Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    17. Kolovoz 2018. 21:39

I moj cijeli dan bio na rukama i isto cvili cim ga se spusti,hajde vama je svekrva to rekla ja ju nemam ali meni mama,pa to je zato sto je na rukama ili opet ga drzis pa tak Ce ti se naviknuti pa ces kasnije kukati🤣🤣🤣 me razumiju ljudi da je sasvim prirodno dici bebu koja kenjka i place...nositi cu ga,jednom je mali...nisam ga rodila da ga stavim u kut u krevetić i bok 😉
    Eno ga nasisavao se i zaspao vidjeti cemo do kada...
    Ena nadam se da nece vise tako bljuckati i da cete lijepo papati bez muke
    Majda skok nekom traje dan dva nekom tjedan dana..tako od prilike...drzi se,proci ce
    Svima zelim mirnu i laku noć😘😘 neka nas bebe pocaste super spavsnjem i mi njih preko dana castimo nosanjem i sisom😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    17. Kolovoz 2018. 21:53

franovamamita

I moj cijeli dan bio na rukama i isto cvili cim ga se spusti,hajde vama je svekrva to rekla ja ju nemam ali meni mama,pa to je zato sto je na rukama ili opet ga drzis pa tak Ce ti se naviknuti pa ces kasnije kukati🤣🤣🤣 me razumiju ljudi da je sasvim prirodno dici bebu koja kenjka i place…nositi cu ga,jednom je mali…nisam ga rodila da ga stavim u kut u krevetić i bok 😉
    Eno ga nasisavao se i zaspao vidjeti cemo do kada…
    Ena nadam se da nece vise tako bljuckati i da cete lijepo papati bez muke
    Majda skok nekom traje dan dva nekom tjedan dana..tako od prilike…drzi se,proci ce
    Svima zelim mirnu i laku noć😘😘 neka nas bebe pocaste super spavsnjem i mi njih preko dana castimo nosanjem i sisom😂

🤣🤣🤣🤣 Istina franova nek spavaju kad ih nosamo 🤣🤣🤣🤣. Moj je zaspao pa mu nisam stigla reć ali ću mu sada šapnuti na uho.
    Ma mame i svekrve se bzvze brinu. Ja svoju mamu nikak naučiti da akp trebam pomoć ili savjet ću i zatražiti.
    Laku noć mamice i bebice 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

18. Kolovoz 2018. 09:34

Jutro mamice i bebice. Nadam se da ste dobro spavale. Mi imali teško vrištanje kad smo došli doma,do 11,zaspao do 6 i ubrzo opet do pol 9,milina. Napapao se mirno iz nove Mamm bočice😀

Rubia
    18. Kolovoz 2018. 10:40

Jutro...
    Ena super za novu bocicu... 👏👏👏
    Kod mene drugi problem sa mamom, ona jedva ceka da se on probudi da bi ga nosala i gnjavila 😂😂😂
    Nasa noc prosla bez kenjkanja ali se budio svakih sat-sat i pol, opet dobro 😁
    Svima ugodan dan zelimo 😘❤️

• Maja82
    18. Kolovoz 2018. 11:55

Super Ena! 
    Moja mala juce predvece bas puno bljucnula.. ma skoro sve kaj je pojela 😣 inace malo po malo bljucne ili joj iscuri a juce mlaz po meni sebi svemu.. cini mi se da je previse pojela a digla sam ju onak da podrigne na rame. Jel ih uvijek dizete? I ako zaspu na cicki? Ak vise bljucnu jel vam opet onda sisaju? Ona je za pol sata opet trazila.

pharmamma
    18. Kolovoz 2018. 11:55

Ena jeeej za novu bočicu 🎉🎉
    Kod nas nije bilo spavanja do 12, ali je noć onda prošla mirno..spavala do pola 10,papala i spremile se na prvu kavicu heheheh to je prespavala na rukama i uspjele doći doma taman za hranjenje 😁

ivymicek
    18. Kolovoz 2018. 12:11

Podneko mamice i bebice.
    Ena super za novu bočicu 🎉🎉🎉🎉.
    Vidim imamo raznih problema ali i dobrih spavanja i baka koje vole nosati unuke (#imojamajkajetakvabaka), i kavice odrađene. Ma bravo mamice i bebice.
    Maja ja nekad izmedu podoja dižem za podriganac pogotovo kada se frče na cici. Ako mirno zaspi onda ga ne dižem ali bidim da se naguta zraka jwr stalno prducka. Mi smo imali fazu bljuckanja ali je prošlo. Mislim da si još iče odrediti kada im je dosta. Moguće da se jučer znljuvala jer joj je nilo previše. Prati hoće li proći ili se pogoršavati (što sumnjam).
    Ja skuhala ručak,sad pijem kavu i preznojavam se kolkko mi je vruće.
    Ljubim vas 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

18. Kolovoz 2018. 12:51

Super za dobre noćice drage moje, Maja hoće to nekad tako da baš povrate,moguće da je bilo previše ili je puno zraka progutala pa izleti s podrigancem a nekad im i loše sjedne,ma bit će to ok. Pharmama super za kavicu,mi se opet oko 6 kad malo zahladi spremamo do Lidla,sjela mami lova s HZZO pa treba brzo potrošiti dok se ne pokvari od ove vrućine 😂😂,kupit ćemo i Mam dudicu pošto je bočica Bogom dana za njega,ne odbija više,čak je i malo vode popio(kad štuca dam mu par žličica ili gutljajeva) a pojeo mirno 🤗🤗😀. Ja nemam problema(ni sreću) da mi hoće netko nosati Mihaela, svekrva rijetko dođe gore i ne prima ga na ruke od kad ga je razbudila jednom pa je vrištao dugo a ja popiz....😂😂,svekar ga samo gleda,a moja majka nije s nama tak da ga malo primi kad dođemo k njoj a i boji se držati ga😂😂

pharmamma
    18. Kolovoz 2018. 13:43

I ja svoju znam dići na podriganac tijekom dojenja kad je nemirna,ako mirno papa onda samo na kraju..bljuckanje nekad bude samo malo,a nekad bas lokvica napravi kraj sebe 🙈 Cure,kako vi pomažete svojima da kakaju?Moja curka je inače kakila 4-5 puta dnevno,ali sad je već treći dan da se to drastično smanjilo..jedno kakanje ujutro i onda je navecer napunila pelenu toliko da je bilo do pola leđa..ali danas još ništa i jako ju to muči

Noemi
    18. Kolovoz 2018. 13:47

Moja uvijek zaspe tijekom dojenja pa ju dignem na podriganac a ona i dalje pajki.. nekad bljucne a podrigne rijetko.. , al zato štuca svaki dan.. naguta se zraka jer hlapljivo jede.. i dalje je u fazi kad bi stalno bila na cici, zadnje 2 noći uopće nismo spavale pa sam joj malo dohrane napravila i odspavala u komadu 4h. Moja kaka nekad jednom nekad 3 puta dnevno.. nema pravila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.