Svima očito neka lošija noć..kod nas buđenje svaka 2 sata,kompletno presvlacenje usred noći jer se naravno opet popiskila po svemu kad sam skinula pelenu 🙈 to ju je sve razbudilo i onda nikako zaspati..a ujutro ju opet mučilo prdenje..nadajmo se da će nam svima iduća noć biti bolja..šaljemo puse svim mamama i bebama 😘😘😘😘
Pharmamama, kakanje i piskenje po svemu cim maknem pelenu je najbolje 😂😂😂 e pa stalno.. taman kao pricekam i mislim gotovo je kakanje i onda iznenada jos. 🤔
Ena zao mi je kaj malac zeza! Cula sam isto za te Mijumimi ili kako vec da su dobre. Te sto su oblikovane kao sisa, a ima mislim i razlicite vrste onda tj jacine. Mislim da ima very hungry i not so hungry al ne znam razlike.
Mi imamo dr.brown sa ventilom unutra plasticnu i jako su dobre bar za ove male..a ne znam jel bi mu pasalo kad je ipak veci.
Jutreko. Moram reći da smo noćss baš loše ajali. Opet sam nešto pojela kaj mu smeta ili nisam jednostavno loša probava.
3 buđenja, bili budni od pol 5 do pol 6 i onda budenje u pol 9 ali se non stop frkao i stenjao.
Kavu sam na iskap popila i sad razmišljam o još kednoj.
Ajme Ena njga to stvarno muči. Vjerujem da vam je koma i da vam je stres svako hranjenje. Držim fige da promjena bočice ili sisača pomogne.
Proud uživajte na moreku.
Nova mama dobrodošla, nisam ti zaželjela dobrodošlicu jučer.
Eto idem žicat muža da mi skuha kavu.
Ljubim vas 😘😘😘
Koliko kave piješ dnevno? Ja sam veliki kavoljubac i nekad mi pomaže i ako me glava malo boli, a neki dan mi je netko komentirao da nije dobro piti kavu zbog bebice da neće onda dobro spavati bla bla… Ja osobno nisam kod svoje curke ništa primjetila, ali moja baš i ne spava dobro inače..?
Nije kava. Popijem samo 2 na dan i to zadnju prije 14h. Muči njega što se ne može isprditi pa mu skinem pelenu pa pomognem i onda to traje jer se razbudi pa dok mu se opet ne počne spavati.
Ena malca fakat nekaj muči... O siroti maleni. Možda mu je samo faza... Ne znam kak da te utješim osim da će proći.
Držite se mamice a držim figice da bebice malo odspavaju. Evo moj je baš zaspao. Iskakao se i napokon zaspao.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dan
Noc ovako do ponoci bude je svakih 10min ali doslovno nekad i manje i to zbog glupe dude nisam ga ni trebala uviti na nju ispadne mu ili ispali pa ju trazi cviljaka..ali i grcio se pa vjerojatno stomak muci..uglavnom zaspali cvrsto u ponoc pa do 3:30 pa do 6
Barbara pa ono na trtici je u fazi mirovanja prije nekih mjesec dana pocelo opet oticati ali se povuklo...ovo za umatanje ja sam to i d prvim radila ali s obicnom tetra pelenom i palilo je nekad 🙂
Proud samo se ti bucni i uzivaj 😘 ja i moja sestra imamo pravilo za stvari kad negdje idemo,bitno da su djeca na broju sve ostalo mozemo kupiti 🤣🤣,
Ivy i ja stalno pratila i nemam pojms jel do hrane jel bilo je kad se grcio i kad nista ne pojedem...tako da jedem sve isto mi je..osim graha,luka,mahuns ,kupusa
Ena cure su ti rekle sve za bocice...meni jos samo pada na pamet da mu probas dati manje obroke...da vidiš hoce li bljuckati
Netko je pitao za kupanje...mi se kupamo svaki dan i uzivamo to nam je dio rutine 😀
Kome je patronazna rekla duge rukave po ovom vremenu boze reci joj nek sebe tak obuce...nemojte ih bas sve slusati 😁
Nasdva tako i mi oko 20h moramo poceti 😂
Majda drzim fige da sto prije skok prode papajte i izdrzite 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan
