Jedem super kornet i odmah sam vas se sjetila kak smo u trudnoći sve ga redom tamanile🤣🤣🤣🤣
Joj ja jedan dan pojela sladoled i onda mi se frkala dobar dio noći i idućeg jutra..i sad se bojim opet probati 😩😩 ne znam jel bilo od njega il se samo slučajno poklopilo,al mislim da je to bila najgora noć dosad pa pušem i na hladno..da mi se bar toliko je jede 😕
Jedem super kornet i odmah sam vas se sjetila kak smo u trudnoći sve ga redom tamanile🤣🤣🤣🤣
😲😲😘😘😘😘😘😍😍😍😍I ja biiii
Evo ih opet sa super kotnetom 😂😂😂.
Jučer Ena sa muffinima danas Franova sa sladoledom.. #nesmijemjergafrče i #guzicamidovoljnovelikapanesmijem
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova ja ga danas gledala u ducanu! 😂 odustala jer imam vec kekse i nutelu spremne, a sve si mislim popodne cu si ga uzet 😁
6xmama, slazem se da treba probavati i biti.uporan, probaj sto vise nudit i izdajat se cesce al bitno je da beba nije gladna a ne da nuzno doji a obje ste onda iscrpljene i nezadovoljne. Sve je to super al bitna je hrana i dobivanje na tezini.
Hormoni pucaju povremeno sve ocito 😂 A kaj cemo..mora nam se sve oprostit
Bila na pregledu kod ginekologa, sve super, na kraju mi rekao - a sad se puno sexati s muzem da se dolje opet sve ojaca, nema bolje vjezbe 😊😂😂
Bila na pregledu kod ginekologa, sve super, na kraju mi rekao - a sad se puno sexati s muzem da se dolje opet sve ojaca, nema bolje vjezbe 😊😂😂
Moraš baš s mužem 😉
Moraš baš s mužem 😉
😂😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marta mi jede na bolnu bradavicu i paralelno s tim me muha grize po nogama 😭
E htjedoh komentirat ono kako svi pitaju da li dojiš. Kad mi Lovro bio beba onda je moj odgovor bio hranimo se
Sortiraj odgovore
Najstariji