Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2018. 18:04

Bok cure.. danas jako napet dan, cijeli danje nervozan, spava možda po 45 min., max sat vremena i vrištanje.. Malo ga uljuljam i smiri se, al kratko to traje i odmah bi na cicu... ne znam da li je zbog grčeva ili čega.. Nadam se da će nam noć barem biti mirna...
    Nadam se da ostale imate bolji dan..😘😘😘

ivymicek
    15. Rujan 2018. 18:24

6xmama super za kakach.. Ena v
    Bude i mihael.
    Baby blue držim fige i tebi i nama za noć.
    Ja prijavljujem muža koji mi ide na živce. Malo je prehladen (čitaj boli ga grlo) i toliko je malaksao da ništa ne može. Bože što me izludi. Nisam se naspavala ali hendlam najmanjeg i još čistim za sutra. Sva sreća da smo sveki i ja počistile večinu jučer inače sanas nebih niš stigla. Uf

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Rujan 2018. 18:46

Mikslim da ću i ja sutra preskočiti taj prokleti K1D3...

Arizona
    15. Rujan 2018. 18:50

Tnx na savjetima..evo ne bi da se ureknem ali dns nisam dala k1d3 i on je miran.. malo se zakmecio ..stisnula ga k sebi i spava.. vidjet cu jos ostatak dana i ni sutra necu dati.. jedino mislim da me onaj prokuhani kim sjebao jer sam skuzila da od kad sam mu jucer to pocela davati na zlicicu da mi nece cicat duze od nekih 5-6 min.. (citala sam da dojenim bebama ne treba davat drugu tekucinu jer onda znaju manje cicat) I evo mi sad.. 😫 jutros sam zadnji put dala kim ..vise necu.. valjda ce uskoro opet pocet normalno cickat.. 🙄 eventualno cu ja popit to sranje da mu dodje malo kroz mlijeko.. 
    Kaj mislite da tikvice napuhavaju.. ja ih bas jela maloprije😲valjda ne bude nis..
    E..a vidim da pricate za toplomjere i mjerenje temp. Kaj to trebamo raditi? Ja nisam nis mjerila.. mislim si da bi valjda osjetila da je vruc i da nesto nije u redu.. imam onaj iz onog avent seta sa skaricama i ostalim sitnicama ...ne znam di taj ide..u guzu ili di..

url=https://lilypie.com]

mamica1985
    15. Rujan 2018. 20:49

Mame koje imaju iskustva s ad hranom - koliko i kad da dajem vodu? Nakon svake bocice po par zlicica ili kak? Danas mi se jedva pokakala i to samo malu tvrdu kuglicu i to uz bas jaki plac i stenjanje. Mislim da je zbog ad-a jer je teze od majcinog mlijeka, vise ga pije ovih dana, a i jako slini zbog zubica.
    Zvat cu dr u ponedjeljak da vidim s njom, ali i vasi savjeti/iskustvo ce mi dobro doci jer mi je bas jako tesko kak ju to muci. :(((

6xmama
    15. Rujan 2018. 21:47

Mamice, moji si svi odrasli na AD mlijeku al moram priznat da dok su jeli samo mlijeko im nisam davala uz to ni vodu ni caj 🙄... Da probas promijenit mlijeko ak ne moze kakat?? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    15. Rujan 2018. 22:00

6xmama super super! Samo nek tako nastavi 😉
    Ja sam vec par puta jela tikvice i moram priznat nisam primjetila razliku kod male. Vald ovisi koliko i nas nesto smeta. Arizona ja sam samo jednom mjerila onak cinilo mi se da mi je topla i bila je cendrava pa za svaki slucaj.. al nije bilo temperature. Mislim mora se imat za svaki slucaj doma toplomjer i uzela lupocet cepice pa nek stoje.
    Laku noc svima zelim!

mamica1985
    16. Rujan 2018. 01:49

6xmama

Mamice, moji si svi odrasli na AD mlijeku al moram priznat da dok su jeli samo mlijeko im nisam davala uz to ni vodu ni caj 🙄… Da probas promijenit mlijeko ak ne moze kakat??

Da, kaze mi frendica doktorica da nikako ne sajem vodu radi gubitka elektrolita, da sve ima u mom mlijeku i ad-u od tekucine kaj joj treba, da je vjerojatno do ad-a. Mijenjat cemo onda, samo moram s dr jos provjeriti da nije neka faza, vidjet cu sutra kak ce biti, danas je popila samo 80ml ad-a na cijeli dan, sve ostalo dojenje pa cemo vidjeti.

mamica1985
    16. Rujan 2018. 01:50

6xmama

Mamice, moji si svi odrasli na AD mlijeku al moram priznat da dok su jeli samo mlijeko im nisam davala uz to ni vodu ni caj 🙄… Da probas promijenit mlijeko ak ne moze kakat??

I bravo za Beatu, samo neka lijepo raste i kaka 😀😀😘😘

nasdva
    16. Rujan 2018. 08:20

Jutro, brat ju je zarazio  nosić zaštopan cijelu noć. Više od pola noći prespavala na rukama.
    Mom Lovri je Nan smetao, pa bio na Humani iz Mullera (ove iz običnih dućana nije htio jer su puno slađe) taman nam je to vrijeme Bebimil bio u defakturi. Novalak je nakon prve bočice povratio u mlazu i nisam mu ga više davala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.