Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    24. Kolovoz 2018. 10:49

Ivy bas su preslatki jastuci 😍 
    Evo uspjele odspavati sat i pol i mama popila veliku šalicu kave..a ona se uspjela pokakati napokon,sad još da isprdi sve i bit će mirnija valjda..dobro je da ne trebam kuhati danas,dogovor je još od jučer da naručujemo nešto..ko da smo znali
    Kaj se nosića tiče,A je dosta kihala jučer..ali nadam se da je to od njezinog bljuckanja kroz nos

24. Kolovoz 2018. 12:50

Pozdrav mamice. Žao mi je zbog neprospavanih noći,držim fige da se ustabili spavanje čim prije,odmarajte barem kroz dan dok spavaju,treba vam sna,vjerujte mi,ja sam svojevremeno zbog nesanice i iscrpljenosti završila na tabletama😫,hvala Bogu nakratko i sad je sve ok.

E da,bračne dužnosti ipak sinoć kvalitetno odrađene😂😂☺️. Mihael spavao cijelu noć u svom krevetić bez buđenja,u 6 cickanje i spavanje s mamom u krevetu do 9..i on kiše al to uvjek,neznam do čega je jer nema temperaturu...odradili set postavljanja na trbuh,opet kratko...

24. Kolovoz 2018. 12:54

Ena31

Pozdrav mamice. Žao mi je zbog neprospavanih noći,držim fige da se ustabili spavanje čim prije,odmarajte barem kroz dan dok spavaju,treba vam sna,vjerujte mi,ja sam svojevremeno zbog nesanice i iscrpljenosti završila na tabletama😫,hvala Bogu nakratko i sad je sve ok.

E da,bračne dužnosti ipak sinoć kvalitetno odrađene😂😂☺️. Mihael spavao cijelu noć u svom krevetić bez buđenja,u 6 cickanje i spavanje s mamom u krevetu do 9..i on kiše al to uvjek,neznam do čega je jer nema temperaturu…odradili set postavljanja na trbuh,opet kratko…
    miran dan vam želim svima 😘

Ivymicek zaboravila sam napisati svaka čast za jastučiće,preslatki su😍

Rubia
    24. Kolovoz 2018. 13:00

Ivy preslatki su jastucici 🤩
    Ena super za keksic.... 😁😁😁 ja jos uvijek nesto nisam u fazonu... odlicno se osjecam i nisam sivana ali mi se ne da, pa kao cekamo da izadjemo iz babinja 😂😂😂

Mene je moja bebica ispostovala nocas jedno tri sata u komadu, ostalo  sve bilo na sat 😩

baarbaraa29
    24. Kolovoz 2018. 13:16

Franova 🤞🏻 da je ipak proslo! Kako veliki bjat? Sta bolje?
    Maja82 super raspored! Ja o tusiranju dok smo sami mogu samo mastat!
    Ivy bravo! Bas si mama za 10! Javi nam reakcije! 😊😊
    Ena kako odgoji tako dobro dijete?? 😊 Svaka vam cast!
    I neka si se pocastila 🤭 zasluzeno! 😉
    Rubia wow! Presladak je!!
    Cestitke na prvom malom velikom mjesecu! 🤗
    Mi smo jucer bili u Mikenu (München 😆) isli coekicu pravit papir da ga mozemo prevuc preko granice! Hihih! Mal za rec da se izmorio. Jos bili kod legice. 10 puta je zaspo i onda iz auta u auto, vamo tamo i probudi se. E sad vidi kak je meni kad me stalno handri hahah! Od 7 do 1 odspavo i od 1 do 6 show. Znaci frajer spava, nije to bed, ali nekako kad bi ga non stop drzala! Muz vice stavi ga kod nas u krevet. Ma nece moci ove noci!! 
    Jutros je opet dobio turu odgoja i da vidis kako se moze spavat s materom i bez sise (mislim imam obje, ali nisu bile u sluzbi 🤣🤣), moze se bit u ljulji sam i zaspat u njoj, a sad spavat na jastuku!
    E ide na terapije, ali ima ih i kod kuce! 
    Kako ono kazu? Ko je tu koga rodio?? 🤨 Hahah! 
    A izgleda da je otkrio poziv! Glumac!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Kolovoz 2018. 14:12

