Ej mame.. nisam pratila zadnjih 2 dana.. procitala samo ovu zadnju stranu..mi smo jos u tom skoku pa sam luda..noci su koma ugl. Ena..vidim i vi isto.. kako se nosis s tim svim? Ja jedva cekam da prodje..
6xmama bravo za curku.. tako mi je drago..
Mi smo se kupali jucer 1.put i opet vagali.. dobio je jos 360 g od petka .. znaci ima 3780..a rodjen sa 3180 .. 😊
Cokica.. ja jedem rajcice.. to se jedino usudim od tih salata kao.. ne bi rekla da ga grci od toga.. svaki dan jedem.. caj ako mislimo na isti bi trebao biti i njemu protiv grcica zbog tog anisa..kima i kaj vec ima unutra.. al ja smanjila na 1 salicu dnevno jer imam puno mlijeka..
I dalje muku mucim s prehranom.. smrsavila sam puno mislim da sam pala ispod 50.. a s toliko oatala trudna.. imate kakve savjete sta gricnuti preko dana , a da bi bilo sigurno koliko toliko da on ne dobije grcice?
url=https://lilypie.com]
Ej mame.. nisam pratila zadnjih 2 dana.. procitala samo ovu zadnju stranu..mi smo jos u tom skoku pa sam luda..noci su koma ugl. Ena..vidim i vi isto.. kako se nosis s tim svim? Ja jedva cekam da prodje..
6xmama bravo za curku.. tako mi je drago..
Mi smo se kupali jucer 1.put i opet vagali.. dobio je jos 360 g od petka .. znaci ima 3780..a rodjen sa 3180 .. 😊
Cokica.. ja jedem rajcice.. to se jedino usudim od tih salata kao.. ne bi rekla da ga grci od toga.. svaki dan jedem.. caj ako mislimo na isti bi trebao biti i njemu protiv grcica zbog tog anisa..kima i kaj vec ima unutra.. al ja smanjila na 1 salicu dnevno jer imam puno mlijeka..
I dalje muku mucim s prehranom.. smrsavila sam puno mislim da sam pala ispod 50.. a s toliko oatala trudna.. imate kakve savjete sta gricnuti preko dana , a da bi bilo sigurno koliko toliko da on ne dobije grcice?
Prođe jedan skok dođe drugi ili neka faza ili zubići i uvjek je nešto🤣🤣,kak se nosim s tim?kako kad,uglavnom se tješim proći će..i jednom mora i on zaspati😂😂...samo se bojim da nam se ne poremeti noćno spavanje...evo spava već 20minuta,mogao bi se brzo i probuditi,odoh ja malo ubiti oko ako ću stići😂😂
Franova - do 10 dana daju za iskljucivo dojenu djecu, inace nakon 7 dana daju vec laksativni cepic
Barbara - sretno s krstitkama i dokumentima!
Ena i Arizona - prolazi sve pa i te faze, drz'te se 😘
Pharma - nadam se da ti ide na bolje 😘
Mi glumimo klokane cijeli dan, place cim je spustim, slini nenormalno i trlja usta, crveno joj i naoteceno zubno meso, jedva cekam da izbije da se ne muci misek ovako. :(
6xmama bravo za Beatu! Super neka ona napreduje i deblja se! 😁
Bojana znam da ti je velika promjena.. to kad si plav pa smedji je ono sok totalni.. lijepo ti stoji al vjerujem da si ti sebi skroooz drugacija tak je i meni bilo. Probaj malo izdrzat da ti se ispere boja kroz mj dana pa mozda stavi neke pramenove malo svijetlije, ipak ce ti se kosa oporavit brze nego kad si skroz plava.
Ja jedem paradajz normalno 🤔 nisam ni znala da moze skodit.
Hipp pijem 3x dnevno.. mislim da su i kim i anis i za grcice, koliko se sjecam Proudmama je rekla da ona samo njega pije i da pomaze. Ja sam uzela i onaj roiboos caj, njega si navece skuham pa ak jos pomaze super ak ne ne, nije los..
Ena držte se jop malo pa će skok proć.
Arizona ja ti jedem kuhani krumpir rižu i tjesteninu (integralnu) kao izvor ugljikohidrata sa nekim mesom i malo salate. Jedem voće. Jedem i mliječne proizvode.
Pasirana rajčica ga napuhuje pa uglavnom ne jddem jela s umacima. Još malo pa ću početi normalno papati. Nedostaju mi salate jako i grahorice...
Luc bravo za kilice i cm i pikicu.
Još ste pisali ali ne znam što.
Moj miš je spavao 2 i pol sata u komadu pa sam počistila ciječu kuću. Jako sam sretna bila, no došli klinci iz vrtića pa je već nered 😂😂😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joooj skoro zaboravih 6xmama bravo za Beatu odlično napreduje!!! Nekq samo ona tako i nastavi. Vjerujem da ti je sada pao veliki kamen sa srca. Kako su dječica prihvatila novog člana, pogotovo najmanji?
Još jedna beba je puno dobila u par dana ali više nw znam čija pa opet bravo.. i da hippov (ima i babylove) pomaže i mami i bebi. Baš mi ponestalo jučer 😜🤔☕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova - do 10 dana daju za iskljucivo dojenu djecu, inace nakon 7 dana daju vec laksativni cepic
Barbara - sretno s krstitkama i dokumentima!
Ena i Arizona - prolazi sve pa i te faze, drz'te se 😘
Pharma - nadam se da ti ide na bolje 😘
Mi glumimo klokane cijeli dan, place cim je spustim, slini nenormalno i trlja usta, crveno joj i naoteceno zubno meso, jedva cekam da izbije da se ne muci misek ovako. :(
Siroček mali... Jesi probala onaj dentinox gel (mislim da se tak zove) pa da joj bar malo pomogne. Ja dam svojima masirala zubno meso..
Eh da franova pa kak 7 dana?!?! Ne znam kaj da ti velim. Možda da uzmeš magnezij pa mda dode kroz mlijeko. Ili neki sok kak cure vele.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joooj skoro zaboravih 6xmama bravo za Beatu odlično napreduje!!! Nekq samo ona tako i nastavi. Vjerujem da ti je sada pao veliki kamen sa srca. Kako su dječica prihvatila novog člana, pogotovo najmanji?
Još jedna beba je puno dobila u par dana ali više nw znam čija pa opet bravo.. i da hippov (ima i babylove) pomaže i mami i bebi. Baš mi ponestalo jučer 😜🤔☕.
Ivy,ovi moji velliki klipani ju i ne doživljavaju ,nije im sad još zanimljiva dok samo jede i spava.ovaj od 8 godina pazi na nju,cim ova krivo otvori oko vec on alarmira...mallac je zasad dobar,ne vidim neke znakove ljubomore,bar zasad,samo ju dragai govori "aja beba"(draga beba).Donese pelenu i kremicu kad ju presvlačim i tak,nemres ga još puno u nekaj uključit kad je mali.
Velika seka je oduševljena sa svojom sekicom,al eto kad je u Zadru...sad me stalno žica slike da joj šaljem
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Moj je maleni danas dobar i uspavan, spavao dva puta, prvi put oko sat vremena, drugi put vise od 2 sata. I evo vec sad spava treci put, vec vidim da ce mi se osvetiti navecer, bolje da sam spavala s njim 😂😂
04.07. Matija 💜
Moj je maleni danas dobar i uspavan, spavao dva puta, prvi put oko sat vremena, drugi put vise od 2 sata. I evo vec sad spava treci put, vec vidim da ce mi se osvetiti navecer, bolje da sam spavala s njim 😂😂
Ista stvar 😭 bit će ovo burna noć
Sortiraj odgovore
Najstariji