Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    18. Kolovoz 2018. 14:02

I moj jede hlapljivo pa sam ga prije stalno podizala, sad ne smijem jer odmah krene dreka. Prije bi fino podrignuo a sad nesta strajka, pogotovo nocu pa ga pate vjetrovi. 
    Ena super za bocicu 🎉🎉 ja sam cula sve dobro o njoj pa sam je i kupila, stoji jadna u kutu, ceka svoj red 😂😂
    Pharma mi dizemo nogice savijene u koljenu prema pupi, a probala sam i kruzne pokrete u smjeru kazaljke na satu dlanom po pupi i mal naslonis da ugrije pupu i bas sam se iznenadila kad je par puta za redom prdnuo i krenio kakati. E sad da li to pomaze, ili se slucajno dogodilo 🤔🤔 

04.07. Matija 💜

nasdva
    18. Kolovoz 2018. 15:50

Pozdrav,
    Ena super za bočicu.
    Ja nju dižem nekoliko puta rijekom podoja.
    Noćas bila budna od 2-5 do skoro 3 je jeala poslje ležala na krevetu i mahala rukama i nogama i pričala si  nešto

pharmamma
    18. Kolovoz 2018. 17:45

Majda23

I moj jede hlapljivo pa sam ga prije stalno podizala, sad ne smijem jer odmah krene dreka. Prije bi fino podrignuo a sad nesta strajka, pogotovo nocu pa ga pate vjetrovi.
    Ena super za bocicu 🎉🎉 ja sam cula sve dobro o njoj pa sam je i kupila, stoji jadna u kutu, ceka svoj red 😂😂
    Pharma mi dizemo nogice savijene u koljenu prema pupi, a probala sam i kruzne pokrete u smjeru kazaljke na satu dlanom po pupi i mal naslonis da ugrije pupu i bas sam se iznenadila kad je par puta za redom prdnuo i krenio kakati. E sad da li to pomaze, ili se slucajno dogodilo 🤔🤔

Nama je jučer upalilo nošenje s tako savijenim nogicama,ali danas ništa 😕 nadam se da će bar uspjeti odspavati malo jer ju to budi

ivymicek
    19. Kolovoz 2018. 06:22

Dobrojutro mamice i bebice.
    Evo mi prdimo i frčemo se i pokušavamo to zlo istjerat 😂.
    Sve u svemu dobro noć samo da se počnemo buditi u 7 ne u 6. Mamin ranoranioc.
    Ljubim vas i lijepu nedjelju vam želim. Jedna od rijetkih nedjelja a da ja kuham 😱, naravno prvo moram smisliti što ću

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    19. Kolovoz 2018. 09:17

Jutro i od nas....
    Nasa noc je isto bila sa puno grcenja i prduckanja, ali hrabro... sad je budan od 7h i samo razgleda 😁
    Uzivajte u nedjelji drugari 😘

franovamamita
    19. Kolovoz 2018. 09:25

Jutro
    Dobra noc necu se zaliti, 2 sisanja do jutra...mada sam ja i dalje hebeno umorna 🤣
    Ne kuham nista jesti cu kod mame..
    Sad spava na meni kad se probudi idemo van 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    19. Kolovoz 2018. 09:31

Jutro! Mi se jučer mučile s frkanjem zbog onog kakanja..bila mi je na rukama od 6 do 10 😩 ali ajde,bar je noć odspavala do 6 s jednim buđenjem između..iako nekako mi se sad opet napinje i povremeno rasplače,nadam se sa ne ponavljamo scenarij 😕
    Želim vam svima lijepu nedjelju..mi ćemo k mojima na ručak i druženje 😊

• sanela007
    19. Kolovoz 2018. 10:07

Pozdrav mame! Nova sam ovdje.... Zeljela bih se druziti s vama I razmjenjivati iskustva jer sam, eto, zapala u neku krizu, postporodajnu, stres...ne znam kako bi to nazvala. Ocito nisam bila dovoljno pripremljena na ovo sve makar imam 32 godine... Iako mislim da ni ne mozete nikada biti spremni na to.
    Rodila sam 15.6. ove godine, muskog bebaca 4140 I 53 cm.... imala sam tezak porod, ruptura medjice 3.stupnja pa ako ima koja mama sa tim I slicnim iskustvom....
    Kako se snalazite sa bebama od 2 mjeseca...dojite li? Jesu placljivi, zahtjevni,kako se sa tim nosite? Jeste same ili imate pomoc obitelji?
    Meni sve to pricinjava veliki stres...svako jutro se budim sa grcem u zelucu... pogotovo kada ostanem s s njim sama doma. 
    Dijete bi trebalo biti radost, sreca I veselje a meni ogroman stres...ne znam kako da se izvucem iz toga.

19. Kolovoz 2018. 10:48

Jutro mamice i bebice. Mi zaspali oko 11 al spavali skroz do 6, sisali i povremeno zaspali do 9 pa smo ustali i papali,sad smo na kavicu. Žao mi je zbog prednja,frkanja,nek brzo prođe 😘🤗.
    Sanela razumijem te u potpunosti,ja sam prošla sličnu situaciju,rodila 5.6. velikog bebana,4550 i 53cm,imam 32 godine... težak porod,inducirani,opralo ne isto nešto,ali dolazi sve na svoje,nije na odmet i sramota potražiti pomoć i podršku od bližnjih ili stručne osobe,bit će ti lakše. Samo se mazi i pazi s svojom bebicom i pokušaj si posložiti da te to malo biće treba i da ovisi o tebi a voli te neizmjerno 😘😘😍😍🤗🤗. Dojim i dajem bočicu s tim da je bočica glavni obrok,plačljiv je kad ga nešto muči ali mi mame to sve znamo riješiti,to nam je prirođeno😘. Samo budi jaka,nisi sama😘🤗

ivymicek
    19. Kolovoz 2018. 10:54

sanela007

Pozdrav mame! Nova sam ovdje…. Zeljela bih se druziti s vama I razmjenjivati iskustva jer sam, eto, zapala u neku krizu, postporodajnu, stres…ne znam kako bi to nazvala. Ocito nisam bila dovoljno pripremljena na ovo sve makar imam 32 godine… Iako mislim da ni ne mozete nikada biti spremni na to.
    Rodila sam 15.6. ove godine, muskog bebaca 4140 I 53 cm…. imala sam tezak porod, ruptura medjice 3.stupnja pa ako ima koja mama sa tim I slicnim iskustvom….
    Kako se snalazite sa bebama od 2 mjeseca…dojite li? Jesu placljivi, zahtjevni,kako se sa tim nosite? Jeste same ili imate pomoc obitelji?
    Meni sve to pricinjava veliki stres…svako jutro se budim sa grcem u zelucu… pogotovo kada ostanem s s njim sama doma.
    Dijete bi trebalo biti radost, sreca I veselje a meni ogroman stres…ne znam kako da se izvucem iz toga.

Dobro došla. Ti si rodila na moj termin a ja dan iza tebe .znam kako ti je i ja sam sa prvim bebachem isto imala teški ja ga nazivam baby nlues. Ali znaj da je bebo tu i da te treba. Vjeruj mi doći će sve na svoje. Razgovaraj s nama/prijateljicom/mužem(dečkom) kad ti je teško. I ima ti pravo biti teško jer to i je teško. Nespavanje, nunanje, hranjenje bolovi cice, rezovi. Ali znaj prođe brzo i izrastu brzo....
    Drž se.. i ja se nekad pitam a kaj je meni ovo trebalo a onda mi se osmjehne pa se sva rasplačem. 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.