MaSen, prekrasan krevetic i jos ljepsi mali paketic u njemu 😍!
Dinosaurus, dobro nam dosla!
Moja miška danas opce ne spava, nit u kolicima nit ikako... Nervozna, sam bi se nosala i jela 😯... Idem ju sad kupat i nahranit, mozda joj se prispava onda 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
MaSen, prekrasan krevetic i jos ljepsi mali paketic u njemu 😍!
Dinosaurus, dobro nam dosla!
Moja miška danas opce ne spava, nit u kolicima nit ikako… Nervozna, sam bi se nosala i jela 😯… Idem ju sad kupat i nahranit, mozda joj se prispava onda 🤣
Držim fige da joj se prispava pa da i ti možeš odmoriti😘.Ni moj Mihek ne spava danas,sve nešto po pola sata nakon papanja...sad smo vani,išli po Novalac s njim,nadam se da bude zaspao kad dođemo doma i ponjupa,kroz nekih sat vremena...a oči širom otvorene,ko sovica.
Dinosaurus dobrodošla 🙂.
Nas dva ja nekad izvadim te nastavke nekad ne (izvadim ih ili stavim u nadi da prestane urlat), nekad dio za glavu završi na guzi jer mu se tako svida.
Masen dobrodošla ti i tvoja djebojlica palčica...
Dinosaurus i ti dobrodošla. Moj je sa nekih 2 mj počeo sa osmjesima, pa gufutanjima, sada me već grabi po licu i priča samnom, nekada i negoduje. Mobil nam je izvor zabave, gym i ne toliko ali zato biti na rukama i proučavati okolinu je totalni hit.
Ostalo sam pozabila...
Moj je danas nešto mirniji ali je zato zadnjih par dana bio koma. Umorna sam i imam upalu mišića od nosanja...
Gladna sam i čekam da mi kikachi zaspu da mogu popapati...
Noćica neka svima bude mirna i dobra ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena - budem joj probala malo vode uvaliti izmedju obroka da vidim hoce se kaj popraviti. Ja po danu uvijek prvo cicu nudim, nekad pojede full, nekad samo brljavi, nekad skroz odbije. Ja se nadam da ce se stabilizirati ta stolica jer mi ju je fakat zao kak se muci, dosad je kakala svaki dan normalno.
Joj mi smo zadnjih par dana koma..sad neznam jel to od cjepiva, ili mojih hormona radi menstruacije, ili to što ulazimo u 12i tjedan pa dolazi skok u razvoju, ili sve skupa, ili nešto drugo.. stalno se ljuti na sisi, samo bi se nosia na rukama, preko dana uopće ne spava niti u šetnji više. Srećom noć je i dalje dobra, ali preko dana san izmorena.
Želim mirnu i ugodnu noć svim mamama i bebama
MaSen preslatka curka i kindac!
Dinosaurus dobrodosla! Imali smo slike joj pred nekih 20-30 stranica nasdva je slikala knjigu razvojne igre - ugl mozes bebu nosit, sto vise radit grimase da te gleda i oponasa, pjevat sto vise, onda zvecke i igracke jarkih boja da ih gleda na 20-30 cm odd lica pa onako prati.. to je nekih 0-1-2 mjeseca ugl to.. ja pocela s 1 mj ju okretat na trbuh malo, pa vjezbat rukice i nogice, otvarat dlanove. Ugl pjevamo 😁
Mislim da je danas skok..ne znam kaj drugo! Jede svako 1.5-2 sata! Bas jako cesto.. i budna mi je bila vise i malo cendrava.
Masen i Dinosaurus dobrodošle ☺️
Masen preslatko za vidjeti 😍😍😍
Kod nas i dalje dnevni spavanci po 15-tak min..zaspi i začas se budi čak i na rukama..jedino je kod mog tate na rukama u stanju odspavati i 2-3 sata ako treba 😁
Dinosaurus i ja sebe zovem mljekomat 😂😂 meni je curka od igračaka prvo doživljavala plišanca zvečku,to ju je čak smirivalo malo kad je plakala..i čim vise pričanja i nošenja,pjevanja..a sad voli gledati mobil,kad joj šuškamo i zveckamo s igračkama,pričamo,radimo grimase..puno se smije i mora vidjeti sve kaj se događa oko nje 😁
Pharma, preeeslatka jeee 😍😍😍😍😍!
Jedva cekam da se moja miska picne smjeskat 😍. Zasad me samo slusa dok joj govorim i siri okice 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji