Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    13. Kolovoz 2018. 11:48

Čestitke na 2 mjeseca 🎉🎉😘😘
    Mi imale super noć,al je zato frkanje cijelo jutro,plač,vrištanje,primiri se donekle jedino potrbuške na podlaktici i to dok ju ne zgrči opet 😩 jadnica jedva gleda,a ne može zaspati..ajde bar ne moramo hodati cijelo vrijeme zasad,al će madrac nastradati od skakutanja po njemu..hitno trebamo po joga loptu 

franovamamita
    13. Kolovoz 2018. 13:20

Cestitam velikim bebacima na puna 2mjeseca 💕 a svim mladima saljemo puno 😘😘😘😘
    Netko je pitao za espumisan bilo mi je puno davati mu prije svakog obroka davala 2,3 puta...nismo sad dugo..a evo od jucer predvečer i cijelu noc je bio nemiran stenjao grcio se prdio..bas ga je mucilo..nisam nista novo pojela pa jer moguce od d3 k1 da mu je to jer sam mu to dala jucer prvi puta? Dajete li vi to vasima uopće?
    barbara na izdajalicams vecinom mozes korigirati koliko jako da vuce pa vjerujem da bih ti bilo lakše...
    Ivy ma uzivaj u samoci i miru 🤣🤣🤣 i moj stariji ide nocas s mojom sestrom na more a mi ostajemo domeka 🙂
    E cure vječno ja i muka po dojenju eto od jucer on meni svaki skoro podoj nakon 5min pocne divljati,mlatiti rukama i nogama,ljutiti se cviliti,razvlaci tu sisu ko žvaku..pa ga prebacujem s jedne na drugu uglavnom borba i budem mokra dok se nahranimo...imate li iskustva?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    13. Kolovoz 2018. 13:31

Franova i meni to radi,uopce ne znam kaj joj to znaci..mislim kad je gladna onda miruje i vuce,cim nije ili ored spavanje show sta joj radi,mislim si kao da je to jer nije mi jasno.Obavila prvi pregled,sve super

pharmamma
    13. Kolovoz 2018. 14:40

Ja sam espumisan ovih dana davala 4-6 puta,ovisi kako kad..a ovo za dojenje,možda im se ne da vući kad im postane teže,a nisu jako gladni..iako moja radi nešto slično ako se treba isprditi..ljuti se,mlati nogama,rukama,krivo zahvati bradavicu,navlaci ju 😕

• Maja82
    13. Kolovoz 2018. 15:10

I meni se cini kad pocne divljat tijekom jela da prducka zapravo il se trudi 😶
    Barbara meni je elektricna izdajalica super, nije me bolilo nimalo a imala ragade. Super mi je i ako ona dulje spava a prepuni mi se pogotovo ova 1. Ugl nije me smetala namjestim jacinu iako moju frendicu je..ona je koristila rucnu. 

bojana27
    13. Kolovoz 2018. 15:32

Moja se ljuti tako dok cica pred spavanje i skuzila sam da joj tad prejako ide mlijeko , pa probajte tad promijenit polozaj ..nama je upalilo :) 
    Sta se tice ruku i nosnje isto nemam kaj za rec jer je prva cura bila totalno drukcija , mirna , dobra i stalno spavala 😁 Lucija kad je budna lezi u baby gymu ili u lezaljci , kad smo vani nekad u kolicima 😂 nadam se da ce volit kolica vise kad bude mogla u polulezecem bit 🙊 
    Ona je nocas spavala od 10-05 ujutro i onda od 5-9 😊

Mya
    13. Kolovoz 2018. 15:43

Citala da je to mozda zbog grceva,jakog protoka mlijeka ili slabijeg,ako ju muci dok ne podrigne,vecinom se javlja ta nemirnost od 6-8tjedna

13. Kolovoz 2018. 17:38

Jel moguće da od inekcije beba bude plačljiva, vrišti kod hranjenja i tako dalje? Neznam više kaj bi s njim..trenutno je miran i leži jer smo uspjeli malo pojesti,tj on,ja nisam 😫, bili nam prijatelji iz Belgije ,opet muž morao biti domaćica...

mandarina
    13. Kolovoz 2018. 17:56

Franova i meni to radi, ja sam primjetila da je nemirna dok cica kad je muči prduckanje. A žao mi je tako male kad je to uhvati, pa je grlim, tješim, pjevam. Dajem joj biogaiu jednom na dan, ali ne znam jel to pomaže.
    Moja curica ne voli ležati , nego se voli nositi. Bilo kako , samo da se nosi.
    Nego, jel ste bile na stranici ožujskog Žuja za Tate, mi smo ispunili, i očekujemo gajbu pive 

mamica1110
    13. Kolovoz 2018. 18:01

Cure iako manje pišemo redovito vas čitamo. Izgleda da smo od jučer u skoku u razvoju. Malena je uz one redovite grčeve koje ima nakon podoja dok se ne pokaka od jučer jako razdražljiva i plačljiva, bila bi na cici stalno a onda bljucka. No ono sto me zabrinjava je osip koji nam se pojavio jucer navecer,bila je patronaza i kaze da je to od vrucine. Nemamo temperature ali ne izgleda mi lijepo. Da li je neka od vasim beba imala tako nesto? Pedijatra imamo tek za 2 tjedna prvi pregled i ovo mi je bas koma kad nemres nikog nis pitat u meduvremenu.  Inace je osip na liceku,pregibima,prsima,trbuhu,preponama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.