Noc ovako do ponoci bude je svakih 10min ali doslovno nekad i manje i to zbog glupe dude nisam ga ni trebala uviti na nju ispadne mu ili ispali pa ju trazi cviljaka..ali i grcio se pa vjerojatno stomak muci..uglavnom zaspali cvrsto u ponoc pa do 3:30 pa do 6
Barbara pa ono na trtici je u fazi mirovanja prije nekih mjesec dana pocelo opet oticati ali se povuklo…ovo za umatanje ja sam to i d prvim radila ali s obicnom tetra pelenom i palilo je nekad 🙂
Proud samo se ti bucni i uzivaj 😘 ja i moja sestra imamo pravilo za stvari kad negdje idemo,bitno da su djeca na broju sve ostalo mozemo kupiti 🤣🤣,
Ivy i ja stalno pratila i nemam pojms jel do hrane jel bilo je kad se grcio i kad nista ne pojedem…tako da jedem sve isto mi je..osim graha,luka,mahuns ,kupusa
Ena cure su ti rekle sve za bocice…meni jos samo pada na pamet da mu probas dati manje obroke…da vidiš hoce li bljuckati
Netko je pitao za kupanje…mi se kupamo svaki dan i uzivamo to nam je dio rutine 😀
Kome je patronazna rekla duge rukave po ovom vremenu boze reci joj nek sebe tak obuce…nemojte ih bas sve slusati 😁
Nasdva tako i mi oko 20h moramo poceti 😂
Majda drzim fige da sto prije skok prode papajte i izdrzite 😘
Ma baš tak. I kad ne pojedem njega frče 🤣.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I mi se kupamo svaki dan jer joj pase,zasad samo kratko,ali ju većinom opusti i trudimo se da joj postane dio večernje rutine
A za duge rukave,i meni je patronažna rekla u početku da bude u dugom,ali ja sam ju presvukla u kratko kad sam vidjela da je sva nervozna i cendrava
Mi se cijelo popodne borimo s nespavanje i grčevima,već nisam znala na koji način ju probati smiriti i uspavati jer se budila začas..i naravno da je sveki morala iskomenitrati da sam ju ja naučila na ruke,da se sigurno zato budi kad ju se spusti 😡
I mi se kupamo svaki dan jer joj pase,zasad samo kratko,ali ju većinom opusti i trudimo se da joj postane dio večernje rutine
A za duge rukave,i meni je patronažna rekla u početku da bude u dugom,ali ja sam ju presvukla u kratko kad sam vidjela da je sva nervozna i cendrava
Mi se cijelo popodne borimo s nespavanje i grčevima,već nisam znala na koji način ju probati smiriti i uspavati jer se budila začas..i naravno da je sveki morala iskomenitrati da sam ju ja naučila na ruke,da se sigurno zato budi kad ju se spusti 😡
Kod nas ista situacija, plakanje, sisanje i nosanje po cijeli dan. Koliko taj skok traje? 😱😱 ja svima kazem bolje da ga sama razmazim nego da mi ga drugi, uostalom sta ih briga. I ovako ga svi samo nosaju, ne bitno plakao on ili ne, svi ukucani samo osluskuju jesmo se ustali ili ne. Normalno da cu ga uzeti kad krene plakati, e sad, to sto on stalno place i sto ne zeli spavati kad ga spustim, to nije do mene 😂😂
04.07. Matija 💜
Da se pohvalimo malo,nebum samo kukala,bebo je divan kad negdi idemo,u jaju spava,miran je,papao,ne bljuca,izgleda da mu položaj paše,još sjedimo na kavi,a on pajki😀,samo me strah kaj bu kroz noć🤔. Kupila sam Mamm bočicu,sutra isprobavamo. Laku i mirnu noć vam želim svima.
He svekrve. Mene moja već par puta savjetovala da idem doktoru s Vidom jer sigurno ima neki lijek za grčeve a ja nisam pitala.
#lakobitipametan
Kaj bi trebala pustit ga da plače dok ga boli.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
He svekrve. Mene moja već par puta savjetovala da idem doktoru s Vidom jer sigurno ima neki lijek za grčeve a ja nisam pitala.
#lakobitipametan
Kaj bi trebala pustit ga da plače dok ga boli.
A ona sama dolazi svaki dan nakon posla s ciljem da ju nosi na rukama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji