Jutro,cure!
Franova,nek se Fićo pokakao,hvala Bogu!
I mi jučer imali muke po kakanju-mojoj se pak kakalo a nikak istisnut drekec van,sva je bila crvena i stalno se napinjala,cijelo popodne,da bi tek oko 9 navečer pomalo to krenulo van,plakala,trbuh ju je bolio.Cijelu noć smo pomalo kakali,al ajd bitno da je krenulo.Posle gledam,taj Pre Nan ima jako puno željeza u sebi,1,67 mg u 100 ml,za razliku od običnih formula koje imaju 0,7 u 100 ml i vjerojatno od tud muke sa kakanjem.A dobro,bumo zdržali do 4 kg nekak pa ćemo preć na obični Nan.
DM,čestitke na trudnoći,mogu samo potpisat kaj su ti cure već rekle jer nisam bila u takvoj situaciji koja nije nimalo zavidna.Bila sam mlada mama,rodila sa 21 god,ali ja sam bila zaposlena već 3 godine,stalan posao i svoj čovjek,muž mi je u to doba bio bez posla(to je bilo prije 20 godina),al smo se oženili i nekak preživjeli.Njegovi starci su nam prepustili kuću,oni odselili u kuću do u dvorištu,tak da smo od početka bili svoji i samostalni.Nismo imali namještaj par godina,prali suđe u 2 lavora,jeli smo kaj smo si mogli priuštit,al bili smo složni i preživjeli sve to.To je najbitnije da ste složni i da se volite,da znate riješavat probleme kako dolaze...sve ostalo se posloži.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Ja jucer zvala pedijatriju zbog ne kakanja pa sam isla s Filipom da ga pregledaju…sve kao ok dobio cepic i cekali 2 sata a on i dalje nije kakao..pustili nas kuci ali ako ne kaka do pon,zadržati Ce ga na detaljnoj obradi…nije mi bilo bas svejedno to cuti…ali eto hvala bogu kakao je i bila sam presretna tko bih rekao da se mos drekecu toliko radovati 😂😂😂😂
A noc nam je standardna…2 sisanja,evo sad kunja pa cu i ja jos lezati a onda smisliti rucak 😋
Hej...koliko ti nije kakao? Samo cicate?
Moja cura 1x na tjedan kaki.. Dr. nam je rekla da je to sve ok :/
Franova super da se pokakao malisan! Mogu misliti koje veselje 😁 sad se veselimo kad se pokake il prde il dobro podrignu 😁 cuda s tim bebama..
Rekla nam je pedijatrica da je normalno da dojene bebe do 10 dana ne kakaju ali ipak mislim da ih to jako muci a jos vise mame.. vjerujem da se stvarno nanerviras oko toga.
Noemi probaj sudokrem dok ne prodje. A kasnije gle mi ga stavljamo svaki dan, od kad se rodila i nis joj nije.. nije ispucano ni crveno ni ne znam kako. Pedijatrica nis nije rekla da se ne smije. Treba ga mazat u vrlo tankom sloju ono da se ne vidi bijelo. Ja ga uvijek stavim navece i po noci ako ju presvlacim a po danu imam mustelu tu 123. I isto brisem blazinicama s vodom, maramice rjedje koristim. Imam pampers isto.
Nama ok noc, papala u 3 pa u 7 budjenje al svaki x s kakanjem i grcenjem pa to potraje 😣 sad uzivam u kavici nisam vise mogla ni zaspat
Jutro
Ja jucer zvala pedijatriju zbog ne kakanja pa sam isla s Filipom da ga pregledaju…sve kao ok dobio cepic i cekali 2 sata a on i dalje nije kakao..pustili nas kuci ali ako ne kaka do pon,zadržati Ce ga na detaljnoj obradi…nije mi bilo bas svejedno to cuti…ali eto hvala bogu kakao je i bila sam presretna tko bih rekao da se mos drekecu toliko radovati 😂😂😂😂
A noc nam je standardna…2 sisanja,evo sad kunja pa cu i ja jos lezati a onda smisliti rucak 😋
Hej…koliko ti nije kakao? Samo cicate?
