Jutro mamice i bebice 🙂
Vrime leti,mojoj mrvici danas 2 mjeseca.Popodne idemo na kontrolu i cijepljenje.Inace sve standardno kod nas,iskljucivo dojim.Po mojoj vagi i ovako naocigled dobro napreduje,hB.Smanjila je spavanje po danu,a kad je budna stalno se smije i guguce,nije sto je moja,ali stvarno je dite za pozelit.To dite uopce ne place,nego kad je gladno.Po noci imamo uvik 2-4 budenja za cicanje.Nekad odspava 4,5 sati u komadu,nekad je svaka 2-3 na cici.Sve u svemu cari majcinstva.
Na moru smo skoro svaki dan,bucnem i nju kad je bas toplo,svida joj se.
Jos malo pa pocinje skola,pa smo vec lagano i u tim pripremama.Srednja kcer ce u vrtic i to nam je novitet,nadam se da ce sve proc ok.
E da,prvi keks odraden vjerovale ili ne tek preksinoc.Nije trajalo,ali je bilo dobro 😂
Puse svim mamama i bebicama od nas 😘😘😘😘
Cestitke na 2 mj i na dobroj djevojčici. Bravo i za keksić 🎉🎉🎉
Jama bravo i za tvoju curkicu.
Dobro vam jutro.
Mi standardno budni od 3-5. Kakanje i stenjanje. Moji idu opet na more pa će mama sve moći počistiti i srediti kako želi.
Kako ste nam vi?
Zasto vas dvoje ne idete?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro mamice i bebice 🙂
Vrime leti,mojoj mrvici danas 2 mjeseca.Popodne idemo na kontrolu i cijepljenje.Inace sve standardno kod nas,iskljucivo dojim.Po mojoj vagi i ovako naocigled dobro napreduje,hB.Smanjila je spavanje po danu,a kad je budna stalno se smije i guguce,nije sto je moja,ali stvarno je dite za pozelit.To dite uopce ne place,nego kad je gladno.Po noci imamo uvik 2-4 budenja za cicanje.Nekad odspava 4,5 sati u komadu,nekad je svaka 2-3 na cici.Sve u svemu cari majcinstva.
Na moru smo skoro svaki dan,bucnem i nju kad je bas toplo,svida joj se.
Jos malo pa pocinje skola,pa smo vec lagano i u tim pripremama.Srednja kcer ce u vrtic i to nam je novitet,nadam se da ce sve proc ok.
E da,prvi keks odraden vjerovale ili ne tek preksinoc.Nije trajalo,ali je bilo dobro 😂
Puse svim mamama i bebicama od nas 😘😘😘😘
Cestitke na 2 mj i na dobroj djevojčici. Bravo i za keksić 🎉🎉🎉
Jama bravo i za tvoju curkicu.
Dobro vam jutro.
Mi standardno budni od 3-5. Kakanje i stenjanje. Moji idu opet na more pa će mama sve moći počistiti i srediti kako želi.
Kako ste nam vi?
Zasto vas dvoje ne idete?
Ma mi imamo samo jednu sobu na moru a ovaj moj već zadnjih tjedan dana od 3-5 budan stenje i plače pa mislim da se nitko nebi odmorio. Ako se stanje popravi možda se zaletimo za vikend 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutreko svima :)
Confused cestitamo vam 2 mjeseca :) i nama je danas 2 mj. Mi pregled i cijepljenje obavile u petak :)
Moram priznati da je curka isto ok.
Zadnjih dana malo jaci grcevi ali sam sve u svemu zadovoljna.
puse svima :*
Dobro jutro svima!
Cestitke bebama na punim mjesecima! Stvarno vrijeme leti.. ko da smo juce cestitali na rodjenju 😂
Confused bravo za dobru bebu i buckanje.. okupaj se i za nas koji put.
Mi nocas imali kakanje i prduckanje od ponoci do 4.. evo prvi put da nije fino spavala po noci 😣 Bas mi se jadna naprezala, nije ni plakala nego stenjanje pa malo cica pa se okrece pa sva neka cendrava jadna. Dala sam joj espumisan kapi, probat cu sad svaki dan dat pa vidjet. Koliko vi puta dajete tko je probao? Jednom dnevno? Pohlepno jede i naguta se zraka a nece bas podrignut fino, kako kada.
Sad na balkonu kavica i dorucak s muzem, beba s nama u kosari od kolica ma divota je vani 😍
Jutreko svima :)
Confused cestitamo vam 2 mjeseca :) i nama je danas 2 mj. Mi pregled i cijepljenje obavile u petak :)
Moram priznati da je curka isto ok.
Zadnjih dana malo jaci grcevi ali sam sve u svemu zadovoljna.
puse svima :*
Čestitamo vam 🎉🎉🎉🎉.
Maja ja dajem po potrebi ne dajem nakon svakog podoja.
😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused i Hope cestitke na 2 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ivy, super da su klinci na moru!!! I moj otišao na 1 dan,a tak mi fali 😒 Maja, to je onda bila takva noc iznimno. Kapi ne koristim. Curke imam jedno "glupo" pitanje. Jesu li vaše bebe, pogotovo ove starije vise manje na rukama kad su budne. Svoje iskustvo sa sinom ne mogu primijeniti jer je on stalno plakao i stalno bio na rukama pa sad ne znam. Curka je dosta drukčija od njega, lijepo spava i hoce ona na kratko biti "ostavljena" na krevetu. I hoce se nekad voziti u kolicima. Ne mora ju se nositi ali mora ju se držati i krilu. Nadam se da ce se htjeti zaigrati s nečim kad bude starija i vise budna. Ugl. Ne želim ju naučiti na ruke ali niti pustiti da plače.
Confused i Hope cestitke na 2 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ivy, super da su klinci na moru!!! I moj otišao na 1 dan,a tak mi fali 😒 Maja, to je onda bila takva noc iznimno. Kapi ne koristim. Curke imam jedno "glupo" pitanje. Jesu li vaše bebe, pogotovo ove starije vise manje na rukama kad su budne. Svoje iskustvo sa sinom ne mogu primijeniti jer je on stalno plakao i stalno bio na rukama pa sad ne znam. Curka je dosta drukčija od njega, lijepo spava i hoce ona na kratko biti "ostavljena" na krevetu. I hoce se nekad voziti u kolicima. Ne mora ju se nositi ali mora ju se držati i krilu. Nadam se da ce se htjeti zaigrati s nečim kad bude starija i vise budna. Ugl. Ne želim ju naučiti na ruke ali niti pustiti da plače.
Moj hoće biti u lrevetiću nakon budenja dok gleda mobil. Naravno to nije nakon svakog spavanja, ovisi koliko je kvalitetno spavao.
Ako nam je "loš" dan voli biti na rukama i nositi se, pogotovo kada mobil ili baby gym nije više zanimljiv.
Meni se čini da je stalno u rukama ali to i nije baš tako 🤣😋
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro, dan, noc..ne znam koji je pozdrav kad nocima ne spavas duže od mozda 1 sata u komadu 🤪
Ja cu malo poludit.
Ne puno, malkice, ono tek toliko.
Sinoc sam ga od 8 do 10 uspavljivala, tj.zaspe on, al se probudi cim ga spustim. I onda od 3.put uspjelo,ali sam mu morala drzat rukice jer se mlatne po glavi i sam razbudi. A ostatak noci isto veselo! Dok ga drzimo ko bubica, a dok ga spustis show. Borba. Mali Mirko Filipovic 🥊
U pelenu ne stane da ga povijem pa jel tko koristio ono cudo u sto sputas djete da ne mlati okolo? Kao jastuk, ali tanko?
Nije mi jasno jer evo u noci s uto.na sri.spavao od 9 do pol 3,noci prije isto solidno, mogao si vec sat po njemu navit i u sri.odemo na te njegove vjezbe i kolaps! Zna tak bit nakon, ali ne ovak dugo!!
Mislim da je sad lagano zlocestoca i sila u pitanju ili ocekujem previse od njega?
Jos jedno pitanje. Da li bi ovim mojim ratnim, ranjenim sisama pomogla izdajalica? Da izdajam pa dajem iz bočice dok ne zaraste ili i pumpa isto kida ko i on?
Svi od reda..u bolnici, patronazna, pedijatar..kazu kako ima bas jak cug! Snazno vuce. Reko ma da? Pitaj mi sise jel znaju! 😏
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav,
Čestitke na punom mjesecu
Konačno ulovih vremena, od jutra uz mojih dvoje i nećak bio tu.
Jučer smo imale totalno čudan dan, hranjenje je trajalo po sat i pol već su mi sise bile lude. Jede oa zaspi, dignem ju na podriganac, nudim još neće, nakon nekoliko min vrištanje gladna. Taj ritam je nastavila i po noći.
Barbara ja imam aventivu električnu izdajalicu i puno je nježnija od moje Marte. Što se ragada tiče nemam savjet srećom nisam imala problema s tim
E da netko je pitao, moja kad je budna hoće bit u viperu ili u kolicima, priča si i gleda igračke
Sortiraj odgovore
Najstariji