Bokic zene
Znam da moja objava nema veze sa temom ali me zanima vase misljenje i prijedlozi i vidim da odgovarate pa se nadam da ce netko i meni odg.
Imam 21god i saznala da sam trudna(8tj) s deckom sam nesto vise od 2god, on isto ima 21.oboje smo studenti koji ovise financijski o roditeljima(on ne bas tolko jel obavlja tu i tamo neke poslice pa dobije nesto novaca)strah me doma reci zbog reakcije ali prihvatit ce moji samo ne zelim im bit teret pogotovo ne financijski..njegovi koji su jako mladi postali roditelji su katastofa i oni su u stanju ga izbacit na ulicu i bas ih briga i rec kako si je unistio zivot..jel imala koja slicnu situaciju i kako ste se snasli financijski sa svime to me jedino brine
Bokic zene
Znam da moja objava nema veze sa temom ali me zanima vase misljenje i prijedlozi i vidim da odgovarate pa se nadam da ce netko i meni odg.
Imam 21god i saznala da sam trudna(8tj) s deckom sam nesto vise od 2god, on isto ima 21.oboje smo studenti koji ovise financijski o roditeljima(on ne bas tolko jel obavlja tu i tamo neke poslice pa dobije nesto novaca)strah me doma reci zbog reakcije ali prihvatit ce moji samo ne zelim im bit teret pogotovo ne financijski..njegovi koji su jako mladi postali roditelji su katastofa i oni su u stanju ga izbacit na ulicu i bas ih briga i rec kako si je unistio zivot..jel imala koja slicnu situaciju i kako ste se snasli financijski sa svime to me jedino brine
Ti kao student imaš pravo godinu dana na naknadu od 2300 kn mjesečno. Nisu to neki novci,ali eto, dobro je znati da ćeš imat kako pridonijeti svojima ako vas budu izdržavali. Ne znam kakva vam je stambena situacija ali bilo bi vam najjednostavnije živit kod nečijih roditelja, u početku barem. Neznam u kojoj si fazi fakulteta, ja sam isto zatrudnila na zadnjoj godini faksa i moj ti je savjet dok si trudna riješi sve šta možeš,jer imat ćeš stvarno dovoljno vremena za učenje, pa ako budeš zamrzavala godinu zamrzni radije iduću kad beba bude mala. Probajte posuditi šta više stvari za bebu, a šta ne uspijete naći lijepo recite obitelji i prijateljima da se organiziraju i kupe vam nešto veliko šta vam nedostaje.
Postavite li se tako da želite završiti fakultet da bi kasnije djetetu pružili bolji život, sigurno će vam makar tvoji roditelji pomoći dok se ne snađete.
Imate još pravo i na jednokratnu novčanu naknadu od HZZO-a i imate od općine/grada gdje živite.
Maloj bebi se svi vesele, i svi će vam želit pomoć
Bokic zene
Ti kao student imaš pravo godinu dana na naknadu od 2300 kn mjesečno. Nisu to neki novci,ali eto, dobro je znati da ćeš imat kako pridonijeti svojima ako vas budu izdržavali. Ne znam kakva vam je stambena situacija ali bilo bi vam najjednostavnije živit kod nečijih roditelja, u početku barem. Neznam u kojoj si fazi fakulteta, ja sam isto zatrudnila na zadnjoj godini faksa i moj ti je savjet dok si trudna riješi sve šta možeš,jer imat ćeš stvarno dovoljno vremena za učenje, pa ako budeš zamrzavala godinu zamrzni radije iduću kad beba bude mala. Probajte posuditi šta više stvari za bebu, a šta ne uspijete naći lijepo recite obitelji i prijateljima da se organiziraju i kupe vam nešto veliko šta vam nedostaje.
Postavite li se tako da želite završiti fakultet da bi kasnije djetetu pružili bolji život, sigurno će vam makar tvoji roditelji pomoći dok se ne snađete.
Imate još pravo i na jednokratnu novčanu naknadu od HZZO-a i imate od općine/grada gdje živite.
Maloj bebi se svi vesele, i svi će vam želit pomoć
Na ću samo reći slažem se 😌
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Klokanice moje, jedno pitanjce od mog muža 😂 koliko dugo ste čekale za onu gajbu žuje? On se danas prijavio 😁 a sve me strah šta mi je napisao u pismu uz bombonjeru 😂
Ja naručila prije mjesec i još čekam
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Klokanice moje, jedno pitanjce od mog muža 😂 koliko dugo ste čekale za onu gajbu žuje? On se danas prijavio 😁 a sve me strah šta mi je napisao u pismu uz bombonjeru 😂
Moj muž naručio prije 2 mj i dobio mail sorry što dugo čekaš gužva je
Moj muž naručio prije 2 mj i dobio mail sorry što dugo čekaš gužva je
Cca 2 mjeseca se čeka, stvarno je gužva,mi dobili neki dan😀.
Da, dva mjeseca se ceka, ja narucila 26.7., dobili maik da nam stize 26.9.
Jutro
Ja jucer zvala pedijatriju zbog ne kakanja pa sam isla s Filipom da ga pregledaju...sve kao ok dobio cepic i cekali 2 sata a on i dalje nije kakao..pustili nas kuci ali ako ne kaka do pon,zadržati Ce ga na detaljnoj obradi...nije mi bilo bas svejedno to cuti...ali eto hvala bogu kakao je i bila sam presretna tko bih rekao da se mos drekecu toliko radovati 😂😂😂😂
A noc nam je standardna...2 sisanja,evo sad kunja pa cu i ja jos lezati a onda smisliti rucak 😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bokic zene
Draga dm,
Prvo čestitam ti na trudnoći nadam se da će ti biti laka i da ćeš uživati u njoj. Probaj se što manje uzrujavati zbog situacije u kojoj si se našla. Ne mogu ti ispričati neku svoju priču jer sam otprilike 10 god starija od tebe, ali imala sam i u rodbini mladih parova pa se ljudi snađu, a godine brzo prolete. Vjerojatno ćete morati živjeti kod roditelja, ali kažem ti, brzo prolete godine. Ako ti je problem s opremom za bebu, robicom i ostalim, evo ja se javljam da bi pomogla oko toga da ti pribavim neke stvari. I sama sam puno toga dobila jer imam veliku obitelj (nasljedila - već korišteno, ali u dobrom stanju). Ne znam u kojem si gradu, ako si u Zg onda sve jednostavno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji