Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    11. Rujan 2018. 22:09

Vecer 
    Cijepili se,plakao je sirocek moj 🤣🤣 obloge stavljamo od popodne i ostavit cu mu cijelu noc...u mjesec i tj dana smo dobili 1200g i narasli 6cm tako da smo sad na 5300g i 59cm 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    11. Rujan 2018. 22:13

franovamamita

Vecer
    Cijepili se,plakao je sirocek moj 🤣🤣 obloge stavljamo od popodne i ostavit cu mu cijelu noc…u mjesec i tj dana smo dobili 1200g i narasli 6cm tako da smo sad na 5300g i 59cm 😉

Bravo za kilice i cm ❤️

lucy233
    11. Rujan 2018. 22:29

Super kilice i centrimetri :) 
    Netko je pitao šta radit s bebom, vecinom ležimo skupa na krevetu i pričamo ako je dobro raspoložen. Stavim ga u ljuljačku ili baby gym ako trebam kuhat ili čistiti, ali ljuljačku radi leđa izbjegavam dulje od 15ak minuta iako je njemu najdraža. I često smo na trbuhu baš voli tako stajat i zvirkat uokolo. Kad je grintav nosimo se i tad ga sve zanima uokolo, presladak mi bude kad okreće glavu lijevo desno i ne može se odlučit šta bi gleda 

lucy233
    11. Rujan 2018. 22:32
    I slikavat se volimo
    I slikavat se volimo

ivymicek
    11. Rujan 2018. 22:55

Ajme pharma koji osmijeh.. smjehuljka mala.. neka ona pava na dedi, treba ih iskoristiti.
    Franova bravo za Filipa i tebe.. bome vejiki dečko 🎉
    Lucy i moj je takav bio nakon cijepljenja. Grintav i cendrav i nositi se i ne spavati... To je malo duze potrajalo.
    Mi se probudili u 21 za kakanje i prdenje pa smo opet sad zaspali.
    Ja jedva gledam 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Rujan 2018. 23:31

Lucy to je pravi mali zavodnik😍😍,baš je sladak😘🤗.
    Pharmama ljepotica malena,koji osmjeh medeni😍😍😘😘🤗🤗🤗.
    Franovamamita super za kilice,veliki dečko😍😍.
    Mihica jedva zaspao oko 15 do 11, lamatao rukicama,bacao se nogama na sve strane,strašno,to je počeo raditi kad mu se spava ,onak nervozan,uzme dudu,izvadi,viče...i ja sam umorna ko pas a oči širom otvorene..još m hrče ko slon(poznato vam još iz vremena trudnoće da sam se stalno žalila na njega 😂😂)..laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘😘🤗🤗

Arizona
    11. Rujan 2018. 23:52

Jel spavate mamice? Ja nocna sova..  cekam da se mali probudi da ga preavucem i uvalim ciku.. spava kao klada vec 3 sata i duze..  
    Znaci Ami..ne znam hoces li uspijeti vidjeti..ali cestitam😉😊🤗🤩konacno.. Nije me bilo na forumu dan..dva ili mozda i tri..ko ce ga znati vise.. ugl..idem sad na staru temu da vidim kaj je s tobom..a ti vec tu.. 😀 Vidim slicnosti sa poroda s mojim.. znam kako je to kad molis za carski😱 prirodno..bez epi.. ufff.. 
    U svakom slucaju sad mozes uzivati sa malim.. btw di je toliko velik bio u onom malom trbuscicu?😁
    I za mlijeko..ne brini..bude to kak treba.. a mozes u ljekarni uzeti hippov caj za dojilje.. ja ga uzela prvenstveno njemu za ublazavanje grcica..ali potice i mlijeko(barem meni)..i to toliko da sa  morala smanjiti dnevni unos jer tusiram maloga posvuda 😅😅 

url=https://lilypie.com]

6xmama
    12. Rujan 2018. 00:02

Franova, super kile i cm, bravo mama! 
    Lucy, malac je predivan 💙! 
    Evo mi upravo papale... Iduce buđenje oko 3,pa odo ubit oko jer sam ravna crta kolko sam krepana. 
    Ugodnu noc svima zelim 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    12. Rujan 2018. 01:37

Normalno da je zakurio u pm 😭😤 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    12. Rujan 2018. 08:15

Jutro!
    Franova,žao mi je radi tempice...držim fige da je kratkotrajna reakcija.
    Vojska poslana u školu,malac spava,šefica se najela i iskakala u 7 i ćori...Mama uživa uz kavicu i tišinu 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.