Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2018. 17:39

ivymicek

Barbara maleni je medek 😍😍😍. Ja isto treniram strogoću ravno 30 sec iako je u mojoj glabi to cijela vječnost.
    Curke purke sa starijima proći će i tonuskoro da nas stalno trebaju pa ćemo se malo posvetiti starijima. Nekad uspijem više nekad manje nekad uopće ne. Kuham jednostavna jela ili skuham dan prije dok je muž tu a mali spava. Ali i naručim i pizzu i čevape i svašta nešto (od malo nezdravog im niš nebu bilo). Ali kada mali plaće ja stalno ponavljam da je on mali i da on mamu treba i da sam tako i njih nosila i hranila kad su bili mali.
    Rubia čestitke na mjesed dana Fedor osim što ima prekrasno ime je i prekrasan dječačić.
    Ena vidi ga što lijepo i pravilno drži glabicu. Moj se dosta muči i grči kad je na trbuhu pa ne znađ koliko je to dobro.
    Eto ostalo mi isparilo jee sam jako jako jako umorna i jedva gledam… Sva sreća kikach 3 spava a kikachi 1 i 2 umorni od puta pa gledamo crtić.
    A muž stavlja suđe prat..
    Ljubim sve umorne mamice

Danas vrištaona,ne spava skoro niš kaj nebi bil problem da je dobre volje😂,jeo u pol 4,zaspao tek malo prije i to jer nije imao više snage..sad kad se probudi kupanac,papica, vjerojatno vriska pa opet uspavljivanje,nadam se dobroj noći opet pošto je umoran(uopće nisam skromna😁). Svaka čast tebi s njih troje,kak i nebu bila umorna,odmarajte malo dok beba pajki,crtići su zakon😉😀

ivymicek
    24. Kolovoz 2018. 18:03

Ena31

ivymicek

Barbara maleni je medek 😍😍😍. Ja isto treniram strogoću ravno 30 sec iako je u mojoj glabi to cijela vječnost.
    Curke purke sa starijima proći će i tonuskoro da nas stalno trebaju pa ćemo se malo posvetiti starijima. Nekad uspijem više nekad manje nekad uopće ne. Kuham jednostavna jela ili skuham dan prije dok je muž tu a mali spava. Ali i naručim i pizzu i čevape i svašta nešto (od malo nezdravog im niš nebu bilo). Ali kada mali plaće ja stalno ponavljam da je on mali i da on mamu treba i da sam tako i njih nosila i hranila kad su bili mali.
    Rubia čestitke na mjesed dana Fedor osim što ima prekrasno ime je i prekrasan dječačić.
    Ena vidi ga što lijepo i pravilno drži glabicu. Moj se dosta muči i grči kad je na trbuhu pa ne znađ koliko je to dobro.
    Eto ostalo mi isparilo jee sam jako jako jako umorna i jedva gledam… Sva sreća kikach 3 spava a kikachi 1 i 2 umorni od puta pa gledamo crtić.
    A muž stavlja suđe prat..
    Ljubim sve umorne mamice

Danas vrištaona,ne spava skoro niš kaj nebi bil problem da je dobre volje😂,jeo u pol 4,zaspao tek malo prije i to jer nije imao više snage..sad kad se probudi kupanac,papica, vjerojatno vriska pa opet uspavljivanje,nadam se dobroj noći opet pošto je umoran(uopće nisam skromna😁). Svaka čast tebi s njih troje,kak i nebu bila umorna,odmarajte malo dok beba pajki,crtići su zakon😉😀

He he to ti se samo čini u večini slučajeva je to borba za goli život 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    24. Kolovoz 2018. 20:10

