Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    25. Kolovoz 2018. 13:13

Phrama hahhaa znaci nema pravila, svi zapisaju 😂 super za kilice i centimetre 🎉🎉 a joooj, jadna ti 😧
    Spavali do 11, s tim da smo ss cijelu noc budili. Sad je zaspao nosajuci se, pa lezi na mami. Kod nas jos nije zahladilo, kazu sutra ce 😧 

04.07. Matija 💜

25. Kolovoz 2018. 14:29

Evo mi se vratili s mora. Aleks je jako dobar danas.
    Sad smo imali pokusaj okretanja s trbuha na ledja,  malo mu fali,  al teska guzica vuce natrag.
    Evo ga spava nazivcirao se i umorio 😂😂😂😂😂
    Pharma supac za kilice. Meni je Aleks bio ljevicar,  kak ja kazem,  pa sam pae dana forsala desnu stranu i sad na obje prati jednako i jednako koristi obje.
    Ostalo procitano,  zaboravih,  sorry.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    25. Kolovoz 2018. 17:12

Pharma - bravo za curku!
    Moja malena danas nerovna jako, stalno gura rukice u usta, nudim konstantno cicu, jede, podrigne i zaspe na meni, cim je spustim vristanje i budjenje i ajmo jovo nanovo cica. Dala sam joj i bocicu, ali popila je jedva 30ml i opet zaspala. Nije mi kakala od cetvrtka, uzasno puno prdi, nadam se da ce se pokakati. Starija mi nije kakala po 8 dana, ali je bila iskljucivo dojena pa nisam imala brige jer je to za njih ok. Ne znam sad s mladjom kojoj dodajem ad u hranu 2-3 puta na dan kaj da radim

25. Kolovoz 2018. 17:22

mamica1985

Pharma - bravo za curku!
    Moja malena danas nerovna jako, stalno gura rukice u usta, nudim konstantno cicu, jede, podrigne i zaspe na meni, cim je spustim vristanje i budjenje i ajmo jovo nanovo cica. Dala sam joj i bocicu, ali popila je jedva 30ml i opet zaspala. Nije mi kakala od cetvrtka, uzasno puno prdi, nadam se da ce se pokakati. Starija mi nije kakala po 8 dana, ali je bila iskljucivo dojena pa nisam imala brige jer je to za njih ok. Ne znam sad s mladjom kojoj dodajem ad u hranu 2-3 puta na dan kaj da radim

Ma bude,jjednostavno ima dana kad ne kakaju,valjda nema puno otpada,sve se iskoristi,Mihael prekjučer dva ili tri puta,jučer nije,danas jednom a isto je na ad(kao glavni obrok,cica između i kroz noć ako se probudi,makar danas je htio i jedno 3 puta cickati i to iz obje😂😂). I on je i danas cendrav tak da te kužim,pojede,plače,nosim,spustim,plače,zaspi na kratko pa u krug...ma bude to valjda došlo na svoje,vjerujem da kad se počnu interesirati više za igračke i stvari oko sebe...

mamica1985
    25. Kolovoz 2018. 18:08

Ena - vjerojatno, da.

nasdva
    25. Kolovoz 2018. 22:16

Klinci spavaju pa sam ulovila malo vremena da se javim.
    Bravo za Anastaziju lijepo napreduje.
    Cure sve su to faze koje će proći i nove će doći.
    Nego ne kužim ljude koji zovu da bi došli vidjet bebu i onda im kažeš da se u 19h beba sprema na spavanje, a starije dijete u 20:30 već u krevetu i da je kasno da dođu oko 20h. Oni se naljute i uvrijede. Pa uopće oko 20 h ide u goste??? 

25. Kolovoz 2018. 22:52

Uff naporan dan..bebo mi strašno vrištal od 7 do sad😥,s kratkim stankama,sad pojeo,kakao i zaspao al još ima faze plača u snu...nadam se da bu čvrsto zaspao pa da odahnem..laku i mirnu noć svima😘

ivymicek
    25. Kolovoz 2018. 23:06

nasdva

Klinci spavaju pa sam ulovila malo vremena da se javim.
    Bravo za Anastaziju lijepo napreduje.
    Cure sve su to faze koje će proći i nove će doći.
    Nego ne kužim ljude koji zovu da bi došli vidjet bebu i onda im kažeš da se u 19h beba sprema na spavanje, a starije dijete u 20:30 već u krevetu i da je kasno da dođu oko 20h. Oni se naljute i uvrijede. Pa uopće oko 20 h ide u goste???

Ni ja ti to ne razumijem. Moji klinci stariji su u krevetu u pol 8. Ne spavaju po danu a budni od 7 tak da su već tad strgani.
    Ljudi si rade raspored po sebi a ne po ljudima kome idu u goste.
    Ajme Ena nadam se da je čvrsto zaspal i da sada odmarate. Najgore mi je kada urlaju bez prestanka a ti nikako ne možeš pomoć 😭.
    Mi sko cijeli dan s klincima nekaj radili pa se nisam ni stigla javiti. 
    Ljubim vas i laganu noćicu ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    25. Kolovoz 2018. 23:27

Uzasno su svi komotni i ne pitaju kak tebi odgovara, nego bi svi po svojim fiks idejama dolazili! 😡 Jako iritantno!

nasdva
    26. Kolovoz 2018. 09:47

Ajme kakva noć, ne ponvila se. Nakon hranjenja u ponoć odlučila bit budna. Pa joj se poslje nije dalo zaspat nego je od umora malo vrištala, pa je opet sisu natezala i jedva zaspala u pola 3. U 5 plač, malo jela i od 6 frkanje, prdnje i plač. Sve se to nastaviloi s hranjenjem u 8 kad se konačno pokakala. Jedva gledam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.