Barbara eto plaćam noć,vrišti plače...al uvjek upali trik dati mu još malo izdojenog mlijeka,popije i zaspi 😂,bar na kratko,da uspijem brzinski ručak napraviti,pomfri,lignje i pileći pohani odrezak... preslatki ti je čovjekić😍😍😍😍..ha ha,treniraš strogoću😂😂,dobro je,nek se nauči😀😘😍.
    Rubia čestitke na mjesec dana 😘😘,slatkiš maleni😘😘😍😍

mamica1985
    24. Kolovoz 2018. 14:57

Barbara 😂😂😂
    Nama svaka noc i dan isti - zaspe oko 9-pol 10, budi se svakih 2-4 sata, ovisi jel vise hoce cicu ili ad. Pred jutro od cca 4h pocinje grcenje, napinjanje, stenjanje i ode moj san kvragu. Preko dana smo obicno cijelo prijepodne do cca podne vani sa starijom sekom, sto beba prespava u kolicima uz jedno hranjenje, onda kad dodjemo doma hranjenje i mamine ruke se traze, a mama onda ima depru jer moram rucak skuhati i nekaj po stanu napraviti. Pustim je u sjedalici dok napravim rucak, ima i deranja i spavanja i smijanja.
    I da - bas sam u nekoj depri jer imam osjecaj da sa starijom curkom uopce ne provodim vrijeme kako bih htjela jer je mala ili na cici ili place ili ja moram po doma obavljati nekaj. Starija ok to podnosi, ali je navecer bas tuga hvata jer stalno od mene slusa - cekaj, mama sad mora nekaj oko seke. Ok, tata je tu, ali nije to isto.

bojana27
    24. Kolovoz 2018. 15:29

Mihael i Sebastian su 😍😍😍😍
    Mi ugl oko 9-10 spavanje , nekad cica oko 4 pa do 9 nekad u 6 ali se ne probudi nego ja u snu uvalim cicku 😂😂😂😂😂

bojana27
    24. Kolovoz 2018. 16:38

Mamica to i mene muci :( muz je ovaj tjedan cijeli dan od jutra do navecer u sumi i sve je na meni , maloj on fali , ja sam s manjom stalno ah ne znam 

ivymicek
    24. Kolovoz 2018. 17:33

Barbara maleni je medek 😍😍😍. Ja isto treniram strogoću ravno 30 sec iako je u mojoj glabi to cijela vječnost.
    Curke purke sa starijima proći će i tonuskoro da nas stalno trebaju pa ćemo se malo posvetiti starijima. Nekad uspijem više nekad manje nekad uopće ne. Kuham jednostavna jela ili skuham dan prije dok je muž tu a mali spava. Ali i naručim i pizzu i čevape i svašta nešto (od malo nezdravog im niš nebu bilo). Ali kada mali plaće ja stalno ponavljam da je on mali i da on mamu treba i da sam tako i njih nosila i hranila kad su bili mali.
    Rubia čestitke na mjesed dana Fedor osim što ima prekrasno ime je i prekrasan dječačić.
    Ena vidi ga što lijepo i pravilno drži glabicu. Moj se dosta muči i grči kad je na trbuhu pa ne znađ koliko je to dobro.
    Eto ostalo mi isparilo jee sam jako jako jako umorna i jedva gledam... Sva sreća kikach 3 spava a kikachi 1 i 2 umorni od puta pa gledamo crtić.
    A muž stavlja suđe prat..  
    Ljubim sve umorne mamice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.