Ljudi stvarno ne razmišljaju..logično je da se gosti prilagode vašem i bebinom rasporedu,a ne ovako..dobro da nisu rekli da bi u ponoć došli
Meni trebaju litre i litre kave..krenuli grčevi jučer popodne,ono kaj je odspavala bilo je na rukama..uspjela čvršće zaspati u 11, buđenje u 2 i do pola 6 cicanje/frkanje/plakanje/prdenje/kratko spavanje/bljuckanje i tako u krug..ponovno ju probudilo u pola 7,uspjela zaspati i od 8 nanovo..od “gore” polovice nije bilo neke veće koristi tako da mi se ruke i leđa raspadaju..evo sad sam ju ponovno probala spustiti da odspava,vidjet ćemo koliko će uspjeti
Nadam se da ste vi imale bolju noć 😘😘
Ajme cure baš mi je žao zbog loših noći😭. Mihael je uspio zaspati oko 11,probudio se oko 2 ali nakratko samo,nisam ga dizala i zaspao je,u 5 se premjestio k nama u krevet,do 8 smo cickali i spavali ,sve u svemu ipak ok noć,sad je papao i na putu da zaspi nadam se. Danas imamo goste koji nisu rekli kad će doći i mene to živcira,ak se već najaviš pa reci bar okvirno kad da te očekujem 🙃
U odnosu na noc prije i dan, vecer i sad jutro ok, bumo vidjeli kak ce biti ostatak dana.🙏🙏🙏
Kaj se gostiju tice, ja sam ta koja odredjuje kad ce netko doci, ako im ne pase, oni su ti koji se prilagodjavaju, dolaze meni, ne ja njima.😎
Gledam u planinu vesa za peglanje, majko mila, ne znam kad cu to. Jos i stan treba komplet usisati i prebrisati. 😣😣😣
Mamice bok.. evo konacno ulovila malo vremena da natipkam prvi post i pridruzim se novoj temi🤗😀
Naravno ne stignem citati kaj ste pisale jer moja mrva me okupira cijelo vrijeme☺ pa nemoj te zamjeriti ako ste vec tipkale o tome..
Recite mi za pocetak.. kaj su vama rekli jel treba bebu podrigivat ili ne nakon papanja ? 6 dana smo stari dns❤.. i kako rjesate/olaksavate grceve ako ih vase bebe imaju..?
url=https://lilypie.com]
Dan
Ajme pharma nadam se da ces tijekom dana uspijeti uhvatiti malo sna 😘
Nasa noc super,samo sto sam se ja umjesto da spavam dopisivala s muzem do 3 😋 i sad cu platiti ceh jedva gledam...
Ena ja onda pitam daj mi reci kad cete doci cisto da znam 😁
Mamica kontam te i ja bih imala sta za raditi ali Neda mi se nista nemam snage danas cu samo svom skolarca knjige staviti u omote
Arizona dobro dosla draga 😘😘 pa preko dana ga dizem da podrigne po noci ne ako odmah mirno zaspi ako se pocne odmah napinjati i nemiran je dizem i tada...
Mi koristimo BioGaia kapi a za grceve espumisan...
Kakvo je vrijeme cure kod vas? Kod mene hladno i kisa ali neka ja to volim milina 😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mamice bok.. evo konacno ulovila malo vremena da natipkam prvi post i pridruzim se novoj temi🤗😀
Naravno ne stignem citati kaj ste pisale jer moja mrva me okupira cijelo vrijeme☺ pa nemoj te zamjeriti ako ste vec tipkale o tome..
Recite mi za pocetak.. kaj su vama rekli jel treba bebu podrigivat ili ne nakon papanja ? 6 dana smo stari dns❤.. i kako rjesate/olaksavate grceve ako ih vase bebe imaju..?
Dizem na podrigivanje stalno, ali cekam par min, ako se ne podrigne, stavim ju spavati.
Od rodjenja joj dajem svako jutro 5 kapi BioGaie, a Espumisan kapi tijekom dana po potrebi protiv napuhavanja/grcenja.
