

Svaka 3 srijeda u mjesecu. Ne ulaz iza fizikalne na 1 katu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.