Da se javim malo, čitala sam po noći jer je gospodin bio budan, od ponoć do 3 i od 5 do 6 i pol. Par puta vrisnuo dok se nije isprdio al inače je bio ok, nego je spavao jučer kasno popodne puno pa sam znala kakva me noć čeka. Mi smo ga jučer išli prijaviti na matični i baš mi je lijepo pasao izlazak 😁 nisam puno hodala jer je muž blizu parkirao al čisto da malo izađem i ja iako smo svaki dan u dvorištu.
Čestitke na 2 i 3 mjeseca i 6xmama za Beatu 🎉🎉
I sad čekamo patronažnu, trebala bi ga okupati danas.
Kako su vama spavale ovako male bebe, moj je stalno na boku. Kad može na leđa? Kad na trbuh?
I znam da sam još nešto htjela pitati ali sam zaboravila što. Javim ako se sjetim
Ja svoju od rodjenja samo na ledja stavljam da spava, unazad 10ak dana se sama okrene na bok i tako spava. Na trbuhu je samo dok je budna da malo vjezba ledja.
Pozdrav mame,
Prijavljujem da smo imali dobru noć.. al išla je dohrana 90 ml i 4h finog spavanja 😍
Cokica,meni su rekli nakon hranjenja na lijevi bok.. ako bljucnw da joj bude lakše.. ne znam zašto na lijevi.. ja kombiniram oba dva radi glavice.. a spava i na ledjima.. na trbuhu male bebe za sad ništa, tek sa 3-4 mj mislim
Arizona, samo polako.. tek si rodila.. nemoj se forsirati.. ja sam izašla na kavu 4 tj i isto me uhvatila slabost, hladan znoj.. od nespavanja i iscrpljenosti.. ona počela plakati a ja jedva do doma dosla.. i rez me je dosta bolio od glupih kolica..
nisu babinje bez veze 6 tjedana.. al eto nisam vise mogla izdrzati u stanu.. tako da ako će ti biti lakše dosta nas prolazi kroz sve to.. moja je stalno na sisi i to me iscrpljuje maximalno.. kažu da su prva 2 mj najgora.. dok se ne uhoda dojenje i mama ne oporavi.. skokovi su isto gadno za izdrzati.. Nisam se opiriavila od prvmih ide novi .. 😲🙈
Al sve ćemo mi izdrzati jer nema toga sto majka ne može izdrzati i napraviti za svoje dijete ❤️
Krenem pisati dobro jutro😂😂..pozdravljam vas mamice i bebice😘. Nadam se da ste mi dobro. M se probudio u 1,cickao,pa u 3,4,5... Al ipak nekako ostali u krevetu do 8...jutarnji spavanac je bio nekih pola sata,igrali se malo,rezali noktiće,bili na trbuščiću,popapao i sad zaspao,valjda opet na pol sata😬. Spavao je ispočetka na boku zbog bljucanja,kasnije na leđima,na trbuhu nikad jer kad ga stavim glava je odmah u zraku i ne spušta ju..papali smo bočicu i primio ju je s obje ruke😂😂,baš mi je to slatko bilo☺️.Ugodan vam dan. Mi smo sami,svi su u berbi grožđa...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1349059871904880&id=100004026396800&_rdr
Evo ako koja hoce probati 😀
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1349059871904880&id=100004026396800&_rdr
To smo imali neki dan,ne sjećam se točno ko je stavio link😉😘,uglavnom nijedna se mamica nije pohvalila da djeluje,možda dok su tak maleni skroz.
Ja sam svoje uvijek stavljala na bokove spavat, u one rolice da se ne mogu okrenut jer imam fobiju od bljuckanja i zagrcavanja u snu... Za na trbuh su rekli u rodilistu da ne stavljat bebu a trbuh dok ona ne moze koordinirat sa glavom, to bi onda valjda bilo do 2.mjeseca starosti?!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Strašan dan..spava po pwtnapet minuta,Max 45 ako, razdražljiv,cendrav...ili smo u skoku(počeo je dizati glavicu i gornji dio leđa dok je na leđima i hoće sam primiti bočicu s obje ruke,barem pokušava😂😂,bilo je i pokušaja okretanja s leđa na bok ali bezuspješno pa se naljutio),ili nam niče zubić(nezz jel mu crveno od toga ili se ogrebao🤔),a možda i sve zajedno..uglavnom veselje..sad je zaspao,dokle vidjet ćemo😶
To smo imali neki dan,ne sjećam se točno ko je stavio link😉😘,uglavnom nijedna se mamica nije pohvalila da djeluje,možda dok su tak maleni skroz.
Ahaaa, meni nije otvaralo link tad pa nisam znala kaj je :) a da, vjerojatno kad su skroz tak mali
Meni i dalje ne otvara link.
Moj isto danas ništa od spavanja, ako po 5 min. Mislim da ga baš grčići muče, sav se zacrveni, stenje. Nadam se da ćemo ipak noć prespavat s obzirom da sinoć nismo.
Meni i dalje ne otvara link.
Moj isto danas ništa od spavanja, ako po 5 min. Mislim da ga baš grčići muče, sav se zacrveni, stenje. Nadam se da ćemo ipak noć prespavat s obzirom da sinoć nismo.
Slatkiš maleni😍😍😘😘😘🤗🤗🤗. Suosjećam za prošlu noć..i Mihica se oko 1 probudio pa nacicavanje svakih sat...držim vama i nama fige za dobru noć da imamo snage za sutra,mene umorilo 😶,čekam da mi dođe pa da si napravim nešto za jesti i pojedem u miru
Sortiraj odgovore
Najstariji