Dan
Ajme pharma nadam se da ces tijekom dana uspijeti uhvatiti malo sna 😘
Nasa noc super,samo sto sam se ja umjesto da spavam dopisivala s muzem do 3 😋 i sad cu platiti ceh jedva gledam…
Ena ja onda pitam daj mi reci kad cete doci cisto da znam 😁
Mamica kontam te i ja bih imala sta za raditi ali Neda mi se nista nemam snage danas cu samo svom skolarca knjige staviti u omote
Arizona dobro dosla draga 😘😘 pa preko dana ga dizem da podrigne po noci ne ako odmah mirno zaspi ako se pocne odmah napinjati i nemiran je dizem i tada…
Mi koristimo BioGaia kapi a za grceve espumisan…
Kakvo je vrijeme cure kod vas? Kod mene hladno i kisa ali neka ja to volim milina 😋
Isto hladno i kisa, prekrasno 😍
Tnx na odg.. i mi smo uzeli bioGaia kapi.. ..znaci koliko dugo se smije to koristiti? Daki su u ljekarni jos neke sab simplex..kao da su te jace.. nisam jos kombinirala jer ne znam jel smijem .. i kupila sam caj za sebe.. ali eto 1.dan kad smo dosli nliz rodilista bilo ok i mislila da pomaze..a jucer opet grcici.. danas je miran zasad ..boze daj da i ostane bez grceva..
Paranoja me jesti..da nije do moje prehrane iako sam ugl na oilecoj juhi i kuhanom mesu .. pazim..a svi mi kazu jesti normalno.. 😥
url=https://lilypie.com]
Dobar dan mamice i bebice... konacno kisa 😁
Nasa noc divna, e da su bar sve ovakve... prethodne tri sam bila zombi a sad smo se fino napajkili oboje... budio se samo za cickanje...
I mi imamo problema sa “najavljenim” gostima... nikako da napravim bebi ritam jer svi bi kad njima odgovara ili ne dodju u dogovoreno vrijeme.
Arizona cestitam ovde na bebici ❤️ Podrigivanje obavezno radimo jer tad ima mnogo manje grcica
Pharma nadam se da odmaras sad tokom dana...
Puse svima 😘
Cure ovi cijelodnevni grčevi će me stajati života ... toliko mi je to teško psihicki podnositi da je to katastrofa. Kako se vi nosite s time? Mi smo danas otišli u goste dedi i baki i to je kaos,plače za poludit. Ja ne znam da li vaši mališani isto imaju grčeve kod svakog pražnjenja crijeva. Moje dijete ne zna kako da prdne i pokaka se i onda krene plač i vriska i gubitak energije na to. S 5 dana je krenulo,dr kazu da su kolike u pitanju,ja sam sumnjala i na intoleranciju na laktozu i doslo mi je vec da predem na ad il nesto da vidimo jel ce pomoci. Pomažemo joj svakako: položaj za kakanje iznad umivaonika,masaža trbuha i stiskanje nogica na trbuh,nosenje na ruci sa trbuhom oslonjenim,topli jastučić na trbuh,topla kupka,nošenje,ljuljanje pjevanje... nekad pomogne nesto od toga a nekad kao sad nista,i to me baca u očaj. Onda samo želi sisati i kad sisa izbaci veći dio hrane kad krene tiskati. Inače je samo dojena beba. Podrigujem ju isto obavezno i to nekoliko puta u podoju. Najgore kad fino zaspe pa ju moram probuditi zbog tog. Od kapi dajemo neke homeopatske ali mislim da to sve skupa nema neki utjecaj. Ja ne pijem mlijeko ni kavu. Ne jedem nista sta napuhuje pa opet nije dobro. Čitam po forumima da druga djecica imaju i do 6mj grceve i bojim se ako to tako fakat i bude kod nas... ja sam vec sad luda. Inace isto kad mi krene jaci mlaz iz bradavice pokusam istisnuti to sto jako sprica da se ne naguta zraka i ne zagrcava,ali svejedno ponekad halapljivo jede i cujem ju kako guta zrak.
Evo bas sam se morala izjadati jer me ovo unistava. Kad se pokaka i isprdi najbolja je djevojcica na svijetu.
Pitam se kad i hoćemo li ikad moći otići van stana bez posebnih priprema.
Arizona čestitam na bebici i svima nam želim da ti glupi grčevi prođu što prije...
Ovo je noćna mora.
Ako imate još neki prijedlog kako pomoći bebi javite!
Btw ovo zahlađenje jako lijepo došlo! I što se gostiju tiče strah me kako će biti kad krenu posjete.
Sortiraj odgovore
Najstariji