Jedem super kornet i odmah sam vas se sjetila kak smo u trudnoći sve ga redom tamanile🤣🤣🤣🤣
Joj ja jedan dan pojela sladoled i onda mi se frkala dobar dio noći i idućeg jutra..i sad se bojim opet probati 😩😩 ne znam jel bilo od njega il se samo slučajno poklopilo,al mislim da je to bila najgora noć dosad pa pušem i na hladno..da mi se bar toliko je jede 😕

Jedem super kornet i odmah sam vas se sjetila kak smo u trudnoći sve ga redom tamanile🤣🤣🤣🤣
😲😲😘😘😘😘😘😍😍😍😍I ja biiii
Evo ih opet sa super kotnetom 😂😂😂.
Jučer Ena sa muffinima danas Franova sa sladoledom.. #nesmijemjergafrče i #guzicamidovoljnovelikapanesmijem

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova ja ga danas gledala u ducanu! 😂 odustala jer imam vec kekse i nutelu spremne, a sve si mislim popodne cu si ga uzet 😁
6xmama, slazem se da treba probavati i biti.uporan, probaj sto vise nudit i izdajat se cesce al bitno je da beba nije gladna a ne da nuzno doji a obje ste onda iscrpljene i nezadovoljne. Sve je to super al bitna je hrana i dobivanje na tezini.
Hormoni pucaju povremeno sve ocito 😂 A kaj cemo..mora nam se sve oprostit

Bila na pregledu kod ginekologa, sve super, na kraju mi rekao - a sad se puno sexati s muzem da se dolje opet sve ojaca, nema bolje vjezbe 😊😂😂

Bila na pregledu kod ginekologa, sve super, na kraju mi rekao - a sad se puno sexati s muzem da se dolje opet sve ojaca, nema bolje vjezbe 😊😂😂
Moraš baš s mužem 😉

Moraš baš s mužem 😉
😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marta mi jede na bolnu bradavicu i paralelno s tim me muha grize po nogama 😭

E htjedoh komentirat ono kako svi pitaju da li dojiš. Kad mi Lovro bio beba onda je moj odgovor bio hranimo se

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji