Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Rujan 2018. 19:06

6xmama

ivymicek

Joooj skoro zaboravih 6xmama bravo za Beatu odlično napreduje!!! Nekq samo ona tako i nastavi. Vjerujem da ti je sada pao veliki kamen sa srca. Kako su dječica prihvatila novog člana, pogotovo najmanji?
    Još jedna beba je puno dobila u par dana ali više nw znam čija pa opet bravo.. i da hippov (ima i babylove) pomaže i mami i bebi. Baš mi ponestalo jučer 😜🤔☕.

Ivy,ovi moji velliki klipani ju i ne doživljavaju,nije im sad još zanimljiva dok samo jede i spava.ovaj od 8 godina pazi na nju,cim ova krivo otvori oko vec on alarmira…mallac je zasad dobar,ne vidim neke znakove ljubomore,bar zasad,samo ju dragai govori "aja beba"(draga beba).Donese pelenu i kremicu kad ju presvlačim i tak,nemres ga još puno u nekaj uključit kad je mali.
    Velika seka je oduševljena sa svojom sekicom,al eto kad je u Zadru…sad me stalno žica slike da joj šaljem

😂😂😂 Ma super da pomažu.. i moji odmah alarmiraju mama vid se plače i ostalo 😂.
    Velika seka je sigurno najoduševljenija em je beba em je curka.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    08. Rujan 2018. 07:47

Jedna loša noć. Frkalo se zbudio u ponoć pa zaspao u jesan. Izmedu je jako prdio o evo ga budnog vwć 20 min. Stenje i napinje se.
    Jedva gledam. Idem popiti hektolitre kave 🤔☕☕☕😴😴😴😴☕☕☕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    08. Rujan 2018. 07:55

Jutro 😘 evo i nas..meni je danas bolje,ali sam ko zombi jer je ona noću cickala svaka 2 sata..između je isto jako prdila pa se budila..tako da ivy suosjećam s tobom 😕 idem se sad nalijevat tekućinom i pojesti nekaj da nadoknadim jučerašnji nedostatak 
    Hvala vam svima na savjetima i željama za brz oporavak 😘

08. Rujan 2018. 08:24

Jutreko mamice i bebice. Mihica i ja idemo baki i djedu na cijeli dan,a tata u berbu. Žao mi je Ivy i Pharmama zbog loših noći,mi imao ovu ok,spavao do 4,pa na cicu,par puta do 8..al bitan mi je ovaj period do 4 da smo odmorili😂. Uživajte 😘

nasdva
    08. Rujan 2018. 08:46

Jutro, ni naša noć nije za pohvalit se.
    Jučer je cijeli dan provela na rukama jer ju jako frkalo.
    Cure da li je koja povezala pjačane grčeve s svojim hormonima. Nama su grčevi bili skroz prestali i onda ja imam simptome PMS-a i luda sam, nju počne frkat.
    Zbog hormona i toga što je imao proljev svaka 2 tjedna (ovulacija, menga) smo prešli na ad. Sad kad vrtim film nju svaka 2 tjedna jače frče.

ivymicek
    08. Rujan 2018. 09:28

nasdva

Jutro, ni naša noć nije za pohvalit se.
    Jučer je cijeli dan provela na rukama jer ju jako frkalo.
    Cure da li je koja povezala pjačane grčeve s svojim hormonima. Nama su grčevi bili skroz prestali i onda ja imam simptome PMS-a i luda sam, nju počne frkat.
    Zbog hormona i toga što je imao proljev svaka 2 tjedna (ovulacija, menga) smo prešli na ad. Sad kad vrtim film nju svaka 2 tjedna jače frče.

Moji su isto reagirao na mengu ne na ovulaciju ali u mjeri da se ljuti na ciku... Ovaj još ne reagira jer mislim da menga još nije u planu. Obično dobijem kad oni navrše 9 mj.
    Pharma neka si ti bolje..  sada samo polako..  odmaraj.
    Ena uživajte s bakom i dedom i iskoristi da se i ti odmoriš. Sad će ga imati tko nunati.
    Druga doza kave u rukama

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    08. Rujan 2018. 11:19

Nama noc bila super, spavala je od 21h do 5h pa cicanje i flasica pa jos odspavala do 9h, ali zato sad prijepodne koma, samo da je na rukama, inace vriska i cendranje, a slini do poda, uzela sam joj sad vani onaj gel za zube, ne znam kaj vise. S tim da cicu skroz odbija, ali zato je popila 2x po 120ml ad-a bez problema. Ne uzrujavam se, samo nek jede i da ne cendra, ja sretna, a i ostali ukucani 😀😀

mamica1985
    08. Rujan 2018. 11:23

6xmama - bas sam sretna da Beati grami idu uzlaznom putanjom, samo neka tako nastavi!!! 👏👏👏

Noemi
    08. Rujan 2018. 12:41

Pozdrav ekipica,
    Vidim da se izmjenjujemo sa dobrim noćima i spavanjima.. sto je i normalno 😊
    Mi smo imali dobru noć.. bili smo muž i ja na svadbi 18 do ponoć.. ona je bila s bakom i ko andjelak pajkila. Primjetila sam da mi je najnemirnija od 8 pa do podne kad bi ja trebala Radit ručak ..
    Ja odradila ginekološki, sve ok. Dr rekla da nema naznaka još za mengu.. i kaže mozete se vratiti sex.aktivnostima 😁
    Kakva su vam iskustva sa pelenskim osipom i kremicama? Imam testere od sudocrem, mustela123, i bepanthen.. sestra rekla da ne koristim dugo sudocrem.. pa ću sad preci na mustelu.. čini mi se da je osip dobila od pampersa ili je to slučajnost.. sa babylove nikad ništa.. 
    a

Majda23
    08. Rujan 2018. 13:04

Ipak je noc dobro prosla, zaspao oko 9 uz 2-3 budenja do negdje pola 9 ujutro. Probudio se oko 20 do 4 i bio budan sat vremena ali to nije neki problem. Zao mi je za ne prospavane noci, drzite se kave i probajte odspavati kad i maleni spavaju. Tu nesta savjetujem a ni ja ne spavam kad i Matija, uvijek imam pametnijeg posla 😑 Ena sad ce baka i djed biti sretni i letati oko unuka 😊 Pharma samo papaj i pij tekucine 😘 Nasdva nisam bas obracala paznju na to, budem kad dode menga. Mamice bitno da beba napreduje 😉 noemi super za pregled, eto poslusaj ginekologa 😛 nama je pedijatrica rekla da debelo namazemo sudocrem kad izade i odmah ode, tako da ga bas u ne koristimo cesto. Cim sam izbacila vlazne maramice i brisem ga vodom i vaticom nema osipa 😊

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.