Bravo za vas dvoje🤗😘,bit će nešto😉. Ajde skuhaj,evo me😂😂kak bi to bilo dobro🙂da se samo tak može doći k tebi na kavu😍.
Ne znas ti kako sam ja zimus kuhala kavu za cure na whats up grupi! 😂 Povadila skoro sve salice po stolu, blizancima po 2 salice..ma show! 🤣
Miha isto place pred spavanje od zivcanoce? 🙈 To mi bide fascinantno!
Ni ka ne kuham, moj je do 8 na poslu! Jaja budu sasvim fini obrok 😁 Zapravo i inace kuham kad mi malac dozvoli!
Joj ja sam bila sebicna pa nisam nis citala sam se dosla hvalit 😂😂 Sad cu prepisat od Ene! 😄
Ivy javi kak je proslo!
Franova nisam citala jel malo veliko dijete ozdravilo?
Arizona, dobro mislis😊 to je super!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena pa prvo jedem to se podrazumijeva ahahahahahaha
Barbara je ozdravio je hvala Bogu 😉 koliko cete biti u hr? Vjerojatno si rekla ali nisam zapamtila
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Haj i od nas 😊😊 mi noc standard , jedno cickanje :) sad je druga tura spavanja nadam se :) jucer sam povadila zimske jakne da se toga rijesim , u space begove sam pospremila lucijinu sta je prerasla i sarinu isto 😶 , danas sam hrpu robe opeglala , sutra cijeli dan nesto , navecer svadba 🙈🙈
Upravo sam 10 min pokusala gurat dudu 😶😶
Zelim miran dan svima 😍😍
Ivy sretno s pregledom i pikicom 😊
Arizona super za kilice 💪
Hope možda da probaš s masažicama trbuha,možda malo potakne rad crijeva..
Ena i Barbara i A.plače kad je umorna a ne može zaspati,onda je sva nervozna i cendrava i bas ju je teško uspavati
Barbara sretan put ☺️☺️ Uzivaj sa svojima ❤️
I kod mene danas brzinski obrok samo za mene..a bome bi trebala iskoristiti priliku kad ona zaspi da operem i popeglam veš i krenem nas pakirat za more..uz nju taman do pon stignem sve 😂😂
Dobar dan svima!
Arizona fenomenalna kilaza! Jako dobro za prvi tjedan i to samo na cicki!
Barbara sretan put i nadam se da cete uzivati!
Nadam se da ce svima danas biti dobar dan 😁 i noc naravno.. nama je nocas proslo super, sad bili u setnji na plac i ducan, spava u kolicima divno nesto. Bojana probaj dudu mozda promjenit, nasa ima silikonske dr.brown one iz jednog komada, ima i chicco takve, one sto nemaju onu plasticnu okolo.. mozda to zulja plasticno ne znam.. a ima djece koja naprosto nece dudu i gotovo.
Barbara dodem na kavu al kad stigneš u HR 🤣.
Pharma srerno s pakiranjem... Ma do ponedjeljka stigneš sve....
Arizona odlična kilaža... Bravo mama!
Ja skuhala, počistila i oprala podove. Kad mališa ne aja po noći odradi turu od 2.5 sata ujutro...
Sad pijem kafu jer sam i pojela...
I moj Vid je umoran extra nervozan onda ga full teško uspavati. Još nismo uvježbali vožnju autom. Čim dotakne AS odmah urlačina... 🤣.
Javim se kad završim s pregledom
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Probala sam foru s ručnikom i djelovalo je ravno 20 sec.. preumoran je bio za takav pokušaj 🤣
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma nis povratila mi je , gurala je i vrtila jezikom i povratila , sve ih isprobala ..sad je sve teze sto je starija 🤔🤔
Barbara sretan put 😍😍
Mi se i vagale danas 5020 😍 curka mi je u ovoj dobi prva imala 3500 😂
Dan ženske 😁
Da se i ja napokon malo javim, dok stignem tipkati. Sad mi spava, a ja mjerim temperaturu. Jučer sam imala 37.5, jutros groznica me tresla. Bila je patronažna i pogledala mi rez, to joj se čini ok. Kaže možda neki kanalić začepljen. Inače, samo smo na sisi, izašli smo u utorak s 3300, danas je imao 3470. Kaže patronažna super s obzirom da je samo na sisi, a ja rodila na carski.
I da, post mi je sav zbrda zdola, niđe veze 😂
I mislim da su mu počeli grčiči, sav se stisne, zacrveni, urliče.
A da pitanje za vas koje ste na carski. Jel neku užasno bolila glava? Meni ni tablete ni ništa nisu pomagale, kažu mi da je moguće to od anestezije.
Joj, idem malo zatvorit oko dok mogu.
Puse svima 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji