Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    15. Rujan 2018. 13:03

Ja sam stara skola i imam zivin toplomjer, meni je taj najbolji i najpouzdaniji. 
    Toplomjer za uho je meni shit totalni, mi ga imamo na poslu otkad smo u EU, jer kao zivini toplomjeri su zabranjeni i morali smo prec na taj za uho. Mogu samo rec da mi je kod pacijenta sa sepsom pokazivao u jednom uhu 39,6 u drugom 38,6 😳. Vratim se nazad u ovo prvo uho, 40,6 u roku od tipa 2,3 minute... Znaci totalno nepouzdano. Ti toplomjeri su mi u rangu digitalnog tlakomjera, meni je to sve nepouzdano

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    15. Rujan 2018. 13:14

Toplomjeri za uho i za čelo su brzi i super stvar za klince,ali ih treba jako precizno usmjeriti da dobro izmjere..pogotovo ovako malim bebicama za mjerenje u uhu..tako da ja na njih gledam vise kao orijentacijske,a precizno mjerenje jedino običnim toplomjerom

ivymicek
    15. Rujan 2018. 14:14

Arizona niti jedan moj kikach nije uzimao ni d ni k vitamin. Smetalo im i sad su skroz zdrava djeca.
    Japanka mi smo baš s te stranice naručivali ali ih imaš ina aliexpressu i na ebayu.
    Ja usporedivala sa običnim i taj i isto mjere. Ne mučim ihponoći samo izmjerim. Ja se preporodila s njim.
    Očito su tikvice iako sam jučer popila dcl crnog vina, nije valjda to 😱?!?!
    Strgana sam jer idalje nas muči

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985

pharmamma

Toplomjeri za uho i za čelo su brzi i super stvar za klince,ali ih treba jako precizno usmjeriti da dobro izmjere..pogotovo ovako malim bebicama za mjerenje u uhu..tako da ja na njih gledam vise kao orijentacijske,a precizno mjerenje jedino običnim toplomjerom

Slazem se, zato sam ja Greti isla provjeriti s toplomjerom u guzi (imam digitalni, nemam zivin vise) i zasad mi pokazuje isto.

lucy233

Danas cili dan grintav, jede svako uru vremena... Ušli smo u 12ti tjedan nedavno, jel nam moze to bit skok ili je prerano?

mamica1985
    15. Rujan 2018. 14:16

Moja bebica se i dalje muci s neredovitim kakanjem, vidim i da joj se analni otvor zacrvenio lagano, a nije kakala od srijede. :(

ivymicek
    15. Rujan 2018. 14:31

mamica1985

Moja bebica se i dalje muci s neredovitim kakanjem, vidim i da joj se analni otvor zacrvenio lagano, a nije kakala od srijede. :(

Oh mišek mali. Jesi joj probala dati vode ili čaja? Oprosti ako si to već spominjala ali mi mozak danas ne radi. Nadam se da će se danas uspjeti pokakati 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    15. Rujan 2018. 14:38

ivymicek

mamica1985

Oh mišek mali. Jesi joj probala dati vode ili čaja? Oprosti ako si to već spominjala ali mi mozak danas ne radi. Nadam se da će se danas uspjeti pokakati 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Davala sam, ali ne vidim neki pomak. Probat cu opet.

6xmama
    15. Rujan 2018. 16:27

Ja prijavljujem fine,  zute, zrnate, eksplozivne kakače na Nanu 1,definitivno joj lakse ide nego na Pre Nanu... Na ovom pre su bili zeleni i smrdljivi i plakala je dok je kakala. Danas je islo bez placa 😃

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

15. Rujan 2018. 17:55

6xmama

Ja prijavljujem fine, zute, zrnate, eksplozivne kakače na Nanu 1,definitivno joj lakse ide nego na Pre Nanu… Na ovom pre su bili zeleni i smrdljivi i plakala je dok je kakala. Danas je islo bez placa 😃

Bravo za dobro kakanje😀😀..mi još danas nismo..stigne😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.