Nasdva, sretna vam godisnjica 🎉🎉🎉💕!
Bome, mi imamo idici mjesec okruglu-20 god.braka 😯… Ne mogu vjerovat da je vec toliko…
Mojoj curki se ritica odstopala, sad od jutra cim jede i kaka 😁 i to sve puca u peleni 😂. Kakač lijepi, žuti, kašasti baš kak treba bit. Zakaj ju je sinoc tolko mucilo, pitaj Boga 🙄
Super draga,baš mi je drago da napredujete i još k tome ljepo kakite😘. Nama došao striko iz Njemačke i donio Aqua scale kadicu s vlagom i termometrom..nemogu vjerovati, moj beban ima 8kg😂😂(8200ali ak oduzmemo pelenu čistu i čarapice,bodi kratki to je to). Moram ju isprobati danas za kupanje da vidimo kak mu se sviđa😁
To je pravi beban..Nema kaj ❤️...
6xmama super za kakicu a bome i za godišnjicu..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hahaha Ena bome veeeeliki decko,moj prvi je sa 6mj imao tocno 8,2kg pa su mi govorili ajme koliki je velik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jao cure ja sam vam jebeni panicar danas sam se bas uplasili...lezali smo i dojili i zavrsili ja se ustala a Filip kako je lezao na ledima onako sirom otvorio oci i kao da je bio odsutan 2,3sec izgledao mi je kao da se zagledao u nesto,uplasio ili da mora kihnuti,skroz cudno...i ja ga digla panicno i i okrenem prema sebi probam dise srce normalno kuca i on normalno gleda u mene...ja guglals i sad se uplasila jer sam si zabrijals da je napad epilepsije..bas me strah...dali ste vi dozivjele tako nešto ?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hahaha Ena bome veeeeliki decko,moj prvi je sa 6mj imao tocno 8,2kg pa su mi govorili ajme koliki je velik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jao cure ja sam vam jebeni panicar danas sam se bas uplasili…lezali smo i dojili i zavrsili ja se ustala a Filip kako je lezao na ledima onako sirom otvorio oci i kao da je bio odsutan 2,3sec izgledao mi je kao da se zagledao u nesto,uplasio ili da mora kihnuti,skroz cudno…i ja ga digla panicno i i okrenem prema sebi probam dise srce normalno kuca i on normalno gleda u mene…ja guglals i sad se uplasila jer sam si zabrijals da je napad epilepsije..bas me strah…dali ste vi dozivjele tako nešto ?
Pa da,to si i ja mislin,tolko imaju klinci od 6,7 mjeseci..a uopće mi ne djeluje debelo 😂, tak Mihica gleda prije nek zaspi,gleda kroz mene..ili kad se tek probudi a još bude spavao sekundu nakon..ili kad ga iz sna trzne nešto,uglavnom često.
Preko dana je super spava, jede, budna po sat i pol. Danas drugu večer za redom imamo nekakvo vrištanje pred spavanje i natezanje s zadnjim dojenjem.
Franova i Marta se zna tako zagledat u nešto
Jutro mamice i bebice. Kak ste? Mihica je ovu noć bio s nama u krevetu,cickanje i nervoza,nismo se naspavali,iza 3 sam se digla radit bočicu,pojeo pola i zaspao iza 4..prije 7 već budan,evo sad je zaspao al se vrpolji nešto. Nadam se da ste vi imali dobre noćice. Mi smo opet sami,tata sad otišao raditi i nema ga do 7/8 navečer...
Franova - mislim da nemas razloga za brigu, i moja cesto i prva i druga su to znale raditi.
Ja sam imala hebenu noc, mala je zaspala oko 20:30, orvo budjenje u 1h, drugo u 4h, kad se to drugi put probudila, dojila sam ju (uvijek sjedim kad je dojim) i odjednom me pocela glava od iza prema naprijed boliti i zujiti u usima, kad sam ju podojila, legla sam, ali nikako se smiriti, tutnji sve u meni. Lezala sam talo cca pol sata i odem si izmjeriti tlak a ono 145/109, puls 102. Disala sam kao budala da si ga smirim pa je kroz pol sata pao na 120/80 i puls na 80. Tek sam oko pol 6 uspjela zaspati i onda su me moji oko pol 7 probudili jer su se spremali za vrtic/posao.
Vec sam bila hospitalizirana u trudnoci u 37.tjednu kad mi je tako u noci tlak skocio na 160/110, mama mi je dobila visoki tlak u drugoj trudnoci i sad me strah da ne idem tim putem 😣😣😣
Jutro!
Mamica,ufff,možda su to još "ostaci" od trudnoće,pa ti se nije još ustabilio tlak...meni zna nabijat srce par puta u danu,ne da brzo kuca,kuca normalno al nabija ko da će iz prsa iskočit...al ja mislim da mi je to zato kaj sam pila taj Cordipin 2 mjeseca protiv trudova,al ipak je to lijek za srce.Ak mi to ne prestane,reć ću svom endokrinologu kad ću ić k njemu krajem 10.mj.
Mi jučer odradile prvo kupanje..naravno da je urlala ko da se ne znam kaj događa .Moji su svi urlali na prva kupanja.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ej ženice kako ste mi? Imam pitanje, zapravo ne znam koga bi više pitala...
Sutra idemo prijaviti našu ljubav, i zanima me kako to funkcionira i gdje se sve na kraju treba ići jer mi svi govore drugačije..
Znam da trebamo ići u općinu Črnomerec... eh, sad..gdje dalje..? Jer mi neki govore da se sve u općini po novome radi, neki da moramo ići u HZZO za onih 2300kn godinu dana i Vodnikovu za onu naknadu od 1800kn...
Pa ako netko zna frišku informaciju, bila bi joj zahvalna do neba...
Ej ženice kako ste mi? Imam pitanje, zapravo ne znam koga bi više pitala…
Sutra idemo prijaviti našu ljubav, i zanima me kako to funkcionira i gdje se sve na kraju treba ići jer mi svi govore drugačije..
Znam da trebamo ići u općinu Črnomerec… eh, sad..gdje dalje..? Jer mi neki govore da se sve u općini po novome radi, neki da moramo ići u HZZO za onih 2300kn godinu dana i Vodnikovu za onu naknadu od 1800kn…
Pa ako netko zna frišku informaciju, bila bi joj zahvalna do neba…
Mi smo kod nas u zaprešiću obavili sve. Prijave sve + naknada za novorođenče od hzzo. Posebno smo išli po novčeke od grada. Ali nazovi vodnikovu pa pitaj.
Mamica ufff baš ufff. Ništa prati tlak. Možda ti je od umora i nespavanja, 🤞🤞🤞 da je to bilo samo jednom.
6xmama i moji urlaju pri kupanju dok ne skužim kaj im paše
Mi imali ok noć nskon koms dana jer je bio cijeli dan na rukama + minimalno spavanja. Kad su brat i sestra doma uvijek ga probude.
Ja idem kuhati i čistiti.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena 😘😘😘 probaj 😴😴😴 kad i on. Treba izdržati dan pogotovo kad si sam.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji