Meni i dalje ne otvara link.
Moj isto danas ništa od spavanja, ako po 5 min. Mislim da ga baš grčići muče, sav se zacrveni, stenje. Nadam se da ćemo ipak noć prespavat s obzirom da sinoć nismo.
Slatkiš maleni😍😍😘😘😘🤗🤗🤗. Suosjećam za prošlu noć..i Mihica se oko 1 probudio pa nacicavanje svakih sat…držim vama i nama fige za dobru noć da imamo snage za sutra,mene umorilo 😶,čekam da mi dođe pa da si napravim nešto za jesti i pojedem u miru
Probudio se😭
Cokice, malac je preslatki 😍!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam danas tak umorna. Užas kak umor kad tad dode na naplatu.
Mi svaki tjedan mjenjamo ritam spavanja? Po da nu i po noći, kako vaše bebice?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da Cokice presladak je u tom gnijezdu, izgleda tako maleni a čuva ga vjeverica (iz ledenogdoba ili mi se samo čini?)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da Cokice presladak je u tom gnijezdu, izgleda tako maleni a čuva ga vjeverica (iz ledenogdoba ili mi se samo čini?)
Da da, Scrat ga čuva, to sam zapravo davno mužu kupila 😂
Meni je on po noći u gnijezdu, nekako sam najsigurnija i lijepo ga drži na boku. A preko dana je dosta u kolicima.
Evo ga sad opet jede, ali od spavanja ništa, samo po 5 min. A vidi se da je umoran i da mu se spava. Al ne da se 😭😭
Da da, Scrat ga čuva, to sam zapravo davno mužu kupila 😂
Meni je on po noći u gnijezdu, nekako sam najsigurnija i lijepo ga drži na boku. A preko dana je dosta u kolicima.
Evo ga sad opet jede, ali od spavanja ništa, samo po 5 min. A vidi se da je umoran i da mu se spava. Al ne da se 😭😭
Ma joj.. kad se premore onda im je i teško čvrsto zaspati. Držim fige da po noći barem uspijete...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej :))) cestitke svima na punim mjesecima i kilicama !!Mame koje ne doje bitno da su beboce zadovoljne sta druge brige na cem ce narast!!!
Ivy moja isto sisa prat i cijelu ruku o duda ne prolazi
..Ne plaace kd je gldna i onda cesto nemam pojm kel je il nije... nekad 5 min jede nekad 20 pa bljucanje...
pp danu je danas nakon 2 tjedna odspavala 1 h u komadu.. Nakon 15 min mi se budi sva u strahu i grcu...ne znam jel ju grc uhvati ili kaj :/
Navecer prije 10 ili 11 ne spava, ali zato do 10 ujutro s 2 cicanja :)
Mame koje imate nosiljke... jel bolje maramu ili nosiljku??
Drzimo palceve za mirnu noc!!!
Hope :) za tako male najbolje marama..doduse meni je preporucila bas zenica koja se s tim bavi love and carry nosiljkicu , al se veze kao marama i ja sam preprezadovoljna , samo jos malo se bunimo dok se nosimo , a za kasnije imam manducu nosiljku na kopce 😍
Imas grupu na fb , napises dob , i curke ti ponude sta imaju , nade se zbilja povoljno a divnih ima
Curke jel se borila koja sa želučanim virozom dok je dojila?imate kakvih savjeta?izgleda da sam pokupila nekaj,povraća mi se 😩
Curke jel se borila koja sa želučanim virozom dok je dojila?imate kakvih savjeta?izgleda da sam pokupila nekaj,povraća mi se 😩
Ja i starija smo imale rota virus dok sam ju dojila i na zaraznoj su rekli samo neka dojim sto vise, ali da unosim puno tekucine i rehidromix radi dehidracije.
Sortiraj odgovore
Najstariji