Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2018. 09:59

Jutro cure. Ami samo strpljivo i hrabro,prvi dani su najteži,nemam baš kaj puno komentirati dojenje kad mi je mali više na ad nego na sisi,ali eto,da sam znala što sad znam vjerojatno bi bio na sisi jer kad mi je mlijeko došlo napokon imala sam ga jako puno,svako malo procurilo i to u mlazovima,cicke prepune,tvrde...samo ga stavljaj nek cica i kad se počne buniti a misliš da bi pojeo još,izdoji pa nek i to pojede. Slažem se s curama za masiranje,to je jako bitno da se ne upale...ako nebude išlo i stvarno vidiš da neide,nije ni AD otrov,što bi rekla naša Franovamamita😀.

franovamamita
    11. Rujan 2018. 11:01

Ena31

,nije ni AD otrov,što bi rekla naša Franovamamita😀.

🤣🤣🤣🤣🤣danas idemo na kontrolu i pitati cu majke mi bas tim riječima jel Ad toliki otrov ili samo pojedinci pretjeruju 😂😂😂
    Ja svome dodam nakon sisanja jednom dva puta u danu i puno je mirniji zadovoljniji i ja skupa s njim...ono bacanje i divljanje na sisi jbg nemam ni vremena ni zivacq za to...sama sam sve je na meni +2djece i nemogu ga drzat na sisi svaki sat.. popije sveukupno oko 150ml sve zajedno sretni oboje 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    11. Rujan 2018. 11:37

Ami - samo hrabro 😘😘
    Nama noc budjenje svakih dva sata, danas je ok, manje je cendrava.
    Ja ne znam kako da je po danu navikem da spava u kindacu kao sto spava po noci, samo na meni spava, i to moze 3h u komadu, cim je spustim; budi se.

Mrs.mom
    11. Rujan 2018. 11:47

Poziic.. evo i mene na ovoj temi..
    Bila sam na jesenskim bebama i mamama, jer mi je termin 18.9..ali rodila sam 22.7. svoju malu palcicu Evu. 
    Idem na preskokce malo procitat da vidim vase situacije.. 

Noemi
    11. Rujan 2018. 12:31

Masen, dobro nam došla .. citala sam malo i sjećam se da si rodila ranije.. kako ste sada?
    Mamica.. imamo istu situaciju.. po danu spava na meni.. Čim ju stavim u krevetić odmah budjenje i još kad ne spava na meni ona cica. Uvodim i dohranu da mogu skuhat ručak i oprat robu al svejedno sisa joj je zakon ..
    Franova, razumijem te u potpunosti.. imamo samo nju i nazalost ne mogu si priuštiti cjelodnevno nasisavanje.. tako da mi je spas kad joj dam bocu.. 
    Ami, samo polako i puno strpljenja. Prva 2 mj oko cicanja su najgora.. ja sam i dalje luda i neispavana.. a još kad su skokovi.. 😫🙈
    Meni su rekli svaka dana bočica kod mene manje mlijeka al jednsotavno cjelodnevno sisanje si ne mogu priuštiti pa neka kaže tko sto hoće 😏
    Ostale mame nisam bas popamtila pa vam šaljem pozdrav i pusu uz pjesmu umoran 😂

nasdva
    11. Rujan 2018. 12:59

Cure imam pitanje. Kada se vadi onaj uložak iz autosjedalice? Marti je sad na pol glave. A neznam da li joj treba zbog kukića. Zaboravila sam kad smo ga izvadili s Lovrom, a on i nije bio ovako dug. On je više išao u širinu 😂

11. Rujan 2018. 13:40

MaSen

Poziic.. evo i mene na ovoj temi..
    Bila sam na jesenskim bebama i mamama, jer mi je termin 18.9..ali rodila sam 22.7. svoju malu palcicu Evu.
    Idem na preskokce malo procitat da vidim vase situacije..

Dobrodošla nam😀. Nadam se da ste dobro ti i malena mrvica sad već😘🤗.

11. Rujan 2018. 13:50

Masen dobrodošla 😁 i pozdrav palčici ❤️❤️
    Ami sretno pomalo i smireno 😘😘😘😘 ja isto nemam neki pametnoži savjet, čini mi se najbolje ovo s vaganjem šta su cure napisale. 
    Pozaboravljala sam šta sam sve pročitala
    Moj je zadnjih dana preko dana nenormalan, skoro ništa ne spava, eventualno po max pol sata, sisao bi, pa tuče sisu vrišti, sav se zacrveni. Kaže patronažna da nisu grčevi. Nemam pojma 😭
    Danas smo imali prvo kupanje jer je patronažna zaboravila doć u četvrtak. Al smo bili gladni pa smo vrištali cijelo vrijeme osim u vodi. I danas smo na 3885, kaže da je super. Sad čekam da se probudi pa opet sisa 😂 a prvo kupanje ćemo sigurno zapamtiti jer danas muž ima rođendan 😁
    A ja bi samo svoj lijepi veliki krevet, mrak, tišinu i barem 8 sati spavanja u komadu. Mislim da ne tražim puno 😂
    E da, rez mi je tek danas prvi put pogledala i skinula flaster. Tako da sam ga i ja vidjela. Kaže da su me jako lijepo zašili, i ovi vanjski šavovi su već poispadali 😁 a mene još uvijek strah leć na trbuh. 
    😘😘😘 Svim mamicama i bebicama 

11. Rujan 2018. 14:00

Eh cure.. kak ste mi..?  Nama danas dan kaos..prikopčani na cicu od jutros, i spava na njoj..čim se maknem to je vrištanje.. Jel moguće da je skok? Ili je ipak prerano za to? Čak mislim da ga malo grčići muče zbog K D3..

6xmama
    11. Rujan 2018. 14:32

MaSen, dobro nam dosla! Citala sam ja bas o tebi i tvom prijevremenom porodu jer mi je i samoj prijetio i isto sam bila na tokolizi al smo izgurale do termina, tj.do 37+3 kad su me inducirali radi loseg ctga. 
    Kako je curka sad? Imate kakve preglede, fizijatra i ostalo? 
    Ja svojoj nikakve vitamine ne dajem, cekam kontrolu sa mj.dana,tak je i nekad bilo, to je pak sad neka nova moda te preporuke, to stalno mijenjaju 🤔

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.