Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    15. Rujan 2018. 10:37

japanka

Moja curka danas ima puna dva mjesecajučer smo se cijepili, bila je baš dobra, smijala se pedijatru i onako baš komunicirala s njima nije puno plakala na cijepljenje, to sam šokirana, inače je glasna da je čuje pola kvarta. Hvala Bogu reakcije na cijepljenje nisam primjetila.
    Kako vi uspijevate izmjeriti temperaturu svojim bebama? Ja joj prije cijepljenja išla mjeriti jer je imala začepljen nosić pa da provjerimo da nema temp, ali ona stalno mlatara nogicama, toplomjer ispada iz guze, ja stvarno ne znam kako to odraditi kako spada? Inače mi je općenito koma nešto gurati bebama u guzu

Čestitam roćkase malim velikim curkama
    Što se tiče drugog djeteta, ja sam uvijek mislila imati više djece, a kad sam rodila rekla dosta mi je jednosad više ne mislim takoimam veliku obitelj i za mene nema većeg blagoslova nego velika obitelj, tu su u radosti, a još ti više znači što su tu u tuzi… Isto nije da sam u cvijetu mladosti pa da ću moći puno čekati ako mislim imati troje npr. A muž je za, i to odmah, ali ja bi da bude bar 2 god razlika. Muž prvo govorio kako ćemo mi s drugim ako je ovakav kaos s jednim, ali eto, sad je već puno puno bolje nego na početku pa promijenimo stav

Čestitam na dva mjeseca 😊😊
    Mi smo u DM-a uzeli dudu toplomjer, malo je skuplji nego toplomjeri inače ali bilo mi je draže nego u guzu mu stavljati nešto. Mislim da 80ak kn dode. 

• Maja82
    15. Rujan 2018. 10:39

Sretan rockas velikim curicama!
    Mamice1985 drzite se 😣 Zao mi je probaj bar sebe dovest u red.. cajek, vitamini jooooj mogu misliti kako si umorna.. ja sam kurila zbog mastitisa 3 dana ono 38 e ko zombi sam bila 😥
    Japanka nisam probala mjeriti temp u guzi, iskreno isto me frka.. kupila sam toplomjer za uho, mislim i taj i onaj za guzu pa da se nadje.
    Franova mene boli desno koljeno od kad sam bila trudna tj nekako malo prije poroda skuzila inace me nije bolilo.. ne znam zasto. Pijes li dosta mlijeka i jogurta? Da ti ne pofali kalcija 

ivymicek
    15. Rujan 2018. 10:58

Mamica držte se.. nadam se da će skoro proć...
    Ja imam toplomjer začelo. Skuplji je ali vrijedi svake kune. Izmjeri temp za sec i uvijek točno. 
    https://m.gearbest.com/thermometers/pp_801477.html?wid=1349303
    Ja prezadovoljna. Inače imamo svašta od njih tak da su provjereno dobra marka.
    Jooj čestitke na 2 mjeseca i super veseloj bebici.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Arizona
    15. Rujan 2018. 11:42

Hej.. sretan rockas curkama i cestitke na 2 mj🤗😘😘
    Mi smo imali dobru noc.. nakon silnog plakanja popodne valjda bi svisnula da je i noc bila takva.. dala mu simplex i kima prije spavanja pa sad sta god da djeluje bar za noc zahvalna sam.. opet je bio potres..wtf.. bas sam se scimala.. 
    Nego.. ja mislim sad 2 dana ne davati k1d3 da vidim hoce li biti grceva kroz popodne ili ne.. pitala sam vec ali mislim da mi niste rekle.. jel ima koja da to ne daje ili barem da ne daje redovito? Znam da je bitno za njih ali moze li se bar povremeno davati,a ne svaki dan bas ako se ispostavi da ga stvarno grci od toga??
    Btw..ne znam za koljena i noge..al mene ledja ubijaju i sva sam se pogrbila u trudnoci..ko baba sam spigana😣

url=https://lilypie.com]

pharmamma
    15. Rujan 2018. 11:48

Arizona mi smo tek nakon prvog sistematskog počeli s d3 i to u kombinaciji s probiotikom..prije tog joj nismo davali ništa..probaj prekinuti na par dana pa vidjeti kako će biti

15. Rujan 2018. 11:50

ivymicek

Mamica držte se.. nadam se da će skoro proć…
    Ja imam toplomjer začelo. Skuplji je ali vrijedi svake kune. Izmjeri temp za sec i uvijek točno.

Mi kupili odmah po izlasku iz bolnice Braunov za uho,isto je bio skup,nešto malo manje od 600kn ali je ok. Čestitam curki točkasti😆😘🤗.
    Evo sad pajki od 9,al ga budi kihanje i kašalj😭. Jel moramo ići pedijatru s njim? Mu može kaj dati protiv kašlja ili? 

hope123
    15. Rujan 2018. 12:24

Arizona

Hej.. sretan rockas curkama i cestitke na 2 mj🤗😘😘
    Mi smo imali dobru noc.. nakon silnog plakanja popodne valjda bi svisnula da je i noc bila takva.. dala mu simplex i kima prije spavanja pa sad sta god da djeluje bar za noc zahvalna sam.. opet je bio potres..wtf.. bas sam se scimala..
    Nego.. ja mislim sad 2 dana ne davati k1d3 da vidim hoce li biti grceva kroz popodne ili ne.. pitala sam vec ali mislim da mi niste rekle.. jel ima koja da to ne daje ili barem da ne daje redovito? Znam da je bitno za njih ali moze li se bar povremeno davati,a ne svaki dan bas ako se ispostavi da ga stvarno grci od toga??
    Btw..ne znam za koljena i noge..al mene ledja ubijaju i sva sam se pogrbila u trudnoci..ko baba sam spigana😣

Arizona nama su ti bili jaci grcevi od svega sta ima d vitamin. Tak da nisam davala nist. Budemo sad kroz zimu kad cemo biti manje na suncu. Barem se meni cinilo da je jace.
    I kad sam joj dala kapi protiv grceva uvijek bi ju prvo bolilo do prdenja i nakon toga mir.

Cestitamo rodendan i pune mjesece!!! Bravo curice za napredak :)

Mi smo se sad sa 3 mjeseca vec super navikle..pocela je ponovno spavat kroz dan vise od 15 min u komadu.. 
    Puse svima

nasdva
    15. Rujan 2018. 12:33

Pozdrav, 
    Čestitke na punim mjesecim i rođendani velikim curama.
    Mi standardno dobre kad ju je mama konačno skužila.
    Ivy moji klinci su imali problema nakon što bi ja jela tikvice, ali one i mene napuhavaju. Sva hrana koja mene napuhava njima radi probleme.
    Marti još nisam mjerila temp ali imam neki toplomjer koji izmjeri za 15-20 sek i to radim pod pazduhom

Mrs.mom
    15. Rujan 2018. 12:40

Arizona ja sam svoju maknula s d3 isto mislim da su joj smetale..ceste boravimo na prozoru i van koristimo jos kad mozemo.. smanjili joj se jesu grcevi.. ima ih ali znatno lakse i manje.. ne place mi samo se stisne ili malo vrisne ali nista maspram prvih tjedan dana kako smo doma stigle 

japanka
    15. Rujan 2018. 12:57

ivymicek

Mamica držte se.. nadam se da će skoro proć…

Hvala svima! 
    Ivy jesi ti narucivala s te stranice bas ili? I nije bas ni skup! Moj brat ima braunov za uho ali on pokazuje razlicite temp u svakom uhu i zna pokazat dosta vecu temp u jednom uhu ako je dijete npr spavalo na toj strani zato mi se cini kao da bi on mogao pokazivati da dijete ima temp a u stvarnosti nema iako je moj brat zadovoljan njime i navodno ga i u bolnicama koriste. A meni pedijatar kaze da mjerim zivinim, da je on najpouzdaniji. Jeste mozda usporedivale tocnost - ono izmjerite i zivinim i tim za uho ili celo?
    Arizona ja slabo dajem kapi. Imam oleovit i dam tu i tamo. Mija nema grceve, ali ja zna frkati dok se ne pokaka. Ali ono, kaka svaki dan par puta pa ne mogu reci da imamo nekih problema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.