Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    31. Kolovoz 2018. 13:33

bojana27

Ma nis povratila mi je , gurala je i vrtila jezikom i povratila , sve ih isprobala ..sad je sve teze sto je starija 🤔🤔
    Barbara sretan put 😍😍
    Mi se i vagale danas 5020 😍 curka mi je u ovoj dobi prva imala 3500 😂

Ajoj 😞😞 A. je uspjela prihvatiti Nukovu,ali mislim da se poklopila kombinacija nove dude i njezinog prevelikog umora navecer jer taj dan nikako nije mogla odspavati dulje od 5-10 min

• Maja82
    31. Kolovoz 2018. 13:53

Cokice super je kilaza!
    Vjerojatno ti se malo zacepilo, ja sam prosli tj kurila do 38 i treci dan mi se jedan dio cicke zacrvenio. Probaj masirat i tusirat toplom vodom, naci ces grudu di je zacepljenje, nek ti doji sto vise tu dojku i izdajaj jos nakon sto ju posise.

• Maja82
    31. Kolovoz 2018. 13:54

I popij brufen, do 3 na dan

nasdva
    31. Kolovoz 2018. 14:22

Bravo mamice za dobivene kilice, bebice baš lijepo napreduju.
    Ja bila kod dr zbog svoje bradavice. Rekla mikro ragade, često mazat i luftat. Rekla mi je da obavezno nakon što se ona najede probam izdojit ono što ostane, da se ne bi napravila upala.
    Jela mi je od 11:45-12:50 s tim da sam ja za vrijeme dok je dojila mora izdojit malo. Bila je ljuta jer joj je prebrzo išlo ( nije na tu stranu jela od 3 ujutro). Nakon što se najela probam rukom stisnut izađe nekoliko kapi. Uzmem izdajalicu i izvučem još 40ml i skužim da imam kvrgu i da me na jednoj strani boli. I masirajući izvučem još 20ml. I sad gledam tih 60ml i mislim si od kud 😂. Naravno žao mi to prolit pa iz fore spremila u hladnjak 😂 luda baba.
    Cure koje se spremate na put sretan put, da dječica budu dobra

baarbaraa29
    31. Kolovoz 2018. 14:55

Franova super! Ostajemo 2 tjedna, tj.ja 3, mozda i 4 ovisi kad ce muz moc opet doc po nas. Imali smo opciju avion, ali kud se nikad nisam vozila avionom, bojim se visine (iako mislim da to nekako i nebi bio problem) S je pozivcan.. 🤭 mislim da od te verzije za sad nis!
    Pharmamma 😘 i vama sretan put! Ja pakiram pd srijede i evo pri kraju sam 😂
    Maja82 😚 i super za setnjicu!!
    Ivy vrijednice 💪🏻😎 Kava dogovorena!
    Cokica😚 da sve boljke brzo prodju! Odmaraj kad stignes!
    Nasdva zasto joj nebi dala i to izdojeno mljekeco?
    Znaci postoje i mikro ragade? Ja na ljevoj imala veliku i bome sam vidila zasto mi oci ispadaju kad sisa, a sad desna boli, a nis ne vidim! Ali bol kao da je ful iziritirana! Kao da je sisao 5 sati u komadu 🙁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    31. Kolovoz 2018. 15:31

Joj, danas je bas tezak dan, mala nije skoro uopce spavala otkako se probudila u 8h, cak ni vani. Samo si trlja usta, gura ruke i zvace ih, jedva je nekaj pojela danas, prakticki joj guram sisu/bocicu u usta :( i onda joj pogledam usta i imam kaj vidjeti - izbija joj donja jedinica, vec je dio zuba izbio 🤤 ako bude kao starija seka, ostarit cu 10 godina sa svakim zubom :(

• Maja82
    31. Kolovoz 2018. 16:07

Nasdva obavezno izdoji da ne zavrsis ko ja na antibiotiku! 😣 Ako ti se dosta stvara mlijeka a ona sve ne pojede tak bude pa obavezno svaki dan masirat i prepipat ima li koja kvrga. A ovo pospremis u frizider i mozes dat u roku 24-36 sati. Ja sam davala do 24 h onda bi hitila. Ak pojede jednu pa jos cendra pogotovo navece pojede jos i iz bocice jer je lakse i fino zaspe. 

Noemi
    31. Kolovoz 2018. 16:17

Pozdrav ekipica, evo i nas sa prvog pregleda. Moja buhtlica je narasla 1 kg i 5 cm.. dobili smo oleovit D kapi. I pregled kukića za 2 tjedna.. to je pravi Mali sisavac.. ne odvaja se od sise i sad mi je veći izazov s njom i kućanskim poslovima jer na početku sam imala pomoć a sad smo ostale same.. tu je i tata, al on ne kuha niti sprema stan, radi po cijele Dane i nije nikad bio za kućanske poslove.. pomaze mi jedino oko bebicie.. danas sam pravila ručak i dojila ju istovremeno.. sa nožem u ruci 😲 malo sam se pojadala jer mi se bas skupilo a i neispavana sam kronično već danima..
    Barbara super za godišnji, i meni bi jedan dobro došao..
    Cokica, ako si imala opcu anesteziju glavobolja je cesta poslije, ja sam imala u spinalnoj pa nisam imala glavobolje.
    Arizona, to je super kilaza.. bravo mama 😊
    Ostale cure svašta ste natipkale.. nemojte zamjerit zaboravila sam a nisam otvorila drugi prozor da pratim 😁

pharmamma
    31. Kolovoz 2018. 16:27

A nije da se, kaj se tiče izdajanja nakon dojenja,to radi samo ako je bas neka kvržica ili je dojka još prenapeta i bolna..inače se još vise povećava produkcija mlijeka..tako da mislim da bi u normalnoj situaciji to dodatno povećalo rizik od upale jer se stvara vise mlijeka nego sto beba može posisati

nasdva
    31. Kolovoz 2018. 18:33

Maja82

Nasdva obavezno izdoji da ne zavrsis ko ja na antibiotiku! 😣 Ako ti se dosta stvara mlijeka a ona sve ne pojede tak bude pa obavezno svaki dan masirat i prepipat ima li koja kvrga. A ovo pospremis u frizider i mozes dat u roku 24-36 sati. Ja sam davala do 24 h onda bi hitila. Ak pojede jednu pa jos cendra pogotovo navece pojede jos i iz bocice jer je lakse i fino zaspe.

Hvala na savjetu. Može izdojeno mljelo u hladnjaku i duže stajat. Starije djete sam hranila isključivo svojim izdojenim mljekom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.