Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    15. Rujan 2018. 09:05

Jutro,cure!
    Ivy,pa tikvice su bar lagane,di ćeš laganije hrane...ne znamda bi ga to tolko napuhavalo .Sretno sa proslavom roćkasa!
    Ena,žao mi je radi loše noći i kašljuckanja.Držim fige da odmorite po danu danas a kašalj nek čim prije ode!
    Kod nas sve po starom.Od jučer smo na Nanu 1,jede na 3 sata po 100.Jutros u 3 se nakakala za cijeli dan ,vidjet ćemo kak će sad ić sa kakanjem dalje na jedinici.
    Idem nekaj stavit kuhat dok još imam prilike,šefica za nekih pol sata mora jest.Pusa svima i ugodan dan!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• mandrina
    15. Rujan 2018. 09:12

Bok cure! Mene dugo nije bilo, pratila sam na trudnoći, a onda i ovdje, ali nikako ulovit vremena za pisat. Moja cura je dosla iznenada mjesec dana ranije, danas nam je tocno 2 mjeseca, prilagodba je svakako isla, al sad se vec nekako kuzimo. U bolnici sam u 10 dana sto smo bile upoznala dvije mame sa klokanice, winnie i jednu od mamica, ali nemrem nikako skuzit koju😂
    Moja curka je rodjena sa 2150, sad je presla 4kg i narasla je najmanje 7 cm, sisu nece nikako tako da se izdajam pa to kombiniramo sa ad, prvo smo bili na pre nanu, pa smo presli na hipp combiotik pre, a zatim na combiotik 1. Moj mali pozderuh se nije bunio niti na jedan. 
    Vidjela sam da smo sad sve kompletne, svaka ima svoj smotuljak srece u rukama i ja jos uvijek zacmoljim na svaku slikicu bebe koja je objavljena. 
    Sto se muza tice, nema ga zbog posla doslovno od 7 do 7, ali onda uzme malu i tu ja dobijem nesto vremen za sebe. Najcesce da se otusiram kao covjek i odspavam sat- dva, ali i odem van, u soping ili bilo sto. Ali to je pocelo tek kad sam zagrmila par puta na njega nakon sto bi mi samo isao dat malu u ruke kad zakmeci i kad mi je rekao da si mamu pozovem za nesto, a ja njemu da ako ce mi mama bit glavni oslonac u podizanju djeteta da se onda mogu i preselit k njoj jer cu tako ustedit objema i vremena i novaca😁. Od tad je drugi covjek. Mi bi htjeli jos djece, ali vidjet cemo sto ce bit, mislim da sam i najstarija na temi, pa sta bude. 
    A mama, svojoj mami bih digla spomenil za sve sto je napravila za mene u zadnja dva tjedna. A spomenik po meni zasluzujete i sve vi koje hendlate vise od jednog djeteta istovreno.
    Pusa vam velika svima.

franovamamita
    15. Rujan 2018. 09:45

Daaaaj
    Ivy sretan rodjendan tvojoj djevojčici 😘💝🎂
    Curke imam pitanje ima li neka slican problem...vec mj dana i vise muce me bolovi u nogama i koljenima bas me znaju jako boljeti...nocas npr me bas mucilo

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    15. Rujan 2018. 10:00

Sretan rođendan velikim curkama 😘😘
    Zao mi je za lošu noć..😞 nasa je bila super do 4 i onda nikako zaspati do 6,odspavala još nepunih sat vremena i onda stenjanje i pokušaji prdenja i kakanja do 8..i sad je već umorna i cendrava,a nikako zaspati 

mamica1985
    15. Rujan 2018. 10:02

mandrina

Bok cure! Mene dugo nije bilo, pratila sam na trudnoći, a onda i ovdje, ali nikako ulovit vremena za pisat. Moja cura je dosla iznenada mjesec dana ranije, danas nam je tocno 2 mjeseca, prilagodba je svakako isla, al sad se vec nekako kuzimo. U bolnici sam u 10 dana sto smo bile upoznala dvije mame sa klokanice, winnie i jednu od mamica, ali nemrem nikako skuzit koju😂
    Moja curka je rodjena sa 2150, sad je presla 4kg i narasla je najmanje 7 cm, sisu nece nikako tako da se izdajam pa to kombiniramo sa ad, prvo smo bili na pre nanu, pa smo presli na hipp combiotik pre, a zatim na combiotik 1. Moj mali pozderuh se nije bunio niti na jedan.
    Vidjela sam da smo sad sve kompletne, svaka ima svoj smotuljak srece u rukama i ja jos uvijek zacmoljim na svaku slikicu bebe koja je objavljena.
    Sto se muza tice, nema ga zbog posla doslovno od 7 do 7, ali onda uzme malu i tu ja dobijem nesto vremen za sebe. Najcesce da se otusiram kao covjek i odspavam sat- dva, ali i odem van, u soping ili bilo sto. Ali to je pocelo tek kad sam zagrmila par puta na njega nakon sto bi mi samo isao dat malu u ruke kad zakmeci i kad mi je rekao da si mamu pozovem za nesto, a ja njemu da ako ce mi mama bit glavni oslonac u podizanju djeteta da se onda mogu i preselit k njoj jer cu tako ustedit objema i vremena i novaca😁. Od tad je drugi covjek. Mi bi htjeli jos djece, ali vidjet cemo sto ce bit, mislim da sam i najstarija na temi, pa sta bude.
    A mama, svojoj mami bih digla spomenil za sve sto je napravila za mene u zadnja dva tjedna. A spomenik po meni zasluzujete i sve vi koje hendlate vise od jednog djeteta istovreno.
    Pusa vam velika svima.

