Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    07. Rujan 2018. 08:04

Nama noc prosla dobro, zaspala je u 20h, prvo budjenje u 2:30h, drugo u 6h i sad opet spava od 8h 😀 preko dana spava jedino na meni pa u pauzama skuham rucak ili oko vesa, za duze kucanske poslove cekam muza da dodje s posla ili navecer kad obje zaspu.

lucy233
    07. Rujan 2018. 08:53

Jutro mamice, mi smo spavali odlično,nadam se da su i ostali 😊
    Taman smo bili u kirurga, imamo razmaknute trbušne mišiće ali ništa strašno. 
    Sad idemo na cjepivo, mama se prepala, držite nam fige 

• Maja82
    07. Rujan 2018. 08:58

Pharma jaooo 😣 drz se.. probaj rehidromix fakat..da dodjes sto brze sebi. 
    Lucy sretno!
    Nama super noc! Jela u pol 12 pa 4.30 pa 8.30! Najduze ikad! 😁 bas sam malo odmorila.. juce je prek dana cendrala i nije bas spavala pa se vald izmorila jadna.

ivymicek
    07. Rujan 2018. 09:31

Ajme pharmapa hebemu miša. Rehidromix, tekućina i odmor naravno. Neka ti je nose na dojenje ... Drž se i nadam se da će uskoro proć 😘😘😘.
    Mi isto soavali ok .Dojenje frkanje prdenje kakanje dakle neki standard. Kaže sat da sam se naspavala a meni se baš tako ne čini 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    07. Rujan 2018. 09:32

Lucy sretno ☺️ 
    Ja sam bila jucer kod frizera i razocarana sam :( 

nasdva
    07. Rujan 2018. 09:41

Jutro, naša noć standard jedino nakon nekoliko noći bez frkanja noćas i jutros opet. Sad vrtim film kaj sam pojela.
    Mi preko dana recimo imamo ritam budna 1,5 h uspavljivanje, pa nakon pola sata buđenje i ponovo nunanje i onda odspava još sat sat i pol u komadu.
    Ja imam maramu iz mullera i ok mi je, polako se navikavamo na nju.

nasdva
    07. Rujan 2018. 09:41

bojana27

Lucy sretno ☺️
    Ja sam bila jucer kod frizera i razocarana sam :(

Zašto?

bojana27
    07. Rujan 2018. 09:51

Jer se u smedoj NE vidim :( pokusala me odgvorit frizerka i nisam se dala 

baarbaraa29
    07. Rujan 2018. 09:56

evo i nas nakon izbivanja! posijala mob.na putu dolaska u hr😤 prije madarske granice! nismo skuzili dok nismo dosli kuci! popizdila sam! muz se cak vracao odmah natrag i nakon toliko puta vozio opet. kaze hocu bit siguran da sam sve pokusao..ali nije ga nasao!
    sto se malise tice mislila sam da ce mu bit teze prilagodit se na promjenu, ali dobar je. bar onoliko kao kod kuce. iako i sad smo kod kuce. i kod mojih smo kod kuce... mi di god dodjemo smo kuci 😂😂
    sinoc zaspao pred pola 9 i probudio se u 3.10. i 4 vec bio natrag u kindacu i do 7 spavanac, a budenje smijanje na glas! 😁 kad bi svaku noc tako!
    nadam se da nema nekih velikih poteskoca i da su sve mamasite i bebice dobro!
    pharma brzo ozdravljenje!
    mi u ned.imamo krstenje i na 100 smo strana. sto zbog toga sto zbog pravljenja dokumenata i ostalih obaveza.
    pratit cemo vas stalno samo nemamo bas vremena tipkat. eto nas monolog😁 🤭🤭🤭 ljubimo vas😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    07. Rujan 2018. 10:01

bojana27

Jer se u smedoj NE vidim :( pokusala me odgvorit frizerka i nisam se dala

Meni si lijepa i smeda i plava. Btw znam kak je to. Jednom plavuša uvijek plavuša 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.