Ivy sve mi je jasno hahha bravo za jastuke, zeno kako stignes sve to? 😱
Ena vidi ga sto drzi glavicu, veliki slatkis 😊
Barbara svaka cast na strogoci, meni ne ide 😂 i ja svog zovem glumcem kad krene plakati na silu
Rubia cestitamo na mjesec dana, slatkis mali. I mi imamo isti komplet, dobili od zaove, ali je veci broj i jedva cekamo stati u njega 😊
Matija je cijeli dan nervozan, sve redom ga pati. Sad smo ga kupali, sisao i plakao i napokon spava, danas je nesto ranije zaspao, valjda od umora. Danas smo dozivljeli i pisanje po laminatu (dobro pa nije po meni) i kakice do pola leda 😂 ugodnu noc zelim 😘😘
Ma mm jastuke po skrivečki radim negdje 6 tjedana, dug je to proces bio. Uglavnom navečer kad sve uspavamo 😂. Da nisu sada bili na moru nebi još bilo gotovo…
Mislim da ih ova promjena koja se najavljuje izbaci iz takta. Bitno da se iskakao i ispiškio pa će i ljepše spavati.
Moj danas spava 15 min frče se i iskaki i nema više spavanja nakon presvlačenja.
Obukla sam ga u dugi kombinezonić jer najavljuju zahlađenje valjda se neće skuhati 😱 ak ga sad idem presvlačiti bum ga zbudila
I ja sam svojoj obukla dugu tanku pidžamicu..kod nas je vec i malo kiše palo i bas se osjeća da dolazi hladniji zrak..a pošto se toliko vrpolji da se uvijek otkrije,mislim si da je bolje da je u dugom
Mihael je napokon zaspao,kak dugo vidjet ćemo,izgleda da ga probava muči danas,nije kakao,samo je puno prdio. Laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘. E da,hvala na lijepim riječima za mog buckića i položaj glavice. Neznam zašto ali već mi se par dana kad leži na leđima savija,kao da će na bok,tijelom se okrene a glavica mu ostane iza,jel to pokušaj okretanja ili zbog refluksa,nisam još otkrila🤷
Ivy jastucici su prekrasni!
Ja se nadam zahladjenju..jos se kuhamo ali isto cu ju obuc u dugo po noci!
Laku noc svima,drzim fige za sto manje frkanja i budjenja!
Jutro drage moje 😘 nadam se da je noć svima dobro prošla..mi donekle mirno odspavale uz 3 buđenja..ona danas u inat i dalje spava, a moram ju spremiti za sistematski 😁 javim kasnije kako je bilo
Jutro
On je cak dobro spavao ja fantazirala budila se 15puta ustajala i lovila komarce ubili su me nocss... ajme jedva gledam... otvorila sve prozore bas lijepo hladan zrak ulazi...taman savrseno za spavati ali jbg🤣🤣🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo,mi obavili sistematski,dobila je 1040g i narasla 3,5cm 😊 veli dr sve ok,kukići malo labavi pa u utorak imamo uzv..i trebamo ju poticati da okreće glavu u lijevo jer preferira desnu stranu,ali to smo mi već počeli jer smo i sami primijetili
Evo,mi obavili sistematski,dobila je 1040g i narasla 3,5cm 😊 veli dr sve ok,kukići malo labavi pa u utorak imamo uzv..i trebamo ju poticati da okreće glavu u lijevo jer preferira desnu stranu,ali to smo mi već počeli jer smo i sami primijetili
Bravo za kilice i centimetre... A i za ok spavanje.
Mi smo spavali ali on cijelo vrijeme stenje i tiska. Okrenula sam ga na trbuh jer mu je tak lakše i onesvjestila se .
😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro svima! Konacno se lakse dise 😁 mi se 2x budili papati a ujutro i frkanje nastupilo al sve u svemu fina noc. Pharma super dobitak na tezini , taman! Vidis meni se cini da nasa okrece vise ulijevo glavu i taman jutros kazem muzu da joj trebamo okretat udesno.
Jutreko😀. Pharmama bravo za kilice i centimetre,raste Anastazia lijepo 😘😍. I Mihael preferira desnu stranu,ima zaležanu glavicu,forsiramo ga na lijevu ali to bude vriska pa moramo malo trenirati strogoću i ignorirati (al ne možemo dugo😭).
Je,fino je zahladilo,nek tak i ostane kaj se mene tiče😀.
Ivymicek nadam se da će im crijeva ubrzo sazrijeti pa se nebudu tolko mučili s tim,mi nismo kakali jučer pa se sve nadam da će danas,inače jednom,dva,ponekad tri puta zna...
Maja super za dobru noć,a i frkanje bu prošlo.
Mihica pajkio do pol 5 u krevetiću,uzela ga k sebi i pocickal 2 puta,spavao do 9,sad je opet nekih pola sata odspavao..
Sortiraj odgovore
Najstariji