Barbara poza mislioca je naj 😁😁😁

Majda23
    24. Kolovoz 2018. 20:14

Ivy sve mi je jasno hahha bravo za jastuke, zeno kako stignes sve to? 😱
    Ena vidi ga sto drzi glavicu, veliki slatkis 😊 
    Barbara svaka cast na strogoci, meni ne ide 😂 i ja svog zovem glumcem kad krene plakati na silu 
    Rubia cestitamo na mjesec dana, slatkis mali. I mi imamo isti komplet, dobili od zaove, ali je veci broj i jedva cekamo stati u njega 😊 
    Matija je cijeli dan nervozan, sve redom ga pati. Sad smo ga kupali, sisao i plakao i napokon spava, danas je nesto ranije zaspao, valjda od umora. Danas smo dozivljeli i pisanje po laminatu (dobro pa nije po meni) i kakice do pola leda 😂 ugodnu noc zelim 😘😘

04.07. Matija 💜

franovamamita
    24. Kolovoz 2018. 20:25

Vecer
    Ajme koliko divnih bebica 😍😍kad ih vidis zaborsvis na umor 😘
    Stariji se super oporavio kao da mu nist nije bilo,hvala Bogu...
    Mi evo na sisi,bas sam umorna...nadam se dobroj noci...a to zelim i svima vama 😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    24. Kolovoz 2018. 20:25

Aewww 😍😍😍 frajerčić svi redom prekrasni 😍😍😍 
    Kod nas se nastavilo noćno stanje,cendranje,plakanje,frkanje,zaspi na 5-10 min i opet se probudi,skoro svakih sat vremena bi na cicu..jos kad se sjetim da sutra već u 7 moramo biti na sistematskom 😩 mislim da meni treba pol sata mira i tišine,tuš,kava i kantica sladoleda

franovamamita
    24. Kolovoz 2018. 20:26

I da Ivy svaka čast zeno predivni jastuci 😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    24. Kolovoz 2018. 20:30

Majda23

Barbara svaka cast na strogoci, meni ne ide 😂 i ja svog zovem glumcem kad krene plakati na silu
    Rubia cestitamo na mjesec dana, slatkis mali. I mi imamo isti komplet, dobili od zaove, ali je veci broj i jedva cekamo stati u njega 😊
    Matija je cijeli dan nervozan, sve redom ga pati. Sad smo ga kupali, sisao i plakao i napokon spava, danas je nesto ranije zaspao, valjda od umora. Danas smo dozivljeli i pisanje po laminatu (dobro pa nije po meni) i kakice do pola leda 😂 ugodnu noc zelim 😘😘

Ma mm jastuke po skrivečki radim negdje 6 tjedana, dug je to proces bio. Uglavnom navečer kad sve uspavamo 😂. Da nisu sada bili na moru nebi još bilo gotovo...
    Mislim da ih ova promjena koja se najavljuje izbaci iz takta. Bitno da se iskakao i ispiškio pa će i ljepše spavati.
    Moj danas spava 15 min frče se i iskaki i nema više spavanja nakon presvlačenja.
    Obukla sam ga u dugi kombinezonić jer najavljuju zahlađenje valjda se neće skuhati 😱 ak ga sad idem presvlačiti bum ga zbudila

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    24. Kolovoz 2018. 20:31

Majda23

Ti bar imaš dečka 😁 ja imam curku pa je prije 2 dana na neku foru uspjela s prematalice popisati vrata ormara,parket i krevet koji je metar dalje 🙈 bitno da su mi svi govorili,cura je,bar ti ne bude piskila okolo kad skineš pelenu 😂 i da,mobitel mi je bio na tom dijelu kreveta 🙈

ivymicek
    24. Kolovoz 2018. 20:32

pharmamma

Aewww 😍😍😍 frajerčić svi redom prekrasni 😍😍😍
    Kod nas se nastavilo noćno stanje,cendranje,plakanje,frkanje,zaspi na 5-10 min i opet se probudi,skoro svakih sat vremena bi na cicu..jos kad se sjetim da sutra već u 7 moramo biti na sistematskom 😩 mislim da meni treba pol sata mira i tišine,tuš,kava i kantica sladoleda

Potpisujem za kanticu sladoleda ali onaj koji ne deblja... Ne znam kaj da ti velim alk nadam se da ćeš noćas bar malo oka sklopiti.
    😘😘😘😘😘
    Franova 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.