Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    09. Rujan 2018. 16:03

Ena31

6xmama

Nasdva, sretna vam godisnjica 🎉🎉🎉💕!
    Bome, mi imamo idici mjesec okruglu-20 god.braka 😯… Ne mogu vjerovat da je vec toliko…
    Mojoj curki se ritica odstopala, sad od jutra cim jede i kaka 😁 i to sve puca u peleni 😂. Kakač lijepi, žuti, kašasti baš kak treba bit. Zakaj ju je sinoc tolko mucilo, pitaj Boga 🙄

Super draga,baš mi je drago da napredujete i još k tome ljepo kakite😘. Nama došao striko iz Njemačke i donio Aqua scale kadicu s vlagom i termometrom..nemogu vjerovati, moj beban ima 8kg😂😂(8200ali ak oduzmemo pelenu čistu i čarapice,bodi kratki to je to). Moram ju isprobati danas za kupanje da vidimo kak mu se sviđa😁

To je pravi beban..Nema kaj ❤️...
    6xmama super za kakicu a bome i za godišnjicu..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    09. Rujan 2018. 17:25

Hahaha Ena bome veeeeliki decko,moj prvi je sa 6mj imao tocno 8,2kg pa su mi govorili ajme koliki je velik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Jao cure ja sam vam jebeni panicar danas sam se bas uplasili...lezali smo i dojili i zavrsili ja se ustala a Filip kako je lezao na ledima onako sirom otvorio oci i kao da je bio odsutan 2,3sec izgledao mi je kao da se zagledao u nesto,uplasio ili da mora kihnuti,skroz cudno...i ja ga digla panicno i i okrenem prema sebi probam dise srce normalno kuca i on normalno gleda u mene...ja guglals i sad se uplasila jer sam si zabrijals da je napad epilepsije..bas me strah...dali ste vi dozivjele tako nešto ? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Rujan 2018. 18:45

franovamamita

Hahaha Ena bome veeeeliki decko,moj prvi je sa 6mj imao tocno 8,2kg pa su mi govorili ajme koliki je velik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Jao cure ja sam vam jebeni panicar danas sam se bas uplasili…lezali smo i dojili i zavrsili ja se ustala a Filip kako je lezao na ledima onako sirom otvorio oci i kao da je bio odsutan 2,3sec izgledao mi je kao da se zagledao u nesto,uplasio ili da mora kihnuti,skroz cudno…i ja ga digla panicno i i okrenem prema sebi probam dise srce normalno kuca i on normalno gleda u mene…ja guglals i sad se uplasila jer sam si zabrijals da je napad epilepsije..bas me strah…dali ste vi dozivjele tako nešto ?

Pa da,to si i ja mislin,tolko imaju klinci od 6,7 mjeseci..a uopće mi ne djeluje debelo 😂, tak Mihica gleda prije nek zaspi,gleda kroz mene..ili kad se tek probudi a još bude spavao sekundu nakon..ili kad ga iz sna trzne nešto,uglavnom često.

nasdva
    09. Rujan 2018. 20:26

Preko dana je super spava, jede, budna po sat i pol. Danas drugu večer za redom imamo nekakvo vrištanje pred spavanje i natezanje s zadnjim dojenjem.
    Franova i Marta se zna tako zagledat u nešto

10. Rujan 2018. 08:30

Jutro mamice i bebice. Kak ste? Mihica je ovu noć bio s nama u krevetu,cickanje i nervoza,nismo se naspavali,iza 3 sam se digla radit  bočicu,pojeo pola i zaspao iza 4..prije 7 već budan,evo sad je zaspao al se vrpolji nešto. Nadam se da ste vi imali dobre noćice. Mi smo opet sami,tata sad otišao raditi i nema ga do 7/8 navečer...

mamica1985
    10. Rujan 2018. 08:52

Franova - mislim da nemas razloga za brigu, i moja cesto i prva i druga su to znale raditi.
    Ja sam imala hebenu noc, mala je zaspala oko 20:30, orvo budjenje u 1h, drugo u 4h, kad se to drugi put probudila, dojila sam ju (uvijek sjedim kad je dojim) i odjednom me pocela glava od iza prema naprijed boliti i zujiti u usima, kad sam ju podojila, legla sam, ali nikako se smiriti, tutnji sve u meni. Lezala sam talo cca pol sata i odem si izmjeriti tlak a ono 145/109, puls 102. Disala sam kao budala da si ga smirim pa je kroz pol sata pao na 120/80 i puls na 80. Tek sam oko pol 6 uspjela zaspati i onda su me moji oko pol 7 probudili jer su se spremali za vrtic/posao.
    Vec sam bila hospitalizirana u trudnoci u 37.tjednu kad mi je tako u noci tlak skocio na 160/110, mama mi je dobila visoki tlak u drugoj trudnoci i sad me strah da ne idem tim putem 😣😣😣

6xmama
    10. Rujan 2018. 09:28

Jutro!
    Mamica,ufff,možda su to još "ostaci" od trudnoće,pa ti se nije još ustabilio tlak...meni zna nabijat srce par puta u danu,ne da brzo kuca,kuca normalno al nabija ko da će iz prsa iskočit...al ja mislim da mi je to zato kaj sam pila taj Cordipin 2 mjeseca protiv trudova,al ipak je to lijek za srce.Ak mi to ne prestane,reć ću svom endokrinologu kad ću ić k njemu krajem 10.mj.
    Mi jučer odradile prvo kupanje..naravno da je urlala ko da se ne znam kaj događa .Moji su svi urlali na prva kupanja.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

10. Rujan 2018. 09:51

Ej ženice kako ste mi? Imam pitanje, zapravo ne znam koga bi više pitala...
    Sutra idemo prijaviti našu ljubav, i zanima me kako to funkcionira i gdje se sve na kraju treba ići jer mi svi govore drugačije..
     Znam da trebamo ići u općinu Črnomerec... eh, sad..gdje dalje..? Jer mi neki govore da se sve u općini po novome radi, neki da moramo ići u HZZO za onih 2300kn godinu dana i Vodnikovu za onu naknadu od 1800kn...
    Pa ako netko zna frišku informaciju, bila bi joj zahvalna do neba...

ivymicek
    10. Rujan 2018. 10:26

BabyBlue

Ej ženice kako ste mi? Imam pitanje, zapravo ne znam koga bi više pitala…
    Sutra idemo prijaviti našu ljubav, i zanima me kako to funkcionira i gdje se sve na kraju treba ići jer mi svi govore drugačije..
    Znam da trebamo ići u općinu Črnomerec… eh, sad..gdje dalje..? Jer mi neki govore da se sve u općini po novome radi, neki da moramo ići u HZZO za onih 2300kn godinu dana i Vodnikovu za onu naknadu od 1800kn…
    Pa ako netko zna frišku informaciju, bila bi joj zahvalna do neba…

Mi smo kod nas u zaprešiću obavili sve. Prijave sve + naknada za novorođenče od hzzo. Posebno smo išli po novčeke od grada. Ali nazovi vodnikovu pa pitaj.
    Mamica ufff baš ufff. Ništa prati tlak. Možda ti je od umora i nespavanja, 🤞🤞🤞 da je to bilo samo jednom.
    6xmama i moji urlaju pri kupanju dok ne skužim kaj im paše 
    Mi imali ok noć nskon koms dana jer je bio cijeli dan na rukama + minimalno spavanja. Kad su brat i sestra doma uvijek ga probude.
    Ja idem kuhati i čistiti.
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Rujan 2018. 10:28

Ena 😘😘😘 probaj 😴😴😴 kad i on. Treba izdržati dan pogotovo kad si sam.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.