Moja cura 1x na tjedan kaki.. Dr. nam je rekla da je to sve ok :/
8.dan smo isli kod dr. a cicamo 99% zna nekad jednom dnevno ili jednom u dva dana dobiti 50-60ml dohrane...i to sam spomenula dr kaze to se ni ne broji...i da oni moraju pregledati djete da nebi se radilo o zapetljaju crijeva...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro mamice i bebice. Franovamamita super za kakaća😂,nek mu je lakše sad. Mihica jučer nije al je danas ujutro napunio pelenu😂😂. Imali smo super noć,pajkio do 5,cicao i opet do 8 pajkio.
Lijepu i mirnu nedjelju vam svima želimo 😘😍🤗
Jutro mamasite... prijavljujem da mi se cini da je nas skok prosao🤗🤗🤗🤗
Od jucer opet fino cicka..onako duze..pajki..malo se samo place kad se napinje za kakanje il prduckanje.. poceo je imati i periode di je budan pa gleda uokolo🙄😊.. jedino mu u pregibu kod nogice gore onak ko da mu se kozica guli.. kaze frendica da je moguce da je osjetljiviji da ga cesce presvlacim ..da mu je mozda piskica to nagrizla..sad tu stavljam baby puder dok ne prodje ..nadam se da bude brzo proslo..
Nocas smo konacno nesto vise odspavali pa je sve odmah bolje😃
E kakva je to shema za gajbu zuje?🤔
url=https://lilypie.com]
Arizona,upiši na Google Žuja za tate-izbacit će ti stranicu,upišete tam podatke,skeniraš rodni list bebe i pošalješ...evo i mi poslali,znači za cca 2 mj stiže gajba na kućnu adresu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😁
Franovamamita super za kakanje 😁
Mi smo imali ok noć, jedino na zadnjem buđenju nije baš odmah zaspao, nego nakon sat i pol. I probudio se u 9, evo sad zaspao. Nama je danas prvi put da smo sami, rekli smo mamama da ne dolaze. Pa da vidimo kako ćemo izdržati dan 😁 rekla sam danas mužu da ima trening, kako ga nosit, kako da podrigne i tako. Pa ga je umirivao dok sam ja na miru popila kavu.
E da, danas nam je 2 tjedna 😁😁
Arizona, mom se dosta gulila koža, rekla patronažna da zato jer sam prenesla. Al sad je već bolje, još malo stopala i rukice, s time da rukice ne smijem s ničim mazati.
A sad mene zanima u vezi dohrane. Koju ste kupovale? Koliko to otprilike traje ako se daje npr jednom dnevno? Za tri tjedna idemo na pir, blizu i kratko, ali će ga mama pričuvat i mislila sam uzet dohranu za svaki slučaj pa su svi savjeti dobrodošli 😁
Jutreko mamite. Super za super noći. I naša je bila ok iako dan jučer koma pa mislim da smo u skoku.
Franova neka ste vi otišli kod doktora nikad ne znaš i odmah se umiriš.
arizona moj se jako ljuštio .to ne trebaš ničim tretirati to će proći. Jedino ako je baš na pelenskom području onda mu malo pomogni
Uh 6xmama vjerojatno joj željezo smeta...
Uživajte u nedjelji 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama tnx.. budemo onda ..al prvo ga moram otic prijavit..jos nisam😮😮
Cokica..ne mislim na ono guljenje ko perutanje..to nam je proslo..mazala ga s maslinovim par dana.. nego bas izgleda ko da je nagrizlo kozicu.. moguce da ja nisam dobro susila taj pregib kad sam ga prala blazinicama kod presvlacenja, a i moguce da je od piskice.. u svakom slucaju vidjet cu kak ce se ponasat sad od kad stavljam puder.. i cesce cu presvlacit..
Btw..mi smo solo od petka..otisla moja mama.. 😢hendlamo nekako sami.. tj.vise ja nego decko😑 ..ali zasad je dobro.. makar fali na baaakaaa...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji