Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    31. Kolovoz 2018. 08:20

Jutro cure 😊 
    U nas noc po obicaju, 22:30-8 s jednim buđenjem..kad god zaspa tocno u 8 se budi mogu sat po njemu navit. 
    Moj isto stavlja ruke u usta, nekad uspije pogodit samo jedan prst al cesce je to cila šaka. 
    Nadam se da je i vama noć bila dobra i da će dan isto bit 😊
    Arizona, u krevetu im je toplo i puno poznatih mirisa nije cudno da bi radije ostali. Ali nije jos naviknut ne brini

nivami
    31. Kolovoz 2018. 08:40

Jutro 
    Mi smo super spavali od 9 do 7 uz tri budenja
    Sinoc smo obavili prvo kupanje 
    Jucer ga je patronazna vagala u 3 dana je dobio 160g,spava u kreveticu za sad 😂
    Evo cekam da zaspe pa da mogu doruckovati

nasdva
    31. Kolovoz 2018. 09:12

Ena31

nasdva

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1349059871904880&id=100004026396800&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Flajk%2Fposter%2F205595%2Fmedicinska-sestra-je-pokazala-kako-jednostavno-i-brzo-uspavati-bebu-mame-joj-se-ne-prestaju-zahvaljivati&_rdr
    Ajme moram sutra probat

😂😂Super to izgleda ovako ali kod mene mislim da nebi išlo😂😂..kao prvo treba ga okrenuti na bok i tu je već problem,možda tek rođene bebice, par dana stare,ovog mog velikog živca nema šanse tolko umiriti i okretati😂,probaj pa javi😉

Miha ima dudu i žiraficu tebi to ni netreba

nasdva
    31. Kolovoz 2018. 09:13

Probala sam. Ručnik 60x120 nam je kratak uzela sam onaj veliki za kupanje. Bila je mirna, dudala je dudu ali nije zaspala. Možda smo ipak malo prestari za to.

franovamamita
    31. Kolovoz 2018. 09:27

Jutro
    Dosta nas je frkalo,nije kakao 2 dana valjda ga to muci inace svaki dan nekoliko puta.. 
    Spava mi se i gladna sam i odo piti kavu.. 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

hope123
    31. Kolovoz 2018. 10:12

Jutro..mi imali super noc.. 1 budenje ali je siroce bilo toliko gladno da je tak halapljivo jela da je na kraju sve izbljucala :D 
    Moja isto palac cucla i cijelu saku i onda ne znam jel gladna ili joj je samo to super :D
    Mi kakamo 1x na tjedan i koma..imate neko rjesenje da to malo ubrzamo? znam da se tolerira 10 dana ali bas joj je koma...

baarbaraa29
    31. Kolovoz 2018. 10:43

Ajde da i ja za promjenu malo pohvalim naseg zvrka 🤭
    Jucer je zaspao tek u pola 3, od 8 ujutro bio budan..par puta ga probala pustit iz ruku da se siroce naspava kak treba. Uglavnom uspjelo je tek kad je zaspo na lezec na sisi. Odspavali oboje do pola 5. Sisa ostala na izvolte i lega se samo opet posluzio! 😂 Uspjela sam se izvuc iz kreveta da se ne probudi, opeglala stvari za put, a on potego do pola 8!
    Onda smo imali party, koncert do pol 11 i uz par šššš zaspao za 2 min. Cak se nije probudio ni kad sam ga stavila u onu vrecu zamatalicu. Onda u 2,u 6 ga prebacili kod nas..sisao, spavo, siso..do 9 skoro! Bit ce i od njega nesta! 😁😁
    Veceras jos pakiranje do kraja i ujutro brm, brm, brrrrm... 😊
    Ja popila kavu, al bi mogla jos.. Ko kuha?
    Ena, Ivy, Pharmamma..? Ili cete k nama? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

31. Kolovoz 2018. 10:51

Evo i nas😀,još smo poslje cickanja u pol 6 odspavali do 9,papao,kakao i sad spava,malo je plakao,uvjek kad mu se spava plače ak nemre odmah zaspati. Ivymicek sretno na pregledu i pikici 😘. Već sam jednom pisala ovaj post pa mi nije htjelo poslati tak da nezz kaj sam još htjela...curke koje nisu pajkile,polažemo nadu u dan i iduću noć😘🤗😍. A moraju i ta frkanja i grčevi jednom proći više,nek čim prije prođu. Lucy tvoj beban super spava😍😍. Nasdva probaj još koji put,možda upali.😀. Franovamamita treba jesti a ne kavu piti🤣,iako sam i ja prvo kavu pa doručak. Danas ne kuham,m je skoro cijeli dan na poslu,kad dođe ima gulaš od jučer ili jaja 🤣😂. Držite se mamice😘🤗😍

31. Kolovoz 2018. 10:57

baarbaraa29

Ajde da i ja za promjenu malo pohvalim naseg zvrka 🤭
    Jucer je zaspao tek u pola 3, od 8 ujutro bio budan..par puta ga probala pustit iz ruku da se siroce naspava kak treba. Uglavnom uspjelo je tek kad je zaspo na lezec na sisi. Odspavali oboje do pola 5. Sisa ostala na izvolte i lega se samo opet posluzio! 😂 Uspjela sam se izvuc iz kreveta da se ne probudi, opeglala stvari za put, a on potego do pola 8!
    Onda smo imali party, koncert do pol 11 i uz par šššš zaspao za 2 min. Cak se nije probudio ni kad sam ga stavila u onu vrecu zamatalicu. Onda u 2,u 6 ga prebacili kod nas..sisao, spavo, siso..do 9 skoro! Bit ce i od njega nesta! 😁😁
    Veceras jos pakiranje do kraja i ujutro brm, brm, brrrrm… 😊
    Ja popila kavu, al bi mogla jos.. Ko kuha?
    Ena, Ivy, Pharmamma..? Ili cete k nama? 😊

Bravo za vas dvoje🤗😘,bit će nešto😉. Ajde skuhaj,evo me😂😂kak bi to bilo dobro🙂da se samo tak može doći k tebi na kavu😍.

Arizona
    31. Kolovoz 2018. 11:00

Pozz mamicama.. i nasa noc jè bila ok.. ja manje strgana nego jucer.. koliko se sjecam 2 ili 3 puta je cickao.. ja na zadnjem zaspala na ledjima prevaljena ko prasica ..isto sa sisom na izvol'te😅 pa smo se ujutro probudili u lokvi mlijeka ..hahahah...
    Bila patronazna dns 2.puta.. mislila sam da ceno se kupati jer je otpao pupak..ali kaze da je unutra jos mrvu vlazno da bi pricekala do sljedeceg puta.. ali smo se zato vagali i moj decko ima 3420g ..a prije tjedan dana kad smo izlazili iz rodilista je imao 3050.. kako je iskljucivo na ciki mislim da je to super..kaj ne? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.