Hej cimerice moja iz "apartmana" 😀😂 bas mi je drago da curka lijepo napreduje 👏👏👏
    Mi svi 4 doma u virozi, malenoj sam vecinu noci kapala fiziolosku i s onom malom pumpicom izvlacila van slajm iz nosa da moze disati i cicati, preko dana radim to s aspiratorom na usisavac. Mene takva groznica u 4h ujutro uhvatila, em je jucer dan bio koma, jos i noc i danas je isto cendrava, 3.dan da nije kakala, sva je zastopana, zubi je muce, temp oko 37.2, ja ne znam kaj da radim od umora. Ne bi bila tak strgana da nisam u virozi. :(

mamica1985
    15. Rujan 2018. 10:04

Sretan rockas malim slavljenicama 🎉🎈🎁

6xmama
    15. Rujan 2018. 10:25

Mamice, zao mi je kaj ste svi bolesni 😒... Vibram da prođe viroza čim prije 🤞🤞🤞... 
    Mandrina, super za malu curku 💕... Mislim da sam ja najstarija mama tu 😁 40+... Al ja sam svoje rodila kaj sam mislila 😅... 
    Franova, mene jos uvijek sve zivo boli od onog silnog lezanja, kukovi, trtica, tak sam ko neka bakica, kad se moram dic iz sjedeceg polozaja imam psihicke pripreme jer mi se trtica doslovno r a s p a d a kod dizanja 😥. Ne znam, imam osjecaj da necu nikad sebi doc 😲

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

japanka
    15. Rujan 2018. 10:26

Moja curka danas ima puna dva mjeseca  jučer smo se cijepili, bila je baš dobra, smijala se pedijatru i onako baš komunicirala s njim  a nije puno plakala na cijepljenje, to sam šokirana, inače je glasna da je čuje pola kvarta. Hvala Bogu reakcije na cijepljenje nisam primjetila.
    Kako vi uspijevate izmjeriti temperaturu svojim bebama? Ja joj prije cijepljenja išla mjeriti jer je imala začepljen nosić pa da provjerimo da nema temp, ali ona stalno mlatara nogicama, toplomjer ispada iz guze, ja stvarno ne znam kako to odraditi kako spada? Inače mi je općenito koma nešto gurati bebama u guzu 

Čestitam roćkase malim velikim curkama 
    Što se tiče drugog djeteta, ja sam uvijek mislila imati više djece, a kad sam rodila rekla dosta mi je jedno  sad više ne mislim tako  imam veliku obitelj i za mene nema većeg blagoslova nego velika obitelj, tu su u radosti, a još ti više znači što su tu u tuzi... Isto nije da sam u cvijetu mladosti pa da ću moći puno čekati ako mislim imati troje npr. A muž je za, i to odmah, ali ja bi da bude bar 2 god razlika. Muž prvo govorio kako ćemo mi s drugim ako je ovakav kaos s jednim, ali eto, sad je već puno puno bolje nego na početku pa promijenimo stav 

mamica1985
    15. Rujan 2018. 10:33

japanka

Moja curka danas ima puna dva mjesecajučer smo se cijepili, bila je baš dobra, smijala se pedijatru i onako baš komunicirala s njima nije puno plakala na cijepljenje, to sam šokirana, inače je glasna da je čuje pola kvarta. Hvala Bogu reakcije na cijepljenje nisam primjetila.
    Kako vi uspijevate izmjeriti temperaturu svojim bebama? Ja joj prije cijepljenja išla mjeriti jer je imala začepljen nosić pa da provjerimo da nema temp, ali ona stalno mlatara nogicama, toplomjer ispada iz guze, ja stvarno ne znam kako to odraditi kako spada? Inače mi je općenito koma nešto gurati bebama u guzu

Čestitam roćkase malim velikim curkama
    Što se tiče drugog djeteta, ja sam uvijek mislila imati više djece, a kad sam rodila rekla dosta mi je jednosad više ne mislim takoimam veliku obitelj i za mene nema većeg blagoslova nego velika obitelj, tu su u radosti, a još ti više znači što su tu u tuzi… Isto nije da sam u cvijetu mladosti pa da ću moći puno čekati ako mislim imati troje npr. A muž je za, i to odmah, ali ja bi da bude bar 2 god razlika. Muž prvo govorio kako ćemo mi s drugim ako je ovakav kaos s jednim, ali eto, sad je već puno puno bolje nego na početku pa promijenimo stav

Skupim i dignem nogice, stavim vrh toplomjera malo u kremu pa u guzu i onda ih okrenem na bok dok mjerim. Takodjer, imam i digitalni toplomjer za uho i usporedjivala sam i jednako mjeri i ovaj u guzi i u uhu pa sad s tim za uho mjerim, lakse i brze.

mamica1985
    15. Rujan 2018. 10:35

6xmama

Mamice, zao mi je kaj ste svi bolesni 😒… Vibram da prođe viroza čim prije 🤞🤞🤞…
    Mandrina, super za malu curku 💕… Mislim da sam ja najstarija mama tu 😁 40+… Al ja sam svoje rodila kaj sam mislila 😅…
    Franova, mene jos uvijek sve zivo boli od onog silnog lezanja, kukovi, trtica, tak sam ko neka bakica, kad se moram dic iz sjedeceg polozaja imam psihicke pripreme jer mi se trtica doslovno r a s p a d a kod dizanja 😥. Ne znam, imam osjecaj da necu nikad sebi doc 😲

Hvala 😗 mene isto bole kosti i misici skoro svaki dan, ja krivim lezanje u bolnici tjedan pred porod i to kaj je ona bila velika beba i rasturila me 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.