Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    09. Rujan 2018. 11:40

Jutro cure :) zapravo već je dan :D
    Lijepo je vidit da su kakice tu i da je skok prošao. 
    Nadam se i dobrom danu za sve nas
    E, mi koristimo vlažne maramice Trudi, samo u ljekarni ih imaju. Ja mrzim vlažne maramice i isto sam s blaznicama brisala dok nisam ove otkrila, stvarno bi svima preporučila da ne koriste nijedne druge za bebu. 
    Mi imamo drugi problem, zadnja dva dana kaki jako rijetko ko da ima proljev, i to par puta dnevno. Može li to biti od cjepiva?

09. Rujan 2018. 11:40

Ma nije mom perutanje, nego ono baš se guli koža. A po trbuhu mu je ful bilo, namazala 2 puta kremom za guzu i prošlo. Ali nogice se ne daju. 
    Baš jučer me pita frendica kako sam, ja joj kažem super, al pitaj me kad odu mame i ostanemo sami kako sam 😂 zapravo me najviše zanima kad ostanem baš sama s njim, dok je muž na poslu. Ah al kad vidim ovdje vas da sve to preživljavate, znam da ćemo i mi nekako izgurati 😁 proći će i to
    E da, i šta se tiče ovog brisanja, ja koristim samo vodu, imam doma 3 paketa vlažnih maramica, ali to će biti samo za nuždu, kad negdje idemo. Svi kažu da je samo voda najbolja. 
    I jučer i danas je bio pol minute na trbuhu, vriska nenormalna. 

09. Rujan 2018. 11:54

Cokica

Ma nije mom perutanje, nego ono baš se guli koža. A po trbuhu mu je ful bilo, namazala 2 puta kremom za guzu i prošlo. Ali nogice se ne daju.
    Baš jučer me pita frendica kako sam, ja joj kažem super, al pitaj me kad odu mame i ostanemo sami kako sam 😂 zapravo me najviše zanima kad ostanem baš sama s njim, dok je muž na poslu. Ah al kad vidim ovdje vas da sve to preživljavate, znam da ćemo i mi nekako izgurati 😁 proći će i to
    E da, i šta se tiče ovog brisanja, ja koristim samo vodu, imam doma 3 paketa vlažnih maramica, ali to će biti samo za nuždu, kad negdje idemo. Svi kažu da je samo voda najbolja.
    I jučer i danas je bio pol minute na trbuhu, vriska nenormalna.

Bude se priviknuti,samo ga stavljaju,nek se jača 😉,ni moj baš nevoli al kaj ću mu,nema izbora 😂😂,sad ti je još mali,kad počne pratiti oko sebe stvari i ljude onda bude lakše zabaviti ga dok je na bušici🙂. Ne brini,budete vi to,mi smo većinom sami,stvoriš si svoju rutinu s njim i još ti je bolje,barem meni,ionako za sve kaj treba moram govoriti i asistirati jer je m nesiguran i svega se boji pa preskidanje pelenice potraje poprilično 😂 i još me zove da provjerim jel dobro stavio.

nasdva
    09. Rujan 2018. 12:01

Pozdrav moji hormoni se smirili i vratili se uobičajenom ritmu.
    Nama danas 12. godišnjica braka pa nas tata (muž) izveo na ručak. Marta spava, tata i mališa u parkiću dok nam ručak stigne.
    DM potpisujem ono što su cure pisale.  Ako trebaš stvari za bebu javi nam se

Ugodan dan svima

Noemi
    09. Rujan 2018. 12:04

Jutro ekipica,
    I mi smo imali dobru noć.
    Maja, hvala na savjetu.. budem tako mazala.. prvo sudocrem pa 123 mustela.. 
    Lucy, dobila sam cijeli paket trudi kozmetike i sve je super.. ta i hipp kozmetika su mi najbolje definitivno.
    Cokica moja pije novalac plus.. oni imaju dosta formula.. dam joj po noći 90 ml.. na početku nisam imala shemu nego kako kad, nekad 2x dnevno, nekad nikako.. ako imaš dosta mlijeka možeš se izdojiti i staviti u hladnjak pa malo ugrijati u toploj vodi .. 

09. Rujan 2018. 12:49

nasdva

Nama danas 12. godišnjica braka pa nas tata (muž) izveo na ručak. Marta spava, tata i mališa u parkiću dok nam ručak stigne.
    DMpotpisujem ono što su cure pisale. Ako trebaš stvari za bebu javi nam se

Ugodan dan svima

Sretna vam godišnjica 😘😘🤗🤗. Dobar tek,užu uživajte😘

6xmama
    09. Rujan 2018. 13:51

Nasdva, sretna vam godisnjica 🎉🎉🎉💕! 
    Bome, mi imamo idici mjesec okruglu-20 god.braka 😯... Ne mogu vjerovat da je vec toliko... 
    Mojoj curki se ritica odstopala, sad od jutra cim jede i kaka 😁 i to sve puca u peleni 😂. Kakač lijepi, žuti, kašasti baš kak treba bit. Zakaj ju je sinoc tolko mucilo, pitaj Boga 🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    09. Rujan 2018. 13:53

nasdva

DMpotpisujem ono što su cure pisale. Ako trebaš stvari za bebu javi nam se

Ugodan dan svima

Ajme 12 godišnjica braka 🎉🎉🎉🎉. Čestitam i užuvajte 😘😘😘😘 i fino se nanjupajte

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    09. Rujan 2018. 14:44

Cokica mi imamo Hipp Combiotik 1
    Ima probiotik unutra, mozda imaju i drugi to ne znam..nisam ni gledala.
    Arizona tak je i nama bilo tocno u preponi, proslo za 2-3 dana sam malo mazi vise i pripazi.

09. Rujan 2018. 14:53

6xmama

Nasdva, sretna vam godisnjica 🎉🎉🎉💕!
    Bome, mi imamo idici mjesec okruglu-20 god.braka 😯… Ne mogu vjerovat da je vec toliko…
    Mojoj curki se ritica odstopala, sad od jutra cim jede i kaka 😁 i to sve puca u peleni 😂. Kakač lijepi, žuti, kašasti baš kak treba bit. Zakaj ju je sinoc tolko mucilo, pitaj Boga 🙄

Super draga,baš mi je drago da napredujete i još k tome ljepo kakite😘. Nama došao striko iz Njemačke i donio Aqua scale kadicu s vlagom i termometrom..nemogu vjerovati, moj beban ima 8kg😂😂(8200ali ak oduzmemo pelenu čistu i čarapice,bodi kratki to je to). Moram ju isprobati danas za kupanje da vidimo kak mu se sviđa😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.