Dan cure
Mi evo na sisi pa koristin priliku 😁
Imali smo ok noc…kasnije igra i bili vani…bas se mjenja iz dana u dan,jako puno guguce i smije se i sve ga zanima 😃
Babyblue presladak je 😍 sto se tice kave ja popijem jednu ako mi se pije ali nisam ni inace vise pila…
Barbara uzivaj kod svojih,a da faliti Ce ti sigurno to tako uvijek bude..
Nasdva ajoj bas mi je zao neka sto prije prode nosic 😘
Ivy lijepo se provedite danas s djecicom a nadam se da Ce tebe i najmlađeg zaobići prehlada i ja strahujem..starijem su oci pomalo upaljeno i dosta kaslje…
Ena pa zar je i on prehladen jadnicak evo mu puse ozdravilice 😘😘😘
6xmama mozda najbolje sutra da nazoves pedijatra i objasnis…nadam se da ju nece dugo frkati 😘😘
Mamica a kak onda rijesiti tvrdu stolicu bez dodatne tekućine?
Franova - nemam pojma, sutra idem do nase pedijatrice pa cemo vidjeti. Ona spava meni skoro od 12h cijelo vrijeme, ne znam je li to malo kaj je izaslo pomoglo pa se smirila ili kaj, sad me pak strah da je premirna, gledam i fontanelu na glavi i cini mi se da je nekak upala, ali nije valjda dehidrirana kad slini. Uglavnom - nije uopce puno kakala, samo 2x malo i to je to. Ne znam zakaj se to desava osim da joj fali tekucine, sutra cu vidjeti sa svojom dr. Danas mi je popila 100ml ad-a i sve ostalo dojenje.
Ajme napokon se pokakala i to posteno 🎉🎉 nadam se da je to kaj ju je mucilo proslo. Nudit cu joj sto vise cicanja i ad pa koliko ce htjeti, fakat mislim da je problem u tom pojacanom slinjenju i gubitku tekucine.
Hvala na pusama ozdravljenja za mojeg Miškeca😘😘🤗🤗🤗,i mi vas ljubimo,nek ljepo pajkiti,budete nam zdravi i veseli..i za dobra kakanja☺️.
kod nas lud dan, nacicavanje po cili dan, zaspe na cici bez problema ali cim je cica van usta budjenje i plac..cak i dok je na cici buni se i proizvodi tuzne zvukove 😂
jel to moze biti onaj skok neki (sad nam je 3 tjedna) ili je samo nervozan jer nije spava nikako?
kod nas lud dan, nacicavanje po cili dan, zaspe na cici bez problema ali cim je cica van usta budjenje i plac..cak i dok je na cici buni se i proizvodi tuzne zvukove 😂
jel to moze biti onaj skok neki (sad nam je 3 tjedna) ili je samo nervozan jer nije spava nikako?
Ista stvar i kod nas.. 😫
Ista stvar i kod nas.. 😫
ajde dan se da nekako prizivit ali sve me stra noci 😩
Ista stvar i kod nas.. 😫
ajde dan se da nekako prizivit ali sve me stra noci 😩
Joj pričaj mi o tome.. 😂
Tješim se, ajd, nije spavao cijeli dan, bude nadoknadio po noći 😂😂
Stvarno se nadam da ćemo imati mirnu noć..🙏
Hvala na pusama ozdravljenja za mojeg Miškeca😘😘🤗🤗🤗,i mi vas ljubimo,nek ljepo pajkiti,budete nam zdravi i veseli..i za dobra kakanja☺️.
Brzo ozdravite! 😘
Ne znam jel imas onaj aspirator kaj se stavi na usisavac, nama je kapanje puno fizioloske i izvlacenje slajma iz nosa s tim fakat pomoglo u zadnja tri dana, svi smo u virozi bili.
Brzo ozdravite! 😘
Ne znam jel imas onaj aspirator kaj se stavi na usisavac, nama je kapanje puno fizioloske i izvlacenje slajma iz nosa s tim fakat pomoglo u zadnja tri dana, svi smo u virozi bili.
Hvala draga😘Špricam fiziološku na špricu i imam onaj aspirator kaj se povuče ustima,ok je i on al planiram prije zime drugi uzeti,teško mi je s tim
Sortiraj odgovore